Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kozłówek" Sp. z o.o.
Na Kozłówce 29
Pani Doktor wystawiła nam receptę dla dziecka na mleko specjalistyczne, które stosujemy od wielu miesięcy z odpłatnością 100% zamiast refundowanego 30%. Jedna puszka kosztuje 50 zł i starcza na 2 dni. Dlaczego zamiast pomóc utrudnia Pani rodzicom sytuację?
Od prawie 18 lat jestesmy z synem pod opieka dr Koreckiego. Jest to najlepszy pediatra jakiego znam. Zawsze dokladnie zbada, odpowie na pytania,wytlumaczy na czym polega problem. Uwaznie poswieca czas na wizycie, rzetelnie bada.Bardzo mily, kompetentny czlowiek i odpowiednio, (czasami z humorem) umie rozmawiac zarowno z rodzicem , jak i dzieckiem lub nastolatkiem. Bardzo goraco polecam!
Doktor Dziekan jest typowym lekarzem z powołania - których dzisiaj ze świecą szukać. Do tego jest wspaniałym człowiekiem, zawsze i w każdej sprawie udzieli porady i pomoże. A to, że czasem wizyta u niej nie może trwać tak długo jak ktoś sobie wymarzył to wina jedynie tego, że zawsze czeka na nią tłum wiernych pacjentów - takich jak ja! Zdecydowanie najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałem.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Mickiewicza 28 lok. 1
Ostrów Wielkopolski
Każda wizyta na wieczorynce albo w przychodni i tak konczy sie na wizycie u Pana doktora. Bardzo miły, uprzejmy, pełen zrozumienia, cierpliwości i empatii dla dzieci. Jeszcze nie zdarzyło się, żeby pomylił się w diagnozie, a badanie jest naprawdę kompleksowe w porównaniu z tym co możemy otrzymać na NFZ. Dodatkowy plus to że kiedy nie byl pewien zmian skórnych u niemowlaka, nie wahał sie skonsultować z innym lekarzem dla pewności. …
ul. Artyleryjska 8 A
Leszno
Byłam z synem, super polecam ,czekamy na następna wizyte i to na NFZ,przyjęci zostaliśmy tak jak byśmy byli prywatnie.
Centrum Pediatryczne OPTIMA tel. 609 919 777
Zakopiańska 13
Elbląg
najlepsz`y pediatra z ajkim miałam do czynienia , zawsze kompetntna, zawsze ma czas dla pacjenta, zawsze usmiechnieta do swoich małych pacjentów podchodzi bardzo indywidualnie,.
Szpital Specjalistyczny im. Świętej Rodziny SPZOZ
ul. Antoniego Józefa Madalińskiego 25
Byliśmy u doktora w zastępstwie za naszego pediatrę i byłam bardzo mile zaskoczona. Profesjonalne podejście, przede wszystkim dokładne i spokojne badanie dziecka. Doktor bardzo sympatyczny, cierpliwy i rzeczowy.
U Dokotora leczę się od dwóch lat. Jak dotąd nie spotkałem się z tak dobrym człowiekiem i tak fachową opieką medyczną. Godny zaufania, bardzo miły - lekarz z powołania! Widza na temat wszelakich dolegliwości (nawet nie związanych z alergiami) jest powalająca. Szczerze polecam!
Cudowna Pani doktor. Nigdy wcześniej nie trafiłam na osobę z takim wspaniałym podejściem do małego pacjenta. Kompetentna, rzeczowa i zna się na swojej pracy. Moje dziecko uwielbia wizyty u Pani doktor a i my jako rodzice wychodzimy z gabinetu zawsze zadowoleni z poziomu wizyty.
Pani doktor jest wspaniałą specjalistką. Z wielkim zaangażowaniem prowadziła leczenie naszego synka . Pani doktor ma niesamowite zdolności komunikacyjne. O wszystkim mnie informowała w sposób zrozumiały. Czułam, że jesteśmy pod najlepszą opieką, co dawało mi poczucie bezpieczeństwa. Gdybym kiedykolwiek miała marzyć o neonatologu, to byłby lekarz z moich marzeń !!! Dziękujemy, będziemy wdzięczni do końca życia.
Witam! Dr Wolańska nie należy do osób przesadnie wylewnych i uprzejmych ale na pewno nie mogę powiedzieć ,że jest nie uprzejma. Konkretna , rzeczowa, odpowiedziała na wszystkie moje pytania i UWAGA córka była leczona na alergie przez innego znanego dzierżoniowskiego alergologa a po testach u tej Pani okazało się,że dziecko nie ma żadnej alergii.Testy zrobione solidnie, do każdego nakłucia osobna szpatułka a nie jak w poprzednim gabinecie pielęgniarka nakłuwała każdy …