internista endokrynolog internista internista

dr n. med. Elżbieta Andrysiak-Mamos

ulica 5-go Lipca 36b

Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Sławomir Narożnik

NZOZ "OSTEO-DENTAL"-Danuta Kotur
Paderewskiego 21 lok.4
26-600 Radom

Uprzejmy, miły lekarz. Wykrył u mnie nowotwór tarczycy w bardzo wczesnym stadium, podczas gdy inna lekarka leczyła mnie miesącami na Hashimoto, które wcale nie było prawidłową diagnozą.
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Grzegorz Świder

Rzeszów

Super lekarz polecam każdemu z każdym problemem, byłam u niejednego specjalisty, każdy leczył mnie pod innym katem, nieskutecznie. Dr Świder pomógł mi powrócić do normalnego życia
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Saeid Abdelrazek

ulica Waszyngtona Jerzego 1
15-269 Białystok

Jeśli chodzi o choroby tarczycy to nie ma lepszego specjalisty. Ma tłumy pacjentów ale warto czekac.

lekarz Ewa Moroz

ul. Władysława Barbackiego 32d
33-300 Nowy Sącz

Polecam, chodzę do niej od dawna, miałam zapalenie tarczycy - wyszłam z tego i w tej chwili czuję się dobrze, niedoczynność tarczycy mam opanowaną i całkowicie pod kontrolą. BJ
Opinia dodana przez: B
Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić, przemiła, kompetentna, świetne podejście do pacjenta, cudowna kobieta!!Polecam wszystkim!
Opinia dodana przez: Ania

dr hab. n. med. Grażyna Bednarek-Tupikowska

ulica Energetyczna 8/1

zdecydowanie polecam panią doktor. Trafiłam do niej na prywatną wizytę zobaczyła wyniki i od razu skierowała na oddział do szpitala gdzie zrobili wszystkie badania i dzięki temu ze znalazłam się na oddziale wykryto u mnie 6 cm guzy na jajnikach (inni lekarze ich nie widzieli) od razu pokierowała, że mam udać się na onkologie. Nie zostawiła mnie tylko pomogła rozwiązać problem chociaż wcale nie dotyczył jej profesji.Polecam bardzo !!!!!!
Opinia dodana przez: Kata

lekarz Grażyna Jonakowska

Wieniawskiego 2a
33-300 Nowy Sącz

Leczyłam się u Pani doktor kilka lat, nigdy nie wytłumaczyła dokładnie o co chodzi w mojej chorobie ( a choruję na Hashimoto) dopiero zmiana lekarza zobrazowała mi moją chorobę. Pani Doktor nie rozmawia z pacjentem nie pokazuje wyników badań nie omawia. Wypisuje tylko leki (po których tłumacząc że źle się czuje - tak ma być i to nie przez tarczycę).

lekarz Urszula Kempa

Spółdzielcza 10/27
26-600 Radom

Bardzo dokładna w analizie wyników badań i weryfikacji stanu zdrowia. Ponadto uprzejma i mająca dobry kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: Józefa

lekarz Wiesława Smolira

Słowackiego 15d lok. 5
73-110 Stargard Szczeciński

Tragedia omijać tego lekarza nie umie rozmawiać z pacjentem oraz nie umie odczytywać wyników. Nikomu nie polecam takiego lekarza

dr hab. n. med. Zygmunt Zdrojewicz

Endokrynolog, Internista

Klinika Endokrynologii, Diabetologii i Leczenia Izotopami AM Wrocław

Profesor, kompetentny i bardzo mądry oraz całkowicie zaangażowany w wyleczenie pacjenta.. Uratował mi życie..Poprzedni lekarze nawet nie dorastali PROFESOROWI do pięt, bo mało który wie, że tak ważna jest endokrynologia i naprawdę dużo ludzi ciężko przez to choruje..POLECAM bo dzięki niemu uciekłem przed kostuchą.. A ci negatywni pacjenci - deficzenci moim zdaniem i według mojej opinii oraz oceny , to prawdopodobnie podrabiana i udawana konkurencja dla PANA PROFESORA lub wieczni …
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Zdzisława Ścibór

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Może jest osobą zasadniczą, ale ja chodzę do lekarza po pomoc i taką otrzymuję w gabinecie oraz fachowych badaniach dodatkowych. Dziwi mnie kiedy ktoś sieje złość i oczekuje, że wyrośnie uśmiech. Myślę, że nie jestem jedyna, która czuje się fachowo zaopiekowana przez panią doktor.
Opinia dodana przez: emilia

lekarz Sławomir Mucha

Św. Jana 15
95-200 Pabianice

Pan doktor leczy mnie na niedoczynność tarczycy od 2 lat . Wyprowadził mnie z bardzo złych wyników tarczycy oraz prolaktyny wysokiej. Teraz śmiało mogę starać się o rodzinę gdy mam takie wyniki . Serdecznie polecam lekarza bo w przeciwieństwie do poprzedniego który nic nie robił w tej kwestii oprócz wypisywania recept to na prawdę moge powiedzieć że jest to dobry lekarz .

lekarz Ewa Wideryńska

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie "Sono-Dent"
al. Zwycięstwa 18/2
41-200 Sosnowiec

Najgorszy endokrynolog i człowiek z którym miałam przyjemność! Po wyjściu z gabinetu popłakałam się , czułam się jak nic nie warty śmieć. Jest odpychająca, nieuprzejma, wrednie pewna siebie, nie da dojść do słowa. Ta kobieta w ogóle nie powinna mieć kontaktu z ludźmi! chyba za jakąś kare wykonuje ten zawód - na pewno nie z powołania. Opisze swoją wizytę na NFZ : na samym początku wizyty w dość ordynarny sposób …
Opinia dodana przez: M.K.

lek. med. Andrzej Krymer

Endokrynolog, Internista

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Mam zaufanie do kompetencji Pana Doktora. Badania, diagnoza, pełna informacja, co mi dolega. Wszystko, czego potrzebowałam. Za mną 3 wizyty. Kontrola za rok. Na pewno pozostanę pod opieką Pana Doktora.

lekarz Zbigniew Sobczyk

SPZOZ
Kutno

Bardzo konkretny, fachowo i merytorycznie odpowiada na zadawane pytania. Jak najbardziej polecam i dziękuję za opiekę po operacji.
Opinia dodana przez: Zbigniew
Szczerze polecam! Od lat leczę się u Doktor Papież i zawsze byłam zadowolona z wizyty. Wszystkie leki idealnie dobrane oraz kontakt z pacjentem super. Dziwie się tym kilku komentarzom, którzy ludzie piszą bo z tego co wiem ma duże doświadczenie w tej dziedzinie i dużo kobiet się u niej leczy. A zawsze się znajdzie jakaś dobra duszyczka co wypisze różne rzeczy w internecie i uważa, że wie lepiej od specjalisty.
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Małgorzata Żukowska-Wrona

ulica Kielecka 20
28-300 Jędrzejów

Jestem pacjentką Pani doktor od kilkunastu lat. Podobnie mój mąż i siostra.Korzystamy z wizyt refundowanych przez NFZ - na Wojska Polskiego. Fakt - żeby się zarejestrować trzeba solidnie postać. Wizyty jednak rekompensują niedogodności z tym związane. Pani doktor jest Osobą wyjątkową. Bardzo duża kultura osobista, życzliwość, profesjonalizm, to w tym przypadku absolutnie żadna przesada. Czas poświęcony pacjentom (ok. 30 min) pozwala przeprowadzić wnikliwy wywiad, zbadać nawet ciśnienie, rytm serca i …
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Anna Sudyka

Sanatorium Uzdrowiskowe "ABATON" Spółdzielnia Pracy w Krynicy-Zdroju
ulica Cicha 4/6
33-380 Krynica-Zdrój

Pani doktor miła, kompetentna, poświęciła mi czasu tyle ile potrzeba, aby zrozumieć chorobę, proponowane leczene. Poecam i dziękuję Jej za fachowość. Barbara Nowy Sącz
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Zbigniew Pachucki

Gliniana 50

Bardzo dobry lekarz, leczę się u doktora Pachuckiego od ponad 12 lat. Jest miły,kontaktowy i wszystko dokładnie tłumaczy. Moja mama również jest pod opieką doktora i jest bardzo zadowolona.jak dla mnie lekarz na 6+
Opinia dodana przez: Aneta