Filtruj terminy

lek. med. Henryk Grudniewicz

Rehabilitacja Batorego
Batorego 126A
Zielona Góra

Klinika Atros jest godna polecenia. Wszystkie czynności przed operacją zostały wykonane bardzo sprawnie Sama operacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pan doktor to bardzo sympatyczny człowiek. Pani anestezjolog też godna pochwały. Wszystko jak w rodzinie , obsługa pań pielęgniarek super. Jestem bardzo zadowolona z wykonania zabiegu, a także z atmosfery panującej w klinice.😁
Opinia dodana przez: M.O.

lekarz Artur Sikora

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Znakomity lekarz z bardzo dobrym podejściem do starszych osób. Tłumaczy ze spokojem,jest pełen empatii dla chorych. Poświęca tyle czasu ile potrzeba,aby pacjent mógł wszystko dobrze zrozumieć. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Elżbieta
                                        Stanisław Szymanik

Stanisław Szymanik

Centrum Medycyny Sportowej "OLIMP" Robert Zapotoczny
Urszuli 10
65-147 Zielona Góra

Byłem na wizycie prywatnie bo do jak jest na NFZ każdy wie. Lekarz popatrzył na rezonans i po 5 minutach wiedzialem wszystko o co zapytałem. Powiedział że niestety na dzień dzisiejszy nie jest w stanie zrobić mi zabiegu na NFZ bo są kolejki. W ZWIAZKU ZE NIE BYŁ MI W STANIE WIECEJ POMÓC ZWROCIŁ PIENIADZE ZA WIZYTE !!! TO SIE NAZYWA UCZCIWOŚĆ I KLASA !!!
Opinia dodana przez: Marcin
Mam problemy po złamanej dłoni. Mimo, że korzystam z leczenia w sektorze publicznym (szpital i agia medica), podejście lekarza jest takie, że mam pełne zaufanie. Kieruje na badania dodatkowe, specjalistyczne i zabiegi. Leczenie trwa nadal, ale nie mam powodu do szukania innego lekarza. Oceniam tego lekarza jako dobrego fachowca i pogodnego człowieka (co jest ważne przy chorobie). Życzę sobie, abym nie zmieniła oceny po zakończeniu leczenia.

lekarz Andrzej Wołoszyn

Prywatna Praktyka Lekarska Andrzej Wołoszyn
Anieli Krzywoń 16
Zielona Góra

Życzliwy dla pacjenta, sympatyczny, wytłumaczył w sposób zrozumiały problem skomplikowanego urazu. Przedstawił możliwe skutki i ewentualne komplikacje leczenia oraz pozostawienia urazu bez leczenia. Przekonał mnie. Szczerze polecam jako kompetentnego i miłego dla pacjenta ortopedę.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Dawid Kawka

Ortopeda, USG ortopedyczne

Grande Medica Sp. z o.o.
Stanisława Wyspiańskiego 13
Zielona Góra

Rewelacyjny lekarz, konkretny, profesjonalny, ludzki. Nie naciąga, stawia trafne diagnozy, skutecznie leczy. Polecam

lekarz Mateusz Polanin

Zespół Szpitalny
Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Bardzo miły człowiek podejście do pacjenta na poziomie, miałam przyjemność wykonywania zabiegu plastyki opuszka u pana doktora.konkretny i fachowy specjalista,
Opinia dodana przez: Kamila
                                       lekarz Wojciech Janczewski

lekarz Wojciech Janczewski

Bio Ortopeda - Terapie Biologiczne
Kupiecka 32B
65-001 Zielona Góra

Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi Wojciechowi Janczewskiemu za profesjonalne przeprowadzenie skomplikowanej operacji mojej kostki oraz za niezwykle empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor to wybitny specjalista i cudowny człowiek – życzliwy, bardzo uważny i otwarty. Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Jak powiedział św. Jan Paweł II: „Człowiek jest wielki nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Z pełnym przekonaniem polecam.
Opinia dodana przez: Alicja Sz

lekarz Antoni Ciach

Zamoyskiego 2c (Vita) lok. 3
65-255 Zielona Góra

Bardzo dobry lekarz, ale również po prostu cudowny człowiek. Trafiłam do niego z urazem kolana i on bardzo dokładnie mnie zbadał a następnie cierpliwie i rzeczowo wytłumaczył w czy jest problem oraz jakie i kiedy należy podjąć leczenie. Ten lekarz od pierwszego wejrzenia wzbudził moje zaufanie i nie pomyliłam się, bo trafiłam w dobre ręce. Naprawdę polecam.
Bardzo kompetentny lekarz, rzeczowy. W sposób zrozumiały tłumaczy chorobę i kompleksowo ustosunkowuje się do niej i zalecanego leczenia . Szczegółowo przeprowadza wywiad z pacjentem. .Bardzo uprzejmy , empatyczny , godny polecenia.

lekarz Andrzej Przybycień

Eskulap
Żary
68-200 Zielona Góra

Wybrałam się do Pana Doktora z polecenia i po dłuższym oczekiwaniu (w rejestracji dysponują dokładnymi datami) dużo usłyszałam o warunkach pracy lekarzy (sporo pacjentów, traktowanie ich przez NFZ jak "hurtowni"), byłam świadkiem kilku rozmów telefonicznych oraz sporo dowiedziałam się o anatomii. Nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby poza tym lekarz w końcu poważnie zajął się moim problemem zdrowotnym. W końcu - bez badania - Pan Doktor zerknąwszy na zdjęcie RTG …

lekarz Roman Uberman

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Wczoraj byłyśmy z teściową u doktora Jestem w szoku jaki to dobry fachowiec... Wizyta na 6+. Dlatego apeluję ,aby nie wypisywać bzdur na temat Pana doktora.
                                       lek. med. Tomasz Bojanowski

lek. med. Tomasz Bojanowski

Bio Ortopeda - Terapie Biologiczne
Kupiecka 32B
65-001 Zielona Góra

Pan doktor nawet nie spojrzał na bolącą część ciała, nie mówiąc o dotknięciu czy sprawdzeniu. Diagnoza wystawiona niepoprawnie, zupełnie na darmo wydane pieniądze na wizytę i przepisane leki.

lekarz Marek Poźniak

MEDKOL
pl. Kolejarza 1
65-001 Zielona Góra

Byłam z urazem kostki, gdzie po tym jak krzywo stanęłam zaczęła powiększać i mi się kość łódeczkowata (czy jakoś tak - wyszukałam tej informacji w internecie, gdyż na tego lekarza nie miałam co liczyć). Ból przy chodzeniu i staniu odczuwalny zwłaszcza po 2h pracy na nogach, a ten pan "doktor" powiedział, że nic mi nie jest, że taka moja uroda że mam tą kość. Ja wiedziałam, że mam taką kość …

Roman Spiller

Ortopeda, Rehabilitant

Zielona Góra

Dramat. "Lekarz" nie zamierzał obejrzeć płyty z rezonansu magnetycznego moich więzadeł kolanowych. Gdy pokazałem mu zdjęcia z USG kolan to powiedział, że takie coś to mogę pokazywać cioci na imieninach, on chce zobaczyć opis kogoś kto się pod tym podpisał :o specjalista, który bardziej ufa randomowemu diagnoście niż sobie. Zamiast zająć się więzadłem, które mam na pewno naderwane, a jestem 2 miesiące przed kolejnymi zawodami, to stwierdził przykurcze mięśni czworoglowych …
Niestety nie polecam. Poszłam z synkiem na USG bioderek. USG zrobione bez żelu w sekundę. Usłyszałam że ma lekką dysplazję i zalecenie szerokiego pieluchowania pielucha tetrowa przez dwa miesiące do kolejnej wizyty. Jako że naczytałam się opinii po wizycie o Pani doktor i o pieluchowaniu na internecie postanowiłam pójść prywatnie do lekarza polecanego przez mamuśki z Zielonej Góry. Tutaj wizyta wyglądała całkiem inaczej. Doktor użył sporo żelu i każde bioderko …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Michał Straburzyński