dr n. med. Marcin Pierchała

Ortopeda, Traumatolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 w Sosnowcu Kliniczny Oddział Ortopedii
Plac Medyków 1
41-200 Sosnowiec

Polecam gorąco Pana doktora dobry fachowiec i miły człowiek mi bardzo bardzo pomógł dlatego polecam wszystkim którzy mają problemy ortopedyczne
Opinia dodana przez: Piotr

dr Iwona Sakowska-Maliszewska

Gastroenterolog dziecięcy

Aleja Zwycięstwa 4/IID
41-200 Sosnowiec

Pani doktor to lekarz z powołania. Podeszła do dziecka bardzo indywidualnie, przeprowadziła szczegółowy wywiad nie tylko pod kątem gastrologii, zaproponowała dalsze działania, odpowiedziała na wszystkie pytania. Jestem pod wrażeniem! Polecam!
Opinia dodana przez: ada

Katarzyna Petrat

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna Petrat Katarzyna
ul. Jana Dekerta 6/1
41-200 Sosnowiec

Leczymy się całą rodziną u Pani Kasi od 4 lat. Najlepsza dentystka jaką poznałam. Cierpliwość, profesjonalizm, niesamowita pamięć :) Czujemy się zaopiekowani i bezpieczni.
Opinia dodana przez: Wiola
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Psychoterapeuta
                                       mgr Agnieszka Gałańczuk

mgr Agnieszka Gałańczuk

Psychoterapeuta

Gabinety Psychoterapii Ariadna Sosnowiec
ul. Modrzejowska 16
Sosnowiec

Poszłam z córką na konsultację. Pani Gałańczuk profesjonalnie się nami zajęła, Była wnikliwa, delikatna i empatyczna. Dla córki to był pierwszy kontakt z psychologiem, więc obawiałam się jak zareaguje, ale wyszło bardzo dobrze i córka zdecydowała się na dłuższy kontakt. Osobiście jestem zadowolna i polecam panią Agniszkę.
Opinia dodana przez: D.S.

mgr Sonia Celary

Dietetyk

Centrum Medyczne "Gwiezdna"
Rydza Śmigłego 7
41-219 Sosnowiec

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani dietetyk. Pani Sonia Chrośnik jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Ma bardzo dobre, profesjonalne podejście do pacjenta. Świetnie tłumaczy, poświęca maksymalnie czas. Jest bardzo sympatyczna i uprzejma. Dieta, którą otrzymałam jest bardzo dobra, smaczna i urozmaicona, a co najważniejsze w ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Gorąco polecam panią dietetyk.

lekarz Paweł Stróżyński

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Powiedzenie "do trzech razy sztuka" sprawdziło się w moim przypadku idealnie. Dr Paweł Stróżyński jest moim trzecim ginekologiem i wiem już, że ostatnim. Nigdy go nie zmienię. Wcześniej miałam do czynienia, niestety, z rutyniarzami, łasymi na kasę. Dr Stróżyński to kompletne przeciwieństwo. To młody, ale niesamowicie kompetentny, rzetelny i uważny lekarz. Lekarz z powołania. Każdej pacjentce poświęca maksimum uwagi, wszystko woli sprawdzić dwa razy, niż miałby coś przeoczyć. On rzeczywiście …

dr Rafał Gawron

Urolog

Św Barbary
Sosnowiec

Witam dzis o dobrego lekarza sumiennego jest niezwykle ciezko.....Pan Doktor nalezy to grona tych nielicznych.......wspanialy madry dobry cieply rzeczowy lekarz poprostu czlowiek dla ktorego pacjent czy ma lat 20 czy 88 jest czlowiekiem potrzebujacym pomocy......wyslucha poradzi a co najwazniejsze pomoze znam wielu lekarzy ale obdarzyc zaufaniem moge tylko jego.........w ciezkiej chorobie jest na kazdy telefon ba......na kazdy sms mam odpowiedz specjalista w kazdym calu poprostu brak slow mam wieloletnie doswiadczenie …
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Witold Tomalski

NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec

Dziękuję, że spokałam na swojej drodze tak wspaniałego i kompetentnego lekarza jakim jest Pan dokor Tomalski. Dzięki jego wspaniałemu podejściu do pacjenta i super doświadczeniu w tak precyzyjnych zabiegach na moim wyjątkowo dużym tętniaku RICA i wprowadzeniu aż 20 spiral " Zyje " i mam nadzieje, że jeszcze 20 lat pożyje. WIELKIE dziękuje i szacunek dla Pana doktora niech pomaga innym z tak wspaniałym skutkiem jak mnie. Dziękuje też całemu …

lekarz Andrzej Lekstan

NZOZ AN-MED
ul. Ludwika Zamenhofa 26/6
41-200 Sosnowiec

Konsultacja chirurgiczna nie kosztuje dużo, bo zaledwie 150 zł, a przedstawia kompleksowy obraz sytuacji pacjenta. Człowiek po wyjściu z gabinetu doskonale wie, na czym stoi i jakie ma możliwości leczenia. A to jednak sporo daje.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

dr hab. n. med. Jerzy Jarząb

Alergolog

Kaliska 41
Sosnowiec

Obecnie leczę się u prof. Jarząba. Jest to bardzo dobry lekarz, przede wszystkim rozmawia ze mną, słucha co mam do powiedzenia i w przeciwieństwie do wielu lekarzy pozwala sobie zasugerować nowe pomysły dot. leczenia mojego problematycznego przypadku. Leczy i bada mnie na wielu "frontach". Jest to osoba godna polecenia, profesjonalista i lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: maszrum

lekarz Mariusz Drabik

NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec

Byliśmy u pana doktora pierwszy raz mąż jest chory Jestem zachwycona dokładnością lekarza .Na każde pytanie z naszej strony odpowiadał spokojnie i rzeczowo ale tak abyśmy zrozumieli na czym polega choroba męża . Powiem jeszcze że to młody lekarz ale kompetentny widać że mu na pacjencie zależy.Na prawdę godny polecenia Tak trzymać panie doktorze.
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Mariola Rabsztyn-Lebensztejn

Diabetolog, Internista

ulica Będzińska 26/24
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest bardzo miłą , kompetentną osobą . Wysłuchuje pacjenta bardzo uważnie , tłumaczy w sposób prosty zawiłości leczenia. Jest świetnym specjalistą poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu.Polecam .
Opinia dodana przez: Jolanta

dr n. med. Marek Kopera

Neurochirurg

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

W marcu byłam operowana na tętniaka mózgu przez dr.Koperę dostałam drugie życie. Chciałam powiedzieć,że doktor Kopera to wspaniały lekarz i człowiek przez duże ''W''. Ten lekarz powinien żyć 100 lat aby ratować każde zagrożone życie ja dziękuję bardzo.
Opinia dodana przez: Joanna

Grzegorz Wasiński

Specjalistyczny Zakład Diagnostyki i Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica 1 Maja 26
41-200 Sosnowiec

Dr Wasiński bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, na pierwszej wizycie poświęcił mi ponad 2,5h!!! (mimo, iż przewidywany w cenniku czas wizyty rozpoznaniowej to 1h). Nie policzono mi za ten czas ani grosza więcej! Zagłębia się w problem, zadaje pytania, stara się zrozumieć pacjenta, co mu się zresztą udaje. Na kolejnej wizycie również pozytywnie mnie zaskoczył, gdyż zgłębił swoją wiedzę w temacie, którego dotyczył mój problem, świetnie pamiętał przypadek. A to bardzo …

lekarz Wojciech Kukier

Neurochirurg

AN-MED Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Zamenhofa 26/6
41-200 Sosnowiec

Mój mąż siedziałby pewnie teraz na wózku inwalidzkim w pampersie. Mieliśmy ogromne szczęście że trafiliśmy na PANA DR. WOJCIECHA KUKIERA. Wiele osób w wieku mojego męża, 75 lat, mając problemy z samodzielnym poruszaniem się, nie trzymaniem moczu, jest po prostu unieruchomiona. Choroba w pewnym momencie przyspieszyła i nie mogliśmy nic z tą chorobą zrobić. Nie umiałam mężowi pomóc. Lekarze rozkładali ręce, przypisywali to wiekowi i starością. Dopiero Pan doktor nam …
Opinia dodana przez: Dorota

dr Piotr Dunal

Sosnowiec

Świetny specjalista, oraz niezwykle uprzejmy człowiek. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem, potrafi słuchać i wyciąga trafne wnioski. Spokojny, wyrozumiały, o wysokim poziomie kultury osobistej. Zaangażowany w proces leczenia, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości można skorzystać z kontaktu telefonicznego.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Renata Kupis

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ANET-MED" Centrum Medyczne Aneta Grzegorczyk-Gabinet Zabiegowy
ulica Zabłockiego 1
41-219 Sosnowiec

Kiedyś chodziłam do Pani Doktor i bardzo ciepło ją wspominam.Przede wszystkim jest kompetentna i dociekliwa. Robi potrzebne badania i szuka przyczyny choroby,a nie kombinuje jak niektórzy,żeby tylko nie dać skierowania.Oprocz tego jest również miła,sympatyczna i nie wywyższa się jak większość lekarzy.Szkoda,że po przeprowadzce nie spotkałam już takiego lekarza.W sumie to wcześniej też nie.Polecam Panią Doktor z całego serca

lekarz Jakub Sikorski

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1
41-200 Sosnowiec

Jeżeli dalej zastanawiacie się nad wyborem Doktora to naprawdę warto umówic się na wizytę do tego,,człowieka,, Jestem już po trzech artroskopiach kolana i naprawdę wiem co mówię a raczej piszę.Ostatni zabieg wykonywał dc.Sikorski i szczerze mówiąc przywrócił mi wiarę w Medycynę.Po 3 tyg.odstawilem kule.Po 6-7tyg.wracam praktycznie do 100%sprawności...Dodam że przy poprzednich 2 zabiegach moja rekonwalescencja trwała pół roku:ból,ciągle krwiaki ,uciekające kolana i bardzo żmudna rehabilitacja...Naprawdę Mega dziękuję Panu doktorowi a …
Opinia dodana przez: Daniel

dr n. med. Zbigniew Śpiewak

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
41-200 Sosnowiec

Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Nina Radziwonowicz

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!