Onkolog chirurg-onkolog

lek. med. Andrzej Chmielarz

TOMMED

Serdecznie dziękuję Panie doktorze za przeprowadzenie skomplikowanej operacji i mojej mamy. Dokonał Pan niemożliwego i za to będziemy Panu dozgonnie wdzięczne. Natalia i Grażyna Witczak

Piotr Faron

Chirurg onkolog, Onkolog

Szpital Onkologiczny UJ
Gancarska 2

Bardzo dobry lekarz . Rzeczowy oddany pacjentom nie zbywa medycznymi terminami( nie wszystkim zrozumiałe.) ze spokojem polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Robert Janiszewski

Wojewódzki Szpital Onkologiczny
Opole

bardzo dobry lekarz. Poszłam do niego prywatnie z guzami na węzłach chłonnych, które okazały się nieszkodliwe. Wybadał, że mam powiekszoną tarczycę. Badanie było długie i dokładne. Polecił mi dobrego radiologa w Opolu, który ma dobry sprzęt.

dr n. med. Marian Milewczyk

Topolowa 69
26-110 Skarżysko-Kamienna

Bardzo miły, życzliwy i przede wszystkim kompetentny lekarz. Błyskawicznie wyznaczone wizyty, przeprowadzone badania, konsultacje itd. Co w przypadku ludzi chorych jest bardzo ważne tak samo jak dobra rada i słowo której pan dr udziela.
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Zbigniew Michniewicz

ulica Szeroka 25
87-100 Toruń

Dr. Michniewicz operował mnie, gdy mialam raka piersi. Na podstawie mamografi/tylko spojrzal/ postawil diagnoze, ktorą w 100% potwierdzila sie, gdy dostalam wynik histopatologiczny. Konkretny, rzeczowy i dbajacy o pacjenta.Blizna po operacji "ładna".

lekarz Jerzy Ogłuszka

Chirurg onkolog, Onkolog

Bełchatów

Lekarz wytłumaczył mi na czym polega choroba taty i jakie mogą być dalsze etapy. poświęcił mi bardzo dużo czasu, był uprzejmy, pokierował dalej do przychodni i co mam dalej robic.

lekarz Jerzy Romańczuk

10 A
24-122 Kolonia Góra Puławska

Życzyłbym sobie, żeby wszyscy lekarze byli tacy jak doktor. Mądry, przyjemny, troskliwy. Niech doktor pracuje dla nas jak najdłużej.
Opinia dodana przez: Aleksander

dr n. med. Artur Piktel

Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn

Polecam. Lekarz kompetentny. Tłumaczy, ale nie straszy, co w moim przypadku jest dużym plusem, bo jestem straszną panikarą.
Opinia dodana przez: SYLWIA ŁUCZKOWSKA

lekarz Marcin Faflik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

"Gameta-Szpital" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i Wspólnicy - Spółka komandytowa
ulica Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo

lekarz Robert Rojewski

RSzS -Poradnia Specjalistyczna
ulica Lekarska 4
26-600 Radom

Godny polecenia lekarz. Pomógł mi w bardzo uciążliwej dolegliwości. Nadzwyczaj szybko doszedłem do siebie. Sympatyczny facet.
Opinia dodana przez: Marek M
                                       dr hab. n. med. Dawid Murawa

dr hab. n. med. Dawid Murawa

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Witam. Pan prof.Murawa mówiąc szczerze ,,uratował '' mi życie . Miałem guza na wątrobie po 5 miesiącach wykonując wszystkie badania 2 tomograf ,3 razy USG ,PECT i w końcu chcieli mi zrobić biopsję to wszystko w Szpitalu w Zielonej Górze. Nie zgodziłem się na biopsję. Dzięki informacją uzyskanych od lekarza od USG skierowałem się do Kliniki Murawa& Kostrzak w Poznaniu. Wizyta u prof.Murawy wpisanie na listę do operacji i po …
Opinia dodana przez: Robert

dr n. med. Jakub Radziszewski

ul.Roentgena

Dzięki Panu profesorowi żyję już ponad 16 lat,tyle minęło od profesjonalnie przeprowadzonej operacji przez cudownego Człowieka-lekarza .Bardzo dzlęmuję

dr n. med. Józef Oberc

Prywatny Gabinet Lekarski w Brzozowie
Piękna 10
36-200 Brzozów

Niestety NIE polecam tego lekarza! W 2012 r czytalam pozytywne opinie w inter na Jego temat, wiec GDY mama dostala skierowanie na operacje onkologiczna (raka jelita grubego) zdecydowałam, że lepiej będzie isc do tego lekarza i wykonać operacje w Brzozowie, mimo iż mama chciała w Rzeszowie. Wyłoniona została stomia i miała mieć dietę ! Niestety w dniu Jej wypisu nie było P. Dr Oberca, żeby można było zapytać co i …
Opinia dodana przez: Krystyna

prof. dr hab. n. med. Jacek Śmigielski

Centrum Medyczne Euromed
Gdańska 26

Profesor Jacek Śmigielski to niesamowity człowiek, lekarz, sportowiec. Konkretny,słowny,punktualny - po prostu niezawodny. Przeprowadził mojego męża przez raka odbytu - skutecznie. Najpierw badania, radioterapia, potem operacja.Ta ostatnia była wyzwaniem ze względu na położenie guza i zaawansowany wiek męża. Skończyło się bez stomii, stan pooperacyjny idealny.Wyniki badań histopatologicznych m.inn. R0 resekcja doszczętna - to oznacza koniec leczenia! Czy można chcieć więcej? Wielkie dzięki Profesorze. I żeby było jasne - jedyne koszty …

lekarz Zbigniew Fiedorowicz

Sukiennicza 21
Elbląg

Wspaniały lekarz i fachowiec wysokiej klasy, a jednocześnie wspaniały człowiek. Jestem szczęśliwa, że gdy zachorował mój mąż trafiliśmy w jego ręce. Rak jelita grubego. Przerażenie i rozpacz. Ale rozmowa z tym lekarzem dała nam wielką nadzieję, mimo że cudów nie obiecywał. Jego stosunek do pacjenta jest niespotykany. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta, dokładnie wszystko wyjaśni, jest miły i sympatyczny. Jest naprawdę lekarzem z powołania. Minęło już trochę czasu, a mąż …
Opinia dodana przez: Waleria Soliwoda

lekarz Jarosław Redziński

Centrum Homeopatii
Szczytna 1
87-100 Toruń

Wracam bardzo rozczarowana. Na mój wniosek jedno z pomysłów anulowane, a drugie na tak ale to była moja sugestia. Czułam się nie pewnie, rozmydlanie tematu ale może też dlatego, że działał w zastępstwie. No ale lekarza, którego zastępował nie da się zastąpić.
Opinia dodana przez: HANNA

lekarz Andrzej Miczko

Słowiańska 21
Gryfice

Wspaniały lekarz. Te dwa słowa powinny wystarczyć ale skoro musi być minimum sto znaków to napiszę, że jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu, pracowitości oraz zwykłej ludzkiej uprzejmości.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Zenon Lewicki

Ludwika Lewicka Przychodnia Piastowska
Czarnieckiego 24
88-100 Inowrocław

Trafiłam do doktora Z.Lewickiego i lepiej trafić nie mogłam.Całą diagnostykę przeszłam z doktorem.Człowiek z wielką empatią,jak i pani pielęgniarka która jest z doktorem asystowała przy biobsji ogromna dobroć.Dziękuję za opiekę
Pani doktor to świetny specjalista, przemiła, delikatna, pełna empatii. Mimo już zdobytego wykształcenia i doświadczenia cały czas podnosi swoje kwalifikacje. Wizyty przebiegały w super atmosferze, szczerze polecam
Opinia dodana przez: Magda

Agnieszka Czarniecka

Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
44-401 Gliwice

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Prof. dr hab. n. med. Agnieszki Czarnieckiej zarówno podczas wizyty prywatnej, jak i w Narodowym Instytucie Onkologii w Gliwicach. Pani Profesor przeprowadziła mnie przez najtrudniejszy etap mojego życia – walkę z rakiem tarczycy. Dzięki Jej ogromnej wiedzy, wieloletniemu doświadczeniu i pełnemu zaangażowaniu dziś jestem zdrowa i mogę cieszyć się życiem. Zawdzięczam Jej naprawdę wszystko. To lekarz z powołania – pogodna, empatyczna, z ogromnym sercem …