Z całego serca odradzam wizyty u tego pana. Dr Makowski jest tym rodzajem lekarza, który bagatelizuje problem i normalizuje ból, również taki, który po wielu latach utrzymywania się na pewnym poziomie, narasta. Ma czelność wypowiadać zdania w stylu, że "ból jest przywilejem". Do tego pozwala sobie na chamskie komentarze, np. gdy zapytałam po co wypisał mi receptę na lek, który jest bez recepty, odparł "aby pani nie zapomniała jak się …
Pan Doktor leczy mnie już od dobrych kilku lat. Pomógł zarówno mi jak i mojemu tacie. Jest nie tylko świetnym psychiatrą ale również słuchaczem i rozmówcą. Bije od niego ciepło. Idealnie dobrał mi leki. Dzięki niemu trzymam się w dobrej kondycji. Bardzo Panu Doktorowi dziękuję.
Przychodnia
Kosynierów Gdyńskich 61a
Pani doktor pełna empatii, znakomity fachowiec, dobór zabiegów przez Panią Doktor, które bardzo pomagają w procesie leczenia oraz wizyta, na której wytłumaczyła wszystko i doradziła, jak samodzielnie w domu wspierać się ćwiczeniami, to wszystko sprawia, że mówię DZIĘKUJĘ Pani Doktor.
NZOZ "Julia" w Krośnie
Żwirki i Wigury 4 A
Krosno
Sympatyczny ,kompetentny lekarz. Polecam wizyty u doktora Stępnia. Operuje fachową wiedzą. Bardzo milo wspominam leczenie u Pana Artura.
ulica Energetyczna 8/1
Pani Doktor jest lekarzem z powołaniem,pełen profesjonalizm,wszystko wytłumaczy,dokładnie zbada,w trudnych chwilach można liczyć na pomoc. Polecam z czystym sercem.
Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105
Niezastąpiona, kompetentna, empatyczna, z ogromną wiedzą i zaangażowaniem, trafna diagnoza zawsze na 100% jeszcze przed potwierdzonymi badaniami. Wiedza ze wszystkich specjalizacji. Jedyna w swoim rodzaju - DZIĘKUJĘ ZA OPIEKĘ NAD 3 POKOLENIAMI mojej RODZINY
Wojska Polskiego 13/29
Stalowa Wola
Pani Doktor to wyjątkowo miła i życzliwa osoba. Nigdy nie odmawia pomocy, zawsze znajduje czas dla swoich pacjentów i potrafi cierpliwie wszystko wyjaśnić. Dobiera skuteczne lekarstwa, a jej podejście do pacjenta budzi pełne zaufanie. Widać, że wykonuje swoją pracę z pasją i sercem. Zdecydowanie polecam!
Przychodnia Zdrowia dr n.med. Marta Leszczyńska
Dębowiec
Przyszłam z ogromnym bólem zęba, doktor dokładnie wytłumaczył gdzie tkwi problem i rozwiązał go. Efekty utrzymują się idealnie i na pewno nie zmienię dentysty. Szczerze polecam
N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
Bochnia
Panią doktor jest w porządku. Miła atmosfera i konkretne podejście do problemu, który miałem. Informuje jeśli chcesz o tańszych zamiennikach leków. Najważniejsze, że się wyleczyłem szybko. Nie mam zastrzeżeń. Fachowo, a w przychodniach bywa rożnie.
Przychodnia "Medicus" Przemysław Wilczewski
Joachima Lelewela 1/1
Gliwice
Zwykle nie wystawiam opinii, ale jestem bardzo zaskoczony tym co napisał pan Mariusz. Korzystamy z pomocy pani Goławskiej, wraz z całą rodziną od wielu lat i jesteśmy bardzo z tej możliwości zadowoleni. Mój syn (obecnie 21 lat), kiedy jeszcze był małym chłopcem, po pierwszej próbie leczenia zęba przez innego lekarza (nie będę tu podawał placówki, bo nie chcę szkodzić, a było to już dawno) bardzo zraził się do dentystów. Ktoś …
Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
Mrągowo
Jestem jak najbardziej zadowolona z pomocy,profesjonalizmu i podejścia dr Talkowskiego. Indywidualne podejście do pacjenta,rozmowa oraz wytłumaczenie problemu jak najbardziej na plus. Polecam jak najbardziej.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6
Fajny, empatyczny człowiek. Na SOR trafiłam w sytuacji zagrożenia życia, zupełnie nieświadoma, że jest aż tak źle. Doktor mi tego nie uświadomił (i bardzo dobrze !), ale bez wahania podjął decyzję o pozostawieniu mnie na oddziale. Operowana byłam niecałe 48 godzin później. Żyję, mam się świetnie. Dziękuję!
Chciałbym wyrazić moją głęboką wdzięczność Ordynatorowi i Personelowi Oddziału Anestezjologii i Intensywnej Terapii Szpitala MSWiA w Katowicach i podziękować Ludziom, którzy w czasie mojego pobytu spowodowanego ciężkim przebiegiem COVID 19 otaczali mnie fachową pomocą połączoną z troską, życzliwością i wsparciem. Szczególne podziękowania kieruję do doktora Pawła Dubika za Jego profesjonalizm, zaangażowanie i głęboką wrażliwość na drugiego człowieka. Marek Doktorowicz
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
prawdziwy lekarz dobry, kompeteny wszstkim się interesuje do pacjęntów przychodzi bada szczegółowo mało wiele empatii bardzo mu za to dziękuję !!!!!!!! polecam go innym chorym
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Pan doktor Konrad Seferyński to jedyny lekarz u którego byłam, który nie czyta opisu radiologa tylko sam ogląda płytę. To wspaniały lekarz, który mi pomógł i ulżył w ogromnym bólu ramienia, z którym walczyłam u różnych lekarzy od wczesnej wiosny. Dziś mija 2 tygodnie kiedy doktor Seferyński zrobił mi zastrzyk w prawe ramie. Dziś ruszam ręką wykonuje prawie wszystkie czynności a nawet umyłam okna. Panie doktorze Konradzie Seferyński nisko się …
Witam, chciałam wszystkich ostrzec przed Doktorem Aleksandrem Zającem. Nigdy w życiu nie spotkałam się z takim zachowaniem chamskim i nieprofesjonalnym i to ze strony lekarza. Od początku gdy tylko weszłam Doktor był naburmuszony i zachowywał się jakby był tam za karę i ja jakbym była intruzem. Ale do rzeczy.. miałam robioną Gastroskopię - to znaczy miałam mieć robioną bo finalnie nie została ona dokończona, ponieważ przez nerwy doktora i jego …