lekarz Marek Suski-Hauzner

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
87-800 Włocławek

Niestety nie dam dobrej opinii. Gdy zaczęło się u mnie źle dziać, lekarz stwierdził że to wiek, zwyrodnienia... Obecnie moja i tylko moja determinacja sprawiła,że światło dzienne ujrzały fakty, których lekarz nie widział lub nie chciał widzieć. Choroba tkanki łącznej, rzs, złe wyniki wątrobowe, nerek,krwi, ..jestem po koronarografii, 7x biorę leki krążeniowe/nie są jedynymi lekami. Nie każdy emeryt ma takie choroby , nie można być tak nieczułym,.. wiedza wtedy na …
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Joanna Cholewa

Rumiankowa 5
81-589 Gdynia

Pani Joanna to świetna specjalistka. Bardzo dziękuję za podjęcie się mojego leczenia i doprowadzenie sprawy do końca z idealnym efektem. Polecam :)
Opinia dodana przez: Maciej

lek. dent. Małgorzata Ryniec-Walczyńska

CENTRUM VIVADENTAL
al. Zwycięstwa 48

Znakomita Pani Stomatolog pod każdym względem, wysoki profesjonalizm, wiele empatii i zrozumienia dla pacjenta ale dla mnie konkretnie jest bardzo ważne to, że Pani Doktor podjęła walkę z moją paradontozą jako jedyny spotkany w moim życiu stomatolog w Polsce i za granicą. Mimo skomplikowanych, trudnych zabiegów nic mnie nie boli, ładnie się goi i nawet Pani Doktor dba o mój wygląd zewnętrzny ma takie sposoby abym nigdy nie wyszłam z …
Opinia dodana przez: Mirella

lekarz Judyta Brzezińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rogowscy
30 Stycznia 55
83-110 Tczew

Bardzo miła, fachowa wizyta u lekarza. Przyszedłem z badaniami i wynikami morfologi, wszystko po kolej zostało mi wytłumaczone, objaśnione. Dostałem wytyczne co do leków i ich dawkowania. Świetna Pani doktor.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Angelika Goleń-Mitał

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VIVA" Spółka z o.o.
ulica Słowacka 11
38-450 Dukla

Niedawno spotkała mnie niestety dość przykra sytuacja, choć kontaktu twarzą w twarz z panią doktor nie miałam. Dzwoniąc do swojej przychodni poprosiłam o ponowienie recepty na leki hormonalne, które zażywam od 2 lat i chyba nie muszę tłumaczyć - są mi niezbędne do prawidłowego funkcjonowania. Niestety, nie zostały mi one przepisane ze względu na „klauzulę sumienia”. Myślę, a raczej mam nadzieję że pani doktor doskonale rozumie na czym klauzula sumienia …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Łukasz Wolański

ulica Dr Pojaska 12
23-400 Biłgoraj

Bardzo mily lekarz,przy badaniu bardzo delikatny,uspokajal,tlumaczyl co i kiedy robi.jest godny polecenia naprawde

lekarz Łukasz Teister

Miła 19B
43-190 Mikołów

Pozdrawiam Pana doktora. Dziękuje mu całego serca za pomoc i leczenie . Bardzo dobry doktor, wykrył mi chorobe, którj obiajwy były mylone z moją podstawową chorobą. To było 5 lat temu w poradni w Mikołowie i bardzo dobrze wspominam lecznie, zwsze uprzemy i chętny do pomocy.

lekarz Wojciech Karolak

Kardiochirurg

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Doktor Wojciech Karolak jest jednym z najlepszych kardiochirurgów. Perfekcyjnie przeprowadził u mnie operację wymiany zastawki z mini dostępu. Życzyłabym sobie i swoim najbliższym, aby każdy leczący nas lekarz był tak wybitnym specjalistą i wyjątkowym człowiekiem jakim jest doktor Karolak. Dziękuję Doktorze za nowe życie:):):) Elżbieta Przybysz z Łodzi
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jerzy Adamus

PSD Centrum Medyczne Maria Leśniczak, Iwona Zys s.c.
ulica Dworcowa 3
64-200 Wolsztyn

Super specjalista....polecam!!!...lata doświadczenia w wykonywanym zawodzie skutkują trafnym rozpoznaniem dolegliwości,leki pomagają...bardzo dobre podejście do każdego pacjenta. Oby więcej takich lekarzy!!!
Opinia dodana przez: leszek

lekarz Maria Żyła-Frycz

Kardiolog, Pediatra

gabinet stomatologiczny
Zubrzyckiego
44-100 Gliwice

Właśnie jestem po wizycie z córką u Pani doktor, zarówno Pani doktor jak i Pan doktor pełni profesjonalizmu i ciepła. Córka jest po 2 operacjach serca a na tej wizycie kontrolnej wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione i opisane w atmosferze pełnej spokoju . Córka bardzo zadowolona z wizyty. Badanie echo serca zostało przeprowadzone szczegółowo i dokładnie...bez pośpiechu 🙂 czuć było że Pani doktor to świetny fachowiec który wie co robi. …

lekarz Joanna Błażewicz

Diabetolog, Internista

Zakład Opiekuńczo - Leczniczy
Grunwaldzka 10B
11-040 Dobre Miasto

Wspaniała opieka ,kontakt z pacjentem.Super dobrana kadra lekarza i pielęgniarek,salowe też kontaktowe .
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Andrzej Żurakowski

Rehabilitant

Os.Pomorskie 14D/6
65-001 Zielona Góra

Nie polecam doktora Andrzeja Żurakowskiego. Moje doświadczenia są zdecydowanie negatywne. Lekarz był nieprzygotowany do wizyt, co skutkowało koniecznością umawiania kolejnych terminów, generując niepotrzebny stres i koszty. Mimo obietnic, nie otrzymałam stosownego zlecenia, a sposób tłumaczenia był dla mnie niezrozumiały i sprzeczny z przepisami. Lekarz był uparty i nie wykazywał chęci do kontaktu i uwzględnienia potrzeb dziecka, co wpłynęło negatywnie na cały proces leczenia. Doktor zarabia na wizytach NFZ, nie realizując …

lekarz Mieczysław Magierski

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Pan doktor bardzo pomocny i uprzejmy, wielu powinno się uczyć od pana doktora życzliwości i zainteresowania pacjentem. Pan doktor przyjmuje również bardzo punktualnie. Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Dominik
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psychiatra
                                       lekarz Magdalena Koterwa-Kniaź

lekarz Magdalena Koterwa-Kniaź

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Centrum Neuropsychiatrii "NEUROMED" Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Białowieska 74a

Polecam. Profesjonalna, cierpliwa i wyrozumiała. Dziękuję za pomoc Pani Magdaleno. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego psychiatry!
Opinia dodana przez: Oskar

lek. dent. Anna Nowakowska

Wojskowe Specjalistyczne Przychodnie Lekarskie w Grudziądzu
Legionów 57
86-300 Grudziądz

Tylko pani doktor Anna Nowakowska tylko do niej mam zaufanie jest miła wysłucha a przede wszystkim bez bulu ma podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: TERESA

lekarz Anna Martynowicz-Czudiak

109 Szpital Wojskowy z Przychodnia SPZOZ - Przychodnia
ulica Piotra Skargi 9 -11

Bardzo dobra Pani Doktor której dziękuję.Dwa lata temu uratowała mi źycie zgłosiłam siê z bolem rąk a Pani Doktor nie zbagatelizowała tego i wykonała mi ekg i to był.....zawał i dzięki Niej udzielono mi szybkiej pomocy kardiologicznej.Wdzięczna pacjentka
Opinia dodana przez: Bogusława

lekarz Marcin Śliwa

ulica Baśniowa 123
42-480 Poręba

Lekarz bardzo nie miły gburowaty zero empatii do pacjenta. Pacjent przychodzi ze skierowaniem z ośrodka zdrowia a on krzyczy i wyprasza z gabinetu obrażając pacjenta ze to nie do niego powinien byc zapisany gdzie pacjenta nie ma na to wpływu poniewaz na recepcji kierują chorego do poszczególnych lekarzy. Obraza pacjentów jest agresywny nie panuje nad emocjami.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Dariusz Sobieszkoda

Spacerowa 10
27-530 Ożarów

Lekarz cały czas patrzał na zegarek, nie zbadał dobrze wzroku, nie przyjemny. Nie polecam, szkoda czasu, lepiej jechać do Tarnobrzega.

lek. dent. Elżbieta Lendzioszek

ulica Rydygiera 30/32
87-100 Toruń

Byłam dobrze obsłużona każdorazowo a nie jeden raz siedziałam u pani doktor na fotelu dentystycznym - a opinia pani Kasi za bardzo subiektywna i wręcz złośliwa wobec kompetencji i uprzejmości pani doktor - jakby na zamówienie konkurencyjnych gabinetów
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jerzy Kuczma

Kopernika
58-230 Dzierżoniów

Nie polecam lekarza do prowadzenia ciąży. Doktor nie wykonał badań, ponieważ nie miał czasu i system nie zapisał USG. Dodatkowo będąc dwa miesiące na L4, doktor stwierdził że nie może wystawić L4 dzień do przodu (poprzednie kończyło się w sobotę, natomiast wizyta odbyła się w piątek). Doktora nie interesuje to, że w dane dni nie ma wizyt. Nie polecam.
Opinia dodana przez: XYZ