lekarz Marek Leszniewski

Kardiolog

Os. Batorego 82"O"/L5

Bardzo kompetentny, Fachowiec, Potrafi wytłumaczyć jasno stan zdrowia, poświęca pacjentowi maksymalnie dużo czasu - tyle ile potrzebuje na badanie i wyjaśnienie stanu zdrowia. Polecam.

lek. dent. Krzysztof Griman

Prywatna Praktyka Dentystyczna Lek. Dent. Krzysztof Griman
Wiosenna 24A
57-300 Kłodzko

Klinika godna polecenia!!! Szybko sprawnie , błyskawicznie , miło . Wszystko na wysokim poziomie. Najlepsza!

dr n. med. Paweł Bohater

Protetyk, Stomatolog

Czarnieckiego 5/80

Doktor Paweł Bohater to mistrz w swoim fachu łączy niespotykaną wiedzę z olbrzymim doświadczeniem życiowym w momencie zakładania mi protezy oświadczył , ze na pewno przetrwa 10 lat służy mi do dzisiaj a ma już 18 lat .Pragnę z całego serca polecić wszystkim Pana Doktora.
Opinia dodana przez: jan

dr n. med. Jacek Ruciński

Gabinet Prywatny
Konstutucji 3-go Maja (DH Manhatan)
05-300 Mińsk Mazowiecki

Nie miałam szczęścia do lekarzy,a tu przypadkiem trafiłam na dr.Rucińskiego. Polecam zdecydowanie. Jedyny człowiek w fartuchu,przy którym się czuje,że Ty i Twoje zdrowie jest ważne. Szacunek, Panie Jacku. Bardzo miło Pana wspominam, polecam i wiem,gdzie się w razie potrzeby udać. Przywrócił mi Pan wiarę w lekarzy.Sylwia
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Allan Kobierzycki

PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA
ZBOŻOWA 47A/9
87-100 Toruń

Pan doktor uratował mi plany na ważny wyjazd, był delikatny, ostrożny i profesjonalny. Czułam się bardzo bezpiecznie i jestem zachwycona wykonanym zabiegiem.
Opinia dodana przez: Weronika

dr n. med. Marcin Cajdler

Gabinet stomatologiczny
Łąkowa 3/5

Świetny lekarz z ogromną wiedzą medyczną. Pierwszy raz mam do czynienia z tak kompetentną osobą. U mnie był trudny przypadek z uzębieniem. Pan dr poradził sobie z nim bez problemu. Może ceny nie są zbyt niskie, ale warto zapłacić za taką fachowość.

lekarz Marek Obidziński

Chirurg ogólny, Okulista dziecięcy

OKOsfera. Gabinet Okulistyczny, Salon Optyczny
Al. Wojska Pol. 2a/1a
76-200 Słupsk

Wspaniały, profesjonalny lekarz, któremu można zaufać. Operację Wiktrektomii przeprowadził w szpitalu Salus w Słupsku w sposób niezwykle profesjonalny. Wdzięczna pacjentka Urszula z Sopotu
Opinia dodana przez: Urszula
Polecam Pana doktora z całego serca. Poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Leczy aktualnie mojego syna. Zdiagnozował guza ucha Perlaka. Teraz dalej walczy aby syn lepiej słyszał na lewe ucho. Nie zmienię laryngologa na żadnego innego.
Opinia dodana przez: Joanna

dr n. med. Anna Maria Barciszewska

Neurochirurg

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Z Panią Doktor miałam dzisiaj pierwszy raz do czynienia. Jestem pewna, że mąż trafił w dobre ręce. Jest lekarzem z ogromem empatii. Wyjaśniła wszystkie moje obawy bez patrzenia na zegarek. Po rozmowie z Panią Doktor jestem pewna, że zrobi wszystko, aby mój mąż odzyskał zdrowie.

lekarz Marek Niewiadomski

ul. Ligonia 10/a
47-303 Krapkowice

Bardzo szybka reakcja. Fachowa pomoc w wycięciu ropniaka. Takich lekarzy ze świecą szukać. Podoba mi się podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Łukasz Błaszczyk

Ośrodek Dializ nr 7 w Stargardzie Szczecińskim
Wojska Polskiego 27
73-110 Stargard Szczeciński

Dr. Naszym leczy moją córkę. Brakuje mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność...myślałam że takich lekarzy już nie ma....to człowiek niesamowicie oddany choremu, prawdziwy lekarz z powołania. Można na niego liczyć w każdym przypadku w czasie kiedy jest się pacjentem i w czasie kiedy wraca się do domu a leczenie jeszcze musi potrwać. Dr Łukasz Błaszczyk nadal jest Twoim lekarzem ...tak to widzęi nie potrafię być bardziej wdzięczna niż jestem...dziękuję doktorze.
Opinia dodana przez: Kazimiera

lekarz Łukasz Gęsikowski

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Z całego serca polecam lekarza każdej kobiecie. Prowadzi moją ciążę, jest kompetentny, fachowy i bardzo uprzejmy. Pomimo swojego młodego wieku jak na lekarza, ufam mu bezgranicznie. Odpowiada na każde pytanie rzeczowo i konkretnie. Będąc na wizycie czuję się komfortowo, bada bardzo delikatnie. Do tego zawsze podchodzi bardzo poważnie i profesjonalnie do każdego problemu, który się pojawia. Najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałam.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Agnieszka Cisek

Szpital Miejski im. Jana Pawła II
ulica Rycerska 4
35-051 Rzeszów

Doktor Agnieszka Cisek wspaniały okulista. Profesjonalizm, wiedza kompetencje na najwyższym poziomie. Podwijająca się dolna powieka zrobiona profesjonalnie Jestem zadowolona i bardzo wdzięczna Pani doktor. Polecam z całego serca

lekarz Grzegorz Kowalewski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Zdrowia Tuchów
33-170 Tuchów

Świetny lekarz ginekolog i wspaniały człowiek.Prowadził moją ciążę i dzięki temu mój synek urodził się zdrowy, choć miałam cukrzycę ciążową. Bardzo kompetentny,zleca wszystkie badania,godny zaufania,z poczuciem humoru.Polecam!!!

lekarz Bartosz Rawski

Rynek 29/6
59-420 Bolków

Podziękowanie dla doktora Bartosza Rawskiego Szanowny Panie Doktorze, Z całego serca pragne podziękować Panu za niezwykłą troskę, zaangażowanie i profesjonalizm, z jakim oddaje się Pan swojej pracy. Jest Pan prawdziwym aniołem, który nie tylko leczy ciała, ale również wspiera i dodaje otuchy pacjentom. Dzięki Pana wiedzy, umiejętnościom i ogromnej empatii, wielu ludzi odzyskało zdrowie i nadzieję na lepsze jutro. Pana postawa jest wzorem dla innych i dowodem na to, że …
Opinia dodana przez: Jolanta B.

Marek Komar

Chirurg stomatolog

Droga Leśna 35/13
Oborniki

Nie polecam tego dentysty. Po wyrwaniu zęba , dr nie zalozyl szwa, a rana była b. duża i w konsekwencji zrobił się zebodol. Po przyjściu do dr nawet nie wstał z fotela, żeby obejrzeć co się dzieje. Skończyłam na "helpie" , gdzie Pani dr nie mogła zrozumieć jak można zostawić tak pacjenta. Ne polecam.

lekarz Hanna Naumczyk

Dermatolog

Spichrzowa 42
Złotów

Nie moge wypowiedzieć sie na temat kompetencji czy wiedzy Pani doktor, ponieważ nie mogłam sobie pozwolić na czekanie na wizytę pewnie około 2 godzin. Mimo umówionej wizyty na 17.50 musiałam z niej zrezygnować. Gdy przyszłam pod gabinet koło godziny 17.45 okazało się, ze do gabinetu weszła osoba, która miała umówioną wizytę na 16.15, ponieważ Pani doktor spóźniła sie na wizyty koło godziny. Uważam, że nie ma sensu tracić czasu na …
Opinia dodana przez: Paulina

Grażyna Janicka-Dabkus

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED Lekarze Kempiński i wspólnik Spółka Partnerska
ulica Karola Miarki 5/19
41-902 Bytom

Pani doktor bardzo życzliwa, poświęci tyle czasu ile trzeba aby dokładnie wytłumaczyć problem. Nie zalecza tylko szuka faktycznej przyczyny skrupulatnie prowadząc wywiad. Pierwszy raz poczułem się tak zaopiekowany na NFZ.

dr n. med. Barbara Woźniak-Stolarska

Gastroenterolog, Internista

Wrocławska 8
55-200 Oława

Wreszcie trafiłem do lekarza któy dokładnie i spokojnie wytłumaczył-co mi jest i na czym będzie polegało leczenie. Przepisane lekarstwa zażywałem zgodnie z zaleceniem i mój stan zdrowia stopniowo się poprawiał. Chorowałem od lat na dolegliwe zaparcia. Wstydziałem się iść do lekarza ale nie żałuję bo wreszcie wizyta w toalecie nie jest męką. Zdecydowanie polecam

prof. dr hab. n. med. Andrzej Karmowski

Więzienna 21a lok. 2

Ten lekarz nie ma szacunku do pacjentów. Jego zdanie jest najważniejsze, nie słucha w ogóle pacjenta. Jest bardzo arogancki. Byle szybciej i nastepny. Nie chce mu się odpowiadać na pytania. Nie polecam go !!!!!!!!!!