lekarz Krzysztof Rutkowski

Internista, Reumatolog

Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
87-800 Włocławek

Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.
Z czystym sumieniem polecam Doktora Specjaliste od chorób naszych małych Skarbów. Podejście do chorego dziecka jak i do przerażonych rodziców niebywale. Ten Czlowiek urodzil się po to by służyć Nam i Naszym Skrbom swoją wiedzą delikatnością zrozumieniem i oddaniem w pełni zasługuje na miano Profesjonalnego Doktora.
Opinia dodana przez: Adam Gworek

lek. med. Andrzej Bednarz

Alergolog, Otolaryngolog

Równa 16
58-100 Świdnica

Bardzo dobry specjalista. Nachodziłam się z synkiem po tylu lekarzach, wyladowalismy w szpitalu dwa razy. I nikt!! Żaden lekarz nie zorientował się, że chodzi o przerosniety trzeci migdal. W końcu trafiliśmy do dr Bednarza, jak synek stracił słuch... To było wybawienie. Bardzo dokładnie go przebadał, wszystko nam wytłumaczył, skierował na operację i zalecił leczenie... I jak czytam, że jakaś jedna paniusia z drugą podważają jego kompetencje, bo jest nie miły, …

dr n. med. Adam Nowara

Katowice, ul. Opolska 11

Muszę odnieść się do poniższej opinii. Pan dr A. Nowara prowadził moje 3 ciąże, szczęśliwie na świat przyszła trójka moich dzieci. Miałam do wykonania sporo badań laboratoryjnych , ale te badania uważam za uzasadnione i świadczą tylko o odpowiedzialności lekarza. Wyniki badań za każdym razem były rejestrowane w karcie ciąży i wnikliwie sprawdzane przez doktora. Wizyty w odstępach co 2 tygodnie umawiane były dopiero w trzecim trymestrze ciąży, ze względu …

lekarz Roman Karasiewicz

Medicus
Lipinki Łużyckie
68-213 Lipinki Łużyckie

Badania dla kierowcy u Karasiewicza to śmiechu warte i wypisuje jak najmniej lat aby się znowu spotkać i wziąść pieniądze, NIE POLECAM!
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Marek Grzegorowski

Alergolog, Pulmonolog

ulica Wieniecka
87-800 Włocławek

Fantastyczny lekarz. Jestem chora na astmę i mam ciężką alergię. Leczę się u niego od 10 lat. Kiedy okazało się że jestem w ciąży, ustawił mi tak leczenie żeby nie szkodziło dziecku, i okazało się że na tyle trafnie że ja czułam się dobrze całą ciążę i po ciąży również.każdy kolejny epizod z moim zdrowiem jest załatwiany przez niego fachowo. Gorąco polecam bo nie tylko dobrze leczy ale również wszystko …
Zawsze uprzejmy i w 100% skupiony na påcjęcie chodzę do tego lekarza od małego i nigdy mnie nie zawiódł zawsze trafne diagnozy i jak jest nagła potrzeba przyjmie nawet po godzinach pracy z wielkim doświadczeniem czasem jak opowiadam o jakiejś diagnozie i zapomnę o czymś powiedzieć to sam wypyta

lek. dent. Bogusław Dąbrowski

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Wspaniały lekarz! Pan doktor uratował mi ząb który źle wyleczył poprzedni stomatolog!!! Na szczęście udało się go uratować:) Bardzo dobry lekarz i człowiek. A wizyta nie wiąże się z tak dużym bólem:)
Opinia dodana przez: anonim
Idealne podejscie pediatry z medifast. Cud ,ze tacy jeszcze sa. To niesamowite ,ze w poznaniu jest prywatne pogotowie pediatryczne. Polecam medifast
Opinia dodana przez: baska

lekarz Sebastian Moryciński

Chirurg dziecięcy

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lekarz Artur Zaniewski

Fizjoterapeuta, Internista

MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
07-200 Wyszków

Trafiłam do gabinetu Pana Doktora Zaniewskiego z polecenia koleżanki (pacjentki)Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zaoferowanego leczenia.Pan Doktor podszedł do mnie z wielką empatią i zrozumieniem .Zbadał mnie dokładnie,wypytał o dotychczasowe leczenie i występujące dolegliwości .Bardzo dziękuję i polecam.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lek. med. Małgorzata Szwaj

lek. med. Małgorzata Szwaj

Ginekolog

CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Omulewska 27

Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, umiejącą słuchać pacjenta. Wyjaśniła mi wszystko bardzo dokładnie, poleciła szpital w którym będę najlepiej zaopiekowana, zleciła wszystkie niezbędne badania., a przy tym, jest lekarzem bardzo ciepłym, miłym uśmiechniętym. Na wizycie zero stresu. Polecam Wszystkim Panią doktor Szwaj. Pani doktor Bardzo Dziękuję. Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Agnieszka Reichert

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Lekarz z powołania, pierwsza wizyta bez pośpiechu i wszystko na spokojnie wytłumaczone, dopiero po wykonaniu wszystkich badań dobranie odpowiednich leków, dziękuje za poprawę komfortu życia.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Dariusz Ryzwanowicz

Kopernika 46A
10-900 Olsztyn

Podczas prywatnej wizyty w Medicoverze lekarz był niekulturalny, opryskliwy, odnosił się do mnie bez szacunku, przerywał odpowiedzi, krzyczał na mnie (!) i podkreślał, że uraz wynika z mojej głupoty i nie powinnam korzystać z pomocy specjalisty. Przyszłam ze spuchniętym, bolącym od 5 dni kolanem. Uraz pojawił się po tym, jak 2 dni z rzędu jeździłam na rowerze po około 40 minut po płaskim terenie. Mam 23 lata i jestem aktywna …
Opinia dodana przez: Maria

Jerzy Brazowski

prywatna praktyka lekarska
86-014 Sicienko

Nie tylko pediatra, odetkał mi ucho i znów wszystko słyszę! Muszę tu wpisać minimum 100 znaków więc dodam tylko: Polecam serdecznie! Polecam serdecznie! Polecam serdecznie! Polecam serdecznie! Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Krzysztof Zienkiewicz

lekarz Iwona Rospond - Kubiak

Konsorcjum Medyczne AMIKA
ulica Piastów 16
62-300 Września

Do Pani Rospond-Kubiak trafiłam na początku lutego z podejrzeniem czerniaka naczyniówki w oku prawym .Po wnikliwych badaniach i potwierdzeniu diagnozy, Pani dr z niezwykłą wyrozumiałością dla moich emocji tłumaczyła ,z czym muszę się zmierzyć i jakie są szanse leczenia. Dzięki profesjonalnemu podejściu Pani dr w ciągu miesiąca przeszłam dodatkowe badania i zostałam poddana zabiegowi operacyjnemu : brachyterapii. Jestem bardzo wdzięczna Pani dr i Jej zespołowi za niezwykłą troskę o pacjenta …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jarosław Pietreńczuk

ul. Taneczna 1/16

Świetny jako lekarz i jako człowiek. Potrafi bardzo dobrze pokierować pacjentem i dobrać odpowiedni sposób leczenia, to jako lekarz a jako człowiek buduje zaufanie i doskonałą relacje. Polecam w 100 procentach.
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lek. dent. Marta Łapaj

Say wow clinic
Kościuszki 229 (Libero, poziom +2)

Pani doktor godna polecenia. Przed zabiegiem, a miałam powiększanie ust wszystko mi wytłumaczyła, a co najważniejsze tak dobrała mi znieczulenie, że zabieg był bezbolesny. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę panią doktor. POLECAM
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Ryszard Stańczyk

Internista, Reumatolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3

Polecam Pana Doktora Ryszarda Stańczyka pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Duża kompetencja oraz wiedzą . Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby. Świetny dobór środków farmaceutycznych . Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat. Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Maciej Mieszczak

OLDENT
ul.Spółdzielcza 1a/2
75-205 Koszalin

Polecam leczenie u Pana Macieja. Jest to człowiek o wysokiej kulturze osobistej, profesjonalny i oddany pacjentowi. Dokładnie tłumaczy cały przebieg leczenia, w trakcie zabiegu cierpliwy i podążający za pacjentem. Naprawdę szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym. Ja akurat jestem po zabiegu wszczepienia implantu, którego bardzo się bałam. Cały zabieg przebiegł w ciepłej atmosferze. Zarówno Pan doktor jak i personel towarzyszący są godni polecenia.