internista internista internista

dr n. med. Barbara Rymarczyk

Alergolog, Internista

Poradnia Specjalistyczna DiLMed
ul. Bohaterów Monte Cassino 3

Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …

lekarz Sebastian Krześniak

SPZOZ
Warka
05-660 Grójec

Miałam pewne obawy przed konsultacjami online, ale po mojej wizycie na lekarzonline.eu mogę śmiało powiedzieć, że jest to przyszłość medycyny. Lekarze są kompetentni, a samo narzędzie intuicyjne w obsłudze.

lekarz Alina Ziarko-Łasińska

Lecznica INSPOL
ul. Oleandrów 5

Ogromna wiedza, nieszablonowe podejście do problemu, umiejętność słuchania i wyciągania właściwych wniosków. Tak w kilku słowach mogę określić Panią Doktor. Polecam na 100 %.
Opinia dodana przez: bangarang

lekarz Bartosz Bednarkiewicz

Diabetolog, Internista

Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
59-300 Lubin

Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Opinia dodana przez: frantic

Mirosława Kierkosz

Gastroenterolog, Internista

Szpital Wojewódzki, Oddział Chirurgii Dziecięcej
ul. Chałubińskiego 7
Koszalin

Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy

lekarz Tomasz Bobiński

Gastroenterolog, Gastrolog

Ostrołęka

Doktor Bobiński to wspaniały zaangażowany Lekarz z powołania. Bardzo pomógł mojemu mężowi z zapaleniem uchyłków. Nie zlekceważył problemu. Dzięki Doktorowi stan męża uległ szybkiej poprawie. Dziękujemy Doktorze

lekarz Mirosław Matlas

Siemianowice Śląskie

Konkretny, empatyczny człowiek z wielkim sercem i pasją do tego, co robi. Pan Doktor zmienił mi leczenie i czuję się o wiele lepiej niż po lekach przepisanych przez poprzedniego kardiologa.

lekarz Piotr Ławiński

prywatny gabinet lekarski
osiedle parkowe 10
64-700 Czarnków

Lekarz, który bardzo mi pomógł. Swoimi zaleceniami I poradami uchronił mnie od poważnych powikłań chorobowych za co bardzo dziękuję Panu Doktorowi. Nie jestem kompetentny w ocenie ale uwazam , że posiada bardzo dużą wiedzę medyczną o czym świadczy skuteczność leczenia moich skomplikowanych dolegliwości. Pomimo mojego podeszlego wieku dzięki systematycznej opiece czuję się bezpieczny. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Paweł Kwaśniak

Internista, Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
22-100 Chełm

Najlepszy lekarz od wielu lat. Niejednokrotnie "specjaliści" nie potrafili postawić trafnej diagnozy i kto bezbłędnie to zrobił? Tylko Dr Paweł, żaden inny. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Familia Zalewskich

lekarz Janusz Poświatowski

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem

dr n. med. Marek Bronisz

Okrężna 9

rewelacyjny, rzeczowy, uważny, dociekliwy, kompetentny i z czystym sercem i sumieniem godny polecenia lekarz i bardzo miły i spokojny człowiek,

lekarz Marcin Kołodziej

Internista, Pulmonolog

Praktyka Lekarska

Bardzo kontaktowy człowiek i świetny lekarz. Poświęca dużo czasu pacjentowi , umie rozładować napięcie. Drugi lekarz z powołania w tej samej przychodni a to chyba rzadkość :) polecam z całego serca.

lek. med. Henryk Helon

REVITA
oś Kolorowe 21/213 I piętro

Niezmiernie dziękuję Panu doktorowi za całą opiekę, którą mi Pan udzielił w trudnym dla mnie czasie choroby. Dzięki Pańskiej wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu mój stan zdrowia znacznie się poprawił. Doceniam to, że zawsze poświęca Pan dużo czasu na rozmowy ze mną i tłumaczenie wszystkich szczegółów dotyczących mojego leczenia. Czułem się zawsze zrozumiany i wsparcie ze strony Pana było dla mnie bardzo cenne. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko, co dla …

lekarz Beata Bajor

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
43-100 Tychy

Najlepsza Pani Doktor jaką do tej pory miałam.Pełna empatii, życzliwości,i z ogromną wiedzą medyczną Wszystko wyjaśnia do końca jeśli chodzi o leczenie. Uprzejma zawsze poświęca pacjentowi swój czas( aż za bardzo)ponad wszystko. Podejście do pacjenta w skali od 1-do 10 .Daje 100. Godna polecenia .
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Adam Owerczuk

Przychodnia na Hallera
ulica Główna 28
83-220 Skórcz

Pan Dr.,godny polecenia bardzo jestem zadowolony ze trafilem do Pana dr.byl to czysty przypadek moj lekarz pierwszego kontaktu odmowil mi skierowania do specjalisty postanowilem zrezygnowac z tego lekarza i zaproponowano mi dr Owerczuka w moim przypadku nie moglem lepiej trafic .pelna profesjonalnosc kompetencja uprzejmnosc bardzo dobre podejscie lepiej nie moglem trafic na tak dobrego lekarza Bardzo Polecam sami sie przekonacie.
Opinia dodana przez: Zdzislaw

dr n. med. Aldona Cwynar

Pawłowa 6 lok.1

Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Opinia dodana przez: Christel

lekarz Rafał Płaksej

Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
53-301 Lubin

Jestem trzy lata po ablacji wykonanej przez doktora Rafała, wszystkim którzy się wahają polecam z całego zdrowego♥️. Wspaniały lekarz, któremu od razu zaufałam. Dziekuję
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Ewa Socha

Internista, Pulmonolog

latawiec
Śląska Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Monika Szkudlińska-Jakubowska

Internista, Lekarz rodzinny

NZOZ RODZINA Sp.z.o. o.
ulica Szklarska 1
88-100 Inowrocław

Cudowna pani Doktor zawsze pomocna i nigdy nie zostawi pacjenta bez diagnozy i leczenia dosłownie anioł a nie człowiek,miła, serdeczna,bardzo kulturalna i nigdy nie zdarzyło się że by ktoś odszedł z kwitkiem

lekarz Artur Marcinkiewicz

Niepubliczny Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "Bytków" Szeja-Zabawa, Morawiec,Knap-Ulbrich Spółka Lekarska
Niepodległości 29
41-106 Siemianowice Śląskie

Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.