dr n. med. Elżbieta Kmiecik-Małecka

Neurolog, Lekarz rehabilitacji medycznej

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Czytam opinie i nie dowierzam. Komuś sie wydaje że anonimowo może bez konsekwencji napisać co mu sie podoba? Pani doktor wielokrotnie mi pomogła. Jest konkretna i rzeczowa. I SZUKA przyczyny a nie zgaduje! Jak można takie oszczerstwa smarowac!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Hanna Kaczmarek-Zielezińska

Żeromskiego 10
88-100 Inowrocław

Wspaniały lekarz Pani doktor wyleczyła mnie z bólu kręgosłupa już z 5 lat temu...nie mogłam chodzić, obstawiła mnie lekami tak cudownie ,że 3 tyg. I po bólu ani śladu. Nigdy nie naciągała mnie na niepotrzebne płatne badania ,wystarczyl jej rtg. Wspominam i dziękuję Pani doktor po dziś dzień (na stałe mieszkam w UK I tam leczenie mojego kręgosłupa trwało już 3 mies bez rezultatu ,bez badań, bez leków...zalecenie : joga …
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Beata Topolska-Kordys

Zakład Opieki Zdrowotnej - Przychodnie Specjalistyczne
Bodzentyńska 17
27-100 Iłża

Polecam Panią doktor, jestem po pierwszej wizycie.Pani doktor pilnie wysłuchała z jakim problemem przyszłam,dała skierowania na RM z kontrastem i bez. Bardzo miła, umiejąca wyjasnić na czym moze polegac problem,czułam sie zaopiekowana podczas wizyty.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Maciej Szcześniak

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczny
1-go Maja 19
45-068 Opole

Pan doktor Maciej Szcześniak postawił mnie na nogi i przywrócił sens życia. Dobry kontakt, kompetencja, życzliwość.

lekarz Ewa Ptaszyńska

ul. Królowej Jadwigi 21
64-920 Piła

moj mąż wrócił dziś z wizyty od tej pani,jest rolnikiem,ma dopiero 40 lat,od dziecka ciężko pracował,dżwigał wiadra ,worki, itd.. kręgosłup odmówił mu posłuszeństwa". A ta paniusia/ co wy mi tu gadacie taki sprzęt macie traktory,kombajny... z kąd ta kobieta się urwała? typowe dla mieszczucha, a tak od siedzenia droga ppppppppppppani kręgosłup wysiadł,porażka ta paniusia,do dziadków się tylko nadaje przepisywać czopki, nie polecam p. s. zapraszam na wieś tylko na jeden …

lekarz Beata Zakrzewska-Pniewska

Al. Niepodległości 151/10

Bardzo kompetentna i posiadająca ogromną wiedzę lekarka. Z całą odpowiedzialnością poleciłbym leczenie u niej każdej potrzebującej pomocy osobie.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Izabela Frontczak

NZOZ EUROMED
ulica Łaska 23
98-220 Zduńska Wola

Pani doktor poświęciła dużo czasu na badanie, w końcu dowiedziałem się czegoś innego niż do tej pory, diagnozę potwierdził fizjoterapeuta, fachowe i uprzejme podejście do pacjenta, wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Zaraz po wywiadzie Pani przejrzała szczegółowo całą dokumentację z od początku cyklu leczenia wraz z wystawianymi do tej pory receptami, wytłumaczyła wszystko dokładnie i prostym językiem, bez zbędnych i niezrozumiałych terminów. Polecam.

dr n. med. Grzegorz Krychowiak

Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
87-800 Włocławek

Jestem bardzo zadowolony z leczenia jakie pan doktor mi zaordynował. Poza tym zawsze wysłucha i odniesie się do moich uwag o moim stanie! Dziękuję Panu doktorowi za wszystko i polecam wszystkim!

lekarz Danuta Kopocińska

AWICENA
43-100 Tychy

Stanowczo nie polecam. Pani doktor skierowała mojego Tatę na badania, po czym po ich zrobieniu, nieuprzejmie odprawiła mnie z kwitkiem, cytuje "Dowidzenia, mam dużo pacjentów, proszę iść do innego neurologa". Nie udzieliła mi właściwie żadnej informacji ani pomocy jeśli chodzi o chorobę Taty, czy przepisane mu leki. Dodatkowo generowała spore zamieszanie, kierowała do szpitala, potem się dziwiła. Wydaje się mocno przepracowana.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Lucyna Piechota

Neurolog, Psychiatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
84-200 Wejherowo

Super Lekarka. Kompetentna i profesjonalna. Bardzo dobry kontakt z pacjentem oraz fachowe wyjaśnienie przyczyn choroby neurologicznej. Leki dopasowane rewelacyjnie. Polecam.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maria Krentorz-Paszkowska

Osińska 27a
44-240 Żory

Pani Doktor pełna empatii ,troski bardzo dobry lekarz neurolog ,rewelacyjnie prowadzi oddział neurologi w Jastrzębiu jako pacjentka czułam się zaopiekowana od samego pocztu do końca pobytu w szpitalu .Pani Doktor zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły jest bardzo konkretną dużo wymagającą od siebie osobą .Oddział neurologi w Jastrzębiu Zdroju będę kojarzyła zawsze z rewelacyjna opieka i bezpieczeństwem .
Polecam Pana doktora w 1000%. Jest godny polecenia. Był moim lekarzem prowadzącym w szpitalu po udarze. Gdyby nie doktor nie wiem co by ze mną było.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Anatol Wodołażski

Małachowskiego 35 lok. 18
42-500 Będzin

Byłam na biopsji w Tommed w Katowicach i mam zupełnie inne wrażenia niż Panie piszące wcześniejsze opinie. Weszłam do gabinetu jako ostatnia, a mimo tego zespół który mnie przywitał (doktor i pielęgniarka) był w dobrym humorze co od razu rozładowało część mojego stresu. Poczułam się przyjmowana "po ludzku" w luźnej i bardzo miłej atmosferze. Badanie troche szczypało i tyle. Po pobraniu materiału dostałam jasne instrukcje co dalej robić. Moje wrażenia …

lekarz Robert Princ

Al. Powstańców Wielkopols 44/16
85-090 Bydgoszcz

Dr Robert Princ to człowiek przez wielkie C i znakomity, oddany lekarz. Nie prywatnie, ale właśnie podczas dyżuru w szpitalu poświęcił mi należytą uwagę, dokładnie zbadał, zlecił szereg dodatkowych badań i poprosił o konsultację lekarza innej specjalizacji. Dodam jeszcze, iż dr Pronc równie rzetelnie traktował innych pacjentów SORu, czego byłem świadkiem. Czytając wcześniejsze, wprawdzie w większości bardzo odległe w czasie, opinie poczułem się strasznie zniesmaczony. Czy naprawdę ludzi cechuje aż …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Justyna Sienkiewicz-Zawilińska

Med-Art
Zamoyskiego 41

Bzdury Pani wypisuje,leczę się u Pani Dr już od 5 lat,bardzo miła i sympatyczna osoba,co prawda terminy są dość długie,jednak gdy zachodziła potrzeba nagłego kontaktu nigdy nie miałem problemu i zostałem przyjęty pomimo iż termin miałem za trzy miesiące,część ludzi w ogóle nie przychodzi blokując miejsce potrzebującym bo rezerwują sobie w miedzy czasie terminy u innych specjalistów, zawsze może Pani skorzystać z innego Neurologa, Pani opinia jest krzywdząca, a zachowanie …
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Henryk Zaporowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Andrzej Proszewski Spółka Cywilna A. Proszewski, B. Tryhubczak Proszewska, A. Sikorska
ulica Pieloka 14
46-300 Olesno

Polecam Pana doktora, jestem wdzięczna za dopasowanie leków.Wreszcie mogę normalnie spać bez bólów.Miły grzeczny uprzejmy kompetentny,jestem bardzo zadowolona z wizyt bo wreszcie mogę normalnie funkcjonować.

Anna Siejka

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Jawor

Nie polecam! Lekarka przyjmuje z dużym opóznieniem- co najmniej pół godziny (mimo tego,że do przychodni przyszła na czas). Zero szacunku do pacjentów. Nie da dokończyć zdania tylko krzyczy jeżeli jest coś nie po jej myśli. Bardziej polecam neurologów dziecięcych we Wrocławiu, którzy mają odpowiednią wiedzę i podejście do pacjentów.
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Halina Karnecka-Dolińska

Zespół Zakładów i Poradni
Dr A. Jagalskiego 10
84-200 Wejherowo

Potwierdzam poprzednie opinie- ta osoba -"lekarz" powinna .byc na emeryturze a nie szkodzic pcjentom. Ma pieczatke : Przewodniczacy Skladu Orzekajacego Miejskiego Zespolu ds. Orzekania o Niepelnosprawnosci w Gdansku - i zajmuje faktycznie to stsnowisko w Komisjach Orzekania- wydajac nieobiektywne opinie i decyzje. Ta "lekarka" to PROFANACJA ZAWODU LEKARZA. M.B.
Opinia dodana przez: Marian

lekarz Małgorzata Sadowska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ulica Drzymały 12/1
41-500 Chorzów

Porównując do innych lekarzy z dziedziny neurologi dziecięcej mogę powiedzieć, że Pani Doktor bardzo szybko przeprowadza badanie, wizyta trwała bardzo krótko. Poleciła rehabilitację dziecka z uwagi na wzmożone napięcie mięśniowe oraz asymetrię, jednak nie zapronowała wdrożenia WWR, co jak później się dowiedziałem przysługuje w takich przypadkach i to lekarz specjalista wypełnia stosowne zaświadczenie. Pomimo posiadanego aktualnego badania USG przezciemiączkowego Pani Doktor zalecila wykonanie ponownego polecając gabinet konkretnej osoby tłumacząc to …
Opinia dodana przez: Tomasz Adamczyk

dr n. med. Aldona Warsz-Wianecka

Specjalistyczny Szpital Wieloprofilowy

Dzień dobry. Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami.Byłem potraktowany przez panią doktor z należnym szacunkiem jak i zainteresowaniem moim schorzeniem.Pani doktor przeprowadziła bardzo skrupulatny,dokładny wywiad i możliwe do przeprowadzenia w gabinecie badania.Poświęciła bardzo dużo czasu na dokładne zdiagnozowanie. W mojej ocenie negatywne opinie o potraktowaniu pacjentów są bardzo subiektywne i nieprawdziwe.
Opinia dodana przez: Stanisław