Leczę się od 2015 roku u pani Alicji Zając-Leśniak, prowadzi mnie od zawału do dzisiaj, w czasie wizyty bardzo uważnie wysłuchała moich problemów, zadawał dodatkowe pytania i dokładnie wytłumaczył plan leczenia. Pani Alicja jest bardzo cierpliwa, miła i empatyczna w kontakcie z pacjentem. Dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Przez te lata pani doktor nie zmieniła się za to ją cenie i polecam
1 kwietnia 2025 moja kilkumiesięczna córka została zaszczepiona w przychodni, w której pracuje pani Matylda Świątek. Aby dodać córce otuchy zdecydowaliśmy z żoną, że chcemy oboje być przy córce podczas szczepienia. Niestety, pani Matylda Świątek, kierując się wydumanymi względami epidemiologicznymi, wyraziła oczekiwanie, żeby jedno z rodziców opuściło gabinet. Zostaliśmy narażeni na stres, mamy poczucie, że pani doktor nie dba o dobro pacjenta. To nie jest tak, że powoływanie się na …
Mazowiecki Szpital Specjalistyczny sp. z o.o.
J. Aleksandrowicza 5
Radom
Wspaniały człowiek i lekarz godny zaufania. Bardzo dokładnie wytłumaczył mi jakie jest ryzyko zabiegu i możliwe powikłania. Odpowiedział na każde pytanie, poświęcił mi dużo, jakże cennego czasu. Operacja odbyła się w zaplanowanym czasie, wspaniała opieka pooperacyjna. Zdecydowanie polecam!
Niestety moja wizyta u dr Grabka nie spełniła oczekiwań. Odniosłam wrażenie, że lekarz nie poświęcił wystarczająco dużo uwagi moim objawom i nie udzielił wyczerpujących wyjaśnień dotyczących diagnozy ani leczenia. Czułam się zbagatelizowana, a podejście lekarza nie wzbudziło mojego zaufania. Uważam, że dr Grabek powinien wykazać się większym zaangażowaniem i empatią wobec pacjentów. nie polecam
Filia Interhem Opieka Hospicyjna
Doktora Andrzeja Rogalińskiego 3
Łuków
Pan Słomiany jest niezwykle życzliwym człowiekiem o ogromnej empatii, z prawdziwie profesjonalnym podejściem do pacjenta. Począwszy od pierwszej wizyty, poprzez operacje oraz późniejsze prowadzenie pacjenta. Będąc pod jego opieka można czuć się właściwie zaopiekowanym. Dobre słowo, uśmiech, a przy tym skromność towarzysząca Doktorowi na codzień pozwoliły mi, jako pacjentowi, na spokojny pobyt w szpitalu, jak i późniejszy czas rekonwalescencji. Polecam!
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Szkoda ze jest tak mało takich lekarzy. Panią doktor cechuje duża wiedza fachowa, umiejetnosc podejścia do pacjenta,wytłumaczenie przyczyny choroby i sposób dalszego leczenia a przede wszystkim wysoka kultura osobista.Po moich ostatnich wizytach w innych ośrodkach zdrowia życzyłbym wszystkim takiego lekarza.Dobrze że NZOZ VISUS Kalisz ma takiego lekarza i oby miał jak najdluzej.To podnosi prestiż ośrodka.Polecam P.Doktor i nie jest to wpis sponsorowany ale w pełni prawdziwy.
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Mój ojciec był jej pacjentem na oddziale. Nie znam słów , którymi mogłabym podziękować . Cieszę się , że trafiliśmy na tę lekarkę. Ciepła, sympatyczna i miła . Pacjenci ją uwielbiali . No i oczywiście wiedziała co robi. Dziękujemy .
To tego lekarza trafiłam z polecenia, już po pierwszej wizycie wiedziałam , że jestem w dobrych rękach . Wizyta trwała 2 h mimo, że czas przyjęty był dużo krótszy to wszystko zostało skrupulatnie omówione , wyniki badań dokładnie przeanalizowane i leczenie dobrane indywidualnie Bezproblemowa rejestracja jeśli chodzi o dobranie odpowiedniego terminu wizyty , nie ma problemu aby umówić się na wskazany wcześniej przez lekarza termin mimo , że miejsce jest …
Wspaniała. Polecam każdemu chodź raz mieć możliwość być zbadanym przez takiego profesjonalistę. Miła rzeczowa i kompetentna :)
Groszowa 9
Jelenia Góra
Dr Michalski operowałm mnie we Wrocławiu. Miłam chirurgicznie usuwane 3 zyły w jednej nodze. Naprawde z całego serca wszystkim polecam włsnie tego Pana Doktora.Operacje miałm 3 lata temu i teraz wszystko jest o.k.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Nie będę się tu rozpisywał nad zaletami pani doktor, bo o nich można się osobiście przekonać podczas wizyty. W każdym elemencie oceny dałem maxa. Zdecydowanie polecam!
FALDENT
ul. Derkaczy 57 B
Pani dr Barbara Ludko jest NAJCUDOWNIEJSZYM stomatologiem, jakiego spotkałam w swoim życiu! Bardzo dokładna i troskliwa, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Zęby leczymy u niej razem z moim synkiem. Razem ze swoją asystentką umie tak zagadać dziecko, jak nikt inny. Zawsze przemiła i uśmiechnięta. Bardzo POLECAM Panią Doktor :) I dziękuję za opiekę. Luiza i Krzysiek.
NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
Rzeszów
Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Po operacji usunięcia dwóch płatów prawego płuca skierowano mnie na chemioterapię. Po przeanalizowaniu moich dotychczasowych wyników uznała, że chemia bardziej mi zaszkodzi niż pomoże i zwolniła mnie do domu. To było 6 lat temu i teraz jestem pod jej stała kontrolą. Jej troska nie ogranicza się tylko do płuc ale ma pod kontrola cały organizm i zleca potrzebne badania.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
ul. Piastowska 21
Radomsko
Bardzo dobry neurolog. Cierpliwy, uprzejmy, umie słuchać pacjenta, zastosowała dobre leki i rehabilitację , aktualnie nie mam już bólu kręgosłupa. Polecam.