Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C
Bardzo dobry specjalista! Kompetentny, rzetelny, w razie wątpliwości nie boi skonsultować się z innymi lekarzami. A przy tym miły i spokojny. Gorąco polecam!
Moja pierwsza wizyta u Pani doktor Bernadety Fryśnej przebiegła dość pozytywnie. Lekarka uważnie wysłuchała mojego opisu dolegliwości, zebrała szczegółowy wywiad, a rozmowa była luźna i przyjazna, co mogę uznać za zaletę. Wykonano również USG brzucha, jednak badanie przeprowadzono szybko i bez szczegółowego opisu wyników, co pozostawiło pewien niedosyt – choć jako pacjent nie jestem w stanie ocenić jakości samego badania. Został mi przepisany lek Xifaxan z zapewnieniem, że "na 99% …
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Witam wszystkie panie, Moja opinia będzie się opierać na podstawie tylko jednej wizyty, która dotyczyła tylko rutynowej kontroli. Faktycznie nie jestem w stanie do końca docenić fachowości tego lekarza, lecz z ogółu wizyty nie jestem zadowolona. Powody są dwa. Przy wywiadzie czułam się jak na ustnej maturze z matematyki. Ze stresu nie potrafiłam odpowiedzieć prawidłowo na żadne pytanie. Doktor pomimo przyjemnego tonu głosu potraktował mnie z góry. Drugi powód jest …
Różana 4 lok. 4
Świetny lekarz, psychiatra i neurolog, kompetentny, mozna mu zaufać, daje trafne diagnozy.
Przychodnia Lekarza Rodzinnego Sylwia Figura - Mirońska
I Armii Wojska Polskiego 26
Ostrołęka
Kompetentną Godna polecenia Tlumaczy choroby i leczenie Kiedy jest powazny problem potrafi szybko przyjąć. Jest bardzo uprzejmą osobą.
NZOZ Poradnia Stomatologiczna EL-DENT
Piątkowska 112/2
Niezwykle uprzejmy i delikatny. Spokój podczas zabiegu. Korzystam od kilkunastu lat. Zawsze ma czas i wytłumaczy problem. Komfortowe warunki, bezstresowe zabiegi. Bardzo dobra jakość.
ulica Komisji Edukacji Narodowej 54/9U
Nysa
Bardzo polecam Panią doktor. Chodzę do niej od lat! Miła, przekonała do siebie nawet mojego sceptycznego męża.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Pani doktor Kasia sumiennie wykonuje swoją prace bardzo zaangażowana dokładnie tłumaczy to co wykonuje bardzo godna poleceniu
w pełni zgadzam się z poprzednią opinia czas leczenia strasznie długi u mnie to 5 lat i końca nie widać. (nie wiem czy polecanie ruchomego aparatu przez panią dr to naprawdę konieczność czy tylko fakt iż nie posiada ona sprzętu do stałego aparatu) podsumowując jakbym wiedziała ze tyle to trwa to zdecydowałabym się na stały aparat. czas krótszy nie mówiąc o kosztach
Pani doktor wydaje się kompetentną i dość miłą osobą. Podczas badania wykazuje się profesjonalizmem i człowiek nie czuje takiego skrępowania. Niestety ciężko się do niej dostać, ze względu na długie terminy, bądź brak możliwości dodzwonienia się (zdarzało mi się, że byłam zrzucana przez pracownika recepcji - dzwoniłam z zagranicznego numeru, bądź nikt nie odbierał telefonu, a była wolna linia!). Ogólnie polecam, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i...pieniądze, bo jest …
Stefana "Grota" Roweckiego 7/21
Piotrków Trybunalski
Doświadczona specjalistka. Zmagałam się z jaskrą i pani doktor skutecznie mnie wyleczyła! Polecam, to wspaniały lekarz.
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4
Lublin
Jestem już po kilku wizytach i jestem bardzo zadowolona z leczenia; profesjonalnie, bez naciągania pacjenta na dodatkowe koszty, dokładnie i delikatnie. Ps. nie dość, że ząbki są dopieszczone to i oczy można nacieszyć :)
19 listopada zdarzyło mi się trafić do WIML. Pan dr.Michał Patyk na każdym etapie wizyty ( rozmowa, badanie, zabieg laserem, rozmowa po zabiegu, odpowiedzi na moje pytania) sprawił, że zamiast lęku miałam pełne zaufanie do kompetencji pana dr i tak zwyczajnie po ludzku czułam się zaopiekowana. Dzisiaj jadąc na kontrolę spodziewałam się najlepszego, czyli żadnych komplikacji i nie zawiodłam się. Polecam Pana dr. Michała Patyk każdemu, kto szuka nie tylko …
POL - MED
Zapleczna 9C/9
Kołobrzeg
Jedyny lekarz rodzinny który nie tylko przepisuje tabletki, ale docieka co jest tego przyczyną. Dzieki pani doktor została zdiagnozowana u mnie Astma Oskrzelowa i jej przyczyna alergia. Jestem po odczulaniu i wiem, że żyje ! Leków nie biorę prawie wogole, a wynikiem kilku lat zarzywania różnych śmisznych tabletek i antybiotyków na suchy uporczywy sezonowy kaszel były zniszczone migdałki i 2 pobyty w szpitalu ! Polecam panią doktor !
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Bardzo miła Pani doktor dla dzieci i ma podejście do dzieci.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Piaskowa Góra"
ulica Główna 4
Wałbrzych
polecam solidnie wykonane badanie doplera dopiero ten doktor uświadomił mnie dlaczego bolą mnie stopy po obejrzeniu stóp zalecił odpowiednie wkładki na badaniu nic nie wspominałam o stopach Pan doktor sam oglądał jestem bardzo wdzięczna doktorowi dzięki Doktorze polecam każdemu
SPZOZ Warszawa-Białołęka
ulica Milenijna 4
Jedyny lekarz któremu nie jest obojętne zdrowie człowieka i dyskomfort z którym się zmagałem pół roku załatwiła w 5 min dziękuję pani z całego serca.