lekarz Anna Masior-Bulanowska

Audiolog, Laryngolog

Pawia 3/44
41-200 Sosnowiec

Ja byłam dwa razy, Jutro idę na kontrolę. Leki dobrała skrupulatnie po wynikach z wymazu i prześwietleniu zatok. Pamiętała sama o lekach osłonowych i innych wspomagających leczenie. Zaleciła płukanie zatok antybiotykiem- od niej dowiedziałam się, że mogę to robić w domu a nie jak wcześniej w szpitalu gdzie można złapać niejedną bakterię. Cieszę się, że do niej trafiłam bo wcześniej miałam już dwie nietrafione wizyty u innych lekarzy.
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Robert Liszka

Internista, Lekarz medycyny pracy

Bohaterów Getta 15 lok. 1
59-900 Zgorzelec

Nie polecam wizyty u doktora. Zero czasu dla pacjenta, wizyta odbyta od niechcenia. Nie wydawajcie kasy na tego lekarza!

Bożena Mackiewicz-Wilkowska

Ortodonta

ORTODENTAL
ul.Biwakowa 3 Gdańsk

Pani Doktor kompetentna, szczegółowo tłumaczy. Przyjazna atmosfera, gorąco polecam. Ceny przystępne.

Rafał Krzemiński

RTG, Stomatolog

gen. Sosnkowskiego 3a lok. 10

Od 15 lat jestem pacjentką Pana Doktora i każda wizyta utwierdza mnie w przekonaniu, że trafiłam w najlepsze możliwe ręce. To wyjątkowe połączenie profesjonalizmu, troski o pacjenta i niezwykłej dbałości o każdy szczegół. Pan Doktor zawsze cierpliwie i dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia, co daje mi poczucie bezpieczeństwa. To prawdziwy ekspert w swoim fachu, a ja nie wyobrażam sobie powierzenia zdrowia swoich zębów komuś innemu!
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Bartosz Chrostowski

Ginaikos

Owszem większość opinii o dr, o jego ogromnej kulturze osobistej, empatiii, delikatności-są jak najbardziej prawdziwe i zgadzam się z nimi. Niemniej na tym kończą się moje bardzo dobre zdanie o dr Chrostowskim. Po wielu stymulacjach do metod wspomaganego rozrodu i wielu niewytlumaczonych niepowodzeniach...po kosultacjach wiem, że czas leczenia w Atrvimedzie był czasem kompletnie straconym. A przyczyna jest tak błaha i prozaiczna że aż ciężko uwierzyć: dr Chrostowski swoje przekonanie o …
Opinia dodana przez: beata

dr n. med. Marcin Woźniewicz

Ginekolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Nie zgadzam sie z powyzej napisaną opinią Doktor Wozniewicz prowadzil mi dwie ciaze w tym druga ciaza byla w trakcie poronienia i Doktor przepisal mi proszki na podrzymanie i dzieki Doktorowi nie poronilam naprawde polecam Doktora Wozniewicza dzieki Doktorowi udalo mi sie donosic dwie ciaze

lekarz Joanna Czernicka

2 armii
Zielona Góra

Świetna lekarka, wysokiej klasy specjalistka. Pani doktor jest przy tym bardzo miła i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Wizyta nie jest dzięki temu stresująca. Polecam wszystkim!

lekarz Dorota Gertchen-Krawiecka

Grunwaldzka 16
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Do Pani Doktor trafiliśmy z naszą wówczas półtoraroczną córeczką. Zdiagnozowała wadę wzroku przeprowadziwszy szereg badań, które u tak małego pacjenta wcale nie były łatwe do przeprowadzenia. Poświęciła nam sporo czasu cierpliwie i dokładnie wyjaśniając każ moją wątpliwość. Ponieważ wada wzroku nasze córci była duża nie obiecywała nam nie wiadomo czego w dwa miesiące. Przepisała stosowne okulary i zaprosiła do siebie za pół roku. Potem kolejna wizyta i jeszcze jedna szansa …

lek. med. Aneta Majchrzak

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Atena Clinic
ul. Bukowa 1 A
Łaziska Górne

Od wielu lat dręczył mnie uciążliwy trądzik, do Pani Doktor trafiłam z polecenia znajomej, która była bardzo zadowolona ponieważ dzięki Pani Doktor pozbyła się cięzkich blizn i dziór potrądzikowych. Dzięki ogromnej wiedzy Pani Doktor moja twarz wyglada pieknie. Zastosowane metody zewnętrzne ( lasery i kwasy ) bardzo mi pomogły, dodatkowo Pani Doktor z wielką ostrożnością leczyła mnie wewnętrznie ( antybiotyki ). Cała kuracja przyniosła rewelacyjny efekt końcowy. Dodatkowo wizyty w …
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Jacek Zimecki

Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
41-700 Zabrze

Jestem po pierwszej wizycie u Pana Doktora. Owszem, trzeba trochę poczekać na swoją kolej, więc warto zarezerwować sobie więcej czasu, ale! W zamian za cierpliwość otrzymujemy serdeczne, empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor ze spokojem i najwyższą kulturą wysłuchuje swoich pacjentów. Cierpliwie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Bardzo kompetentny. Stawia trafne diagnozy i robi wszystko aby pacjentowi pomóc. Ja dziękuję za pomoc i serdecznie polecam Pana Doktora innym.
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Wiesław Niemiec

Alergolog, Pediatra

św. Józefa 7
Przemyśl

U Dokotora leczę się od dwóch lat. Jak dotąd nie spotkałem się z tak dobrym człowiekiem i tak fachową opieką medyczną. Godny zaufania, bardzo miły - lekarz z powołania! Widza na temat wszelakich dolegliwości (nawet nie związanych z alergiami) jest powalająca. Szczerze polecam!

lekarz Sławomir Chmielarski

Chirurg ogólny, Ortopeda

os. Kopernika 6
Wadowice

W marcu 2010 r.poddałam się zabiegowi prostowania koślawego palucha.Mimo ogromnego strachu-dzięki temu, że lakarz wyczerpująco poinformował mnie o jego przebiegu, moje obawy zostały rozwiane.W tej chwili już prawie dobrze chodzę.Zinteresowanym polecam szpital w Suchej B.i oczywiście dra Sławomira Chmielarskiego-człowieka niezwykle kompetentnego, konkretnego i co bardzo ważne -przyjaznego pacjentowi. Jego miły śmiech i znajomość sztuki lekarskiej natychmiest rozwiewa obawy i strach, który towarzyszy pacjentowi przed zabiegiem, a i efekty są znakomite.Którko …

dr n. med. Dariusz Żabicki

al. Niepodległości 59
Inowrocław

Niesamowity lekarz. Czyścił mi ranę po idiocie z Bydgoszczy kilka tygodni! Nie chciał praktycznie nic. Chciał pomóc! Poczucie humoru, dostępność! Nie ma już takich lekarzy! A to nie zwykły lekarz tylko Doktor (łac. doctor = nauczyciel, mistrz; w skrócie: dr. Wielkie dzięki dla Pana
Opinia dodana przez: KAZIU

lekarz Jerzy Gołacki

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Ginekologiczny
1 Maja 34
26-200 Końskie

Pan Doktor prowadzi moją ciąże od samego początku. Jest kompetentny, miły w prosty sposób objaśnia wszelkie wątpliwości. Kobieta może zapytać o każdą intymną sprawę i nie czuje żadnego dysonansu. Na początku ciąży pojawiły się u mnie pewne komplikacje i bez względu na porę dnia mogłam przyjechać. Uważam, że jest jednym z lepszych ginekologów do których chodziłam i szczerze polecam.

lekarz Grzegorz Stanek

Internista, Pulmonolog

Gabinet tel. 608 648 233
Nowa 62
47-320 Gogolin

Jesli zaplacisz za wizyte- inny czlowiek. Na kase chorych- tragedia. Leczy- bez zbadania. Klamie w zywe oczy. Jesli poprosisz o skierowanie na podstawowe badania- wpada w scieklosc. Starszym osobom wciska kity. A do tego do karty wpisuje badania, ktorych wcale nid bylo. Absolutnie nie polecam. Nie wiem, jak ktos taki moze nazywac sie lekarzem!

lekarz Ewa Stawowa-Maleszka

Wierzbowa 22
62-800 Koźmin Wielkopolski

Leki nie zawsze trafione ale nigdy nie odmawia pomocy i jeśli tylko jest w domu to przyjmie. Leczyła niejednokrotnie moje dzieci, choć z córką jej nie wyszło, tylko że to nie jej wina, narazie nikt nie umie sobie poradzić z jej chorowaniem. Polecam.

prof. dr hab. n. med. Michał Nowicki

Nefrolog

Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22

Pan Profesor Michał Nowicki to wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec. Leczy mnie z poważnej choroby nerek , w sytuacji gdzie inni lekarze niestety okazali się nieskuteczni. Z całego serca Polecam profesora , szybkiej reakcji w niesieniu mi pomocy nie zapomnę do końca zycia ! Zdecydowałam się napisać opinię z poczucia ogromnej wdzięczności i szacunku do Pana Profesora, Jednym slowem- najlepszy nefrolog pod sloncem!!! Pełen profesionalizm ! Jestem 3 …
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Anna Rybarczyk

ZOZ Inowrocław
Poznańska
Inowrocław

Cudowna Pani doktor. Nigdy wcześniej nie trafiłam na osobę z takim wspaniałym podejściem do małego pacjenta. Kompetentna, rzeczowa i zna się na swojej pracy. Moje dziecko uwielbia wizyty u Pani doktor a i my jako rodzice wychodzimy z gabinetu zawsze zadowoleni z poziomu wizyty.
Opinia dodana przez: Emilia

dr Joanna Wysogląd-Wolniak

Poradnia Zdrowia Psychicznego Wolmed
Doktora Karola Benniego 6a
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Nikomu nie życzę, żeby musiał się znaleźć w ośrodku psychiatrycznym, ale jak już zajdą takie okoliczności, to będzie miał dużo szczęścia trafiając tutaj i na dr Joannę. Opieka na najwyższym poziomie, a warunki mieszkalne no... lepsze niż u mnie. Chociaż jak powoli zaczęłam ogarniać swoje życie, to i lokum mi się zmienia. Nie polecam uzależniać się od mety, ale polecam leczyć się tutaj :)
Opinia dodana przez: FallenAllen

lekarz Maria Krzemień

Nasze Zdrowie
Floriana 2-4
41-800 Zabrze

Świetny lekarz chodzę do niej z córką która jest po ciężkich przejściach tyłu lekarzy u których byliśmy to mam wrażenie że umieli tylko receptę wypisywać za opłacona wizytę. Z p.doktor jest inaczej jeździmy do Sierpca nie płacimy a wizyta profesjonalna na piątkę z plusem😊