lek. stom. Ewa Zajączkowska

A2 Clinic
Władysława Broniewskiego 87a
58-309 Wałbrzych

Polecam tego lekarza! Uratowała mi kolejnego zęba, z którego myślałam, ze nic nie będzie:( wszystko dokładnie wytłumaczyła na temat całego leczenia. Cała wizyta przebiegła tez przy zachowaniu wszystkich środków ochrony, tak jak powinno być. Miło, uprzejmie i bez bólu!

lek. dent. Jolanta Smertycha - Chimowicz

Ortodonta, Stomatolog

ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
45-062 Opole

Trafiłam do Pani doktor około trzy lata temu z mega widoczną wadą uzębienia tzn. Moje zęby były obrócone o 180°. Pani Jola szczegółowo wytłumaczyła na czym będzie polegać leczenie i jak będzie wyglądać sytuacja już po zakończeniu leczenia. Dzisiaj po trzech latach ciężkiej pracy Pani doktor, jej zaangażowaniu i determinacji mam piękny, zdrowy uśmiech. Szczerze polecam 😊
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Krzysztof Grzebyk

Protetyk, Stomatolog

O.T.DENT
CZAJEWICZA 5/7
Piaseczno

Bardzo dobry dentysta i świetny psycholog . Dzięki niemu mam zdrowe zęby i zdrowe podejście do fotela w gabinecie :) . Jedyny lekarz któremu pozwoliłem zrobić sobie kanałowe leczenie ... Polecam wszystkim wystraszonym
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Jacek Dembski

Ortodonta, Stomatolog

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Brzuchalskiego nr 1
77-400 Złotów

Bardzo niestarannie zakładane plomby , które po kilku dniach wypadają, niestety tak się tego nie robi!
Opinia dodana przez: łukasz

lekarz Mariola Sztogryn

Stomatolog, Medycyna estetyczna

AestheticA
Kleszczowa 18

Bardzo serdecznie polecam panią Doktor. Bardzo profesjonalnie prowadzone leczenie i daje opis leczenia. Poświęca czas pacjentowi i zachowuje cierpliwość.

lek. dent. Agnieszka Motor-Pyda

"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6
20-128 Lublin

Jako senior jestem pacjentem Pani Agnieszki Motor ponad 35 ! lat....i Dental" s.c. Od zawsze Pani Doktor jest pełna życzliwości, anielskiej cierpliwości, tak że od początku odwieczny strach, lęk przed bólem (fobia...?) zniknął...nigdy nie uciekłem z fotela... Zawdzięczam to przede wszystkich złotym rękom Pani Doktor, postępowi technik leczenia ale i atmosferze w w/wym. gabinecie. Za poradami Pani dbałem o stan uzębienia przez okres pracy zawodowej co uchroniło mnie przed usuwaniem …
Opinia dodana przez: Marek M.

Beata Dąbkowska

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

miła sympatyczna, wyrozumiała, uprzejma, ale ,w wykonaniu protez, niestety nie jestem zadowolona , nie polecam
Opinia dodana przez: mimi

lek. dent. Aleksandra Jaszczurok-Kornas

Piotra Skargi 86
41-706 Ruda Śląska

Z wyrazami szacunku,głębokiej wdzięczności i podziękowania za szczególną empatię i profesjonalizm Pani Doktor Aleksandrze Jaszczurok wdzięczna pacjentka E.F
Opinia dodana przez: Elwira

lekarz Dorota Gawrońska

Centrum Medyczne LIM

Znakomita specjalistka, ma wiedzę i świetne umiejętności. Jestem bardzo zadowolony z jej pomocy i chętnie do niej jeszcze wrócę. Polecam w 100%. Pełna zaangażowania i empatii.

lek. dent. Marek Chlipała

Prusa 23 lok. 3
48-300 Nysa

Z czystym sumieniem po dzisiejszej wizycie mogę polecić stomatologa pana Marka.Ch. pan doktor bardzo miły uprzejmy z podejściem do pacjenta, wszystko sprawnie i bez bólu.

lek. dent. Joanna Gronek-Ludynia

Prywatny Gabinet Dentystyczny
Luboszycka 36
45-215 Opole

Pani doktor jest ładną, miłą i kontaktową osobą. Ludzie posiadający fobię dentystyczną, jak najbardziej się jej pozbędą w dość szybkim czasie. Niestety, nie mogę polecić Pani doktor. Pomby trzymały się krótko. Ceny średnie, jednak w świetle tego, że należało poprawić każdy ząb - to wyrzucone pieniądze...

lek. dent. Sabina Sękiewicz-Nowak

Przychodnia Lekarska
Dragonów 6a

Leczenie było wykonane niecały rok temu. Znieczulenie nasiękowe i odpłatne wypełnienie światłoutwardzalne. Zacznę od pozytywnych stron: dobra dostępność terminów na NFZ, ładny gabinet, ma asystenta. Pani doktor Sękiewicz-Nowak jest uprzejma i miła. Niestety za wiele w trakcie wizyty nie tłumaczy, co moim zdaniem jest ważne, wiedzieć, co się wkłada do jamy ustnej i jak wygląda sytuacja z konkretnym zębem. Negatywnie oceniam czas przydzielony na jednego pacjenta, ok. 45-60 min, więc …
Opinia dodana przez: Pacjent

Katarzyna Andrzejczyk

Poradnia Stomatologiczna "ELA-DENT"
Grunwaldzka 8a/21
09-100 Płońsk

Gorąco polecam Panią stomatolog, jest kompetentna, delikatna, bez pośpiechu przyjmuje pacjenta, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam!

dr Maciej Raczyński

dentaria
42-200 Częstochowa

Polecam Pana Doktora. Jest bardzo zaangażowany w leczenie. Wszystko wykonuje z dużą precyzją i starannością. Dba przy tym o komfort pacjenta. Nie mam wątpliwości, że trafiłam w ręce profesjonalisty.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Anna Byś

Indywidualna praktyka stomatogiczna
Kielce ,ul.Warszawska 49/47
25-531 Kielce

Cudowna Pani Stomatolog🙂 Leczenie zębów to przyjemność. Krótkie terminy oczekiwania na wizytę. Polecam.
Opinia dodana przez: Marzanna

lek. dent. Natalia Małecka-Polak

ulica Wojska Polskiego 38
73-115 Dolice

Bardzo dobry lekarz. Uprzejma, profesjonalna, leczy bezboleśnie, dokładna, chętnie przyjmuje, krótki czas oczekiwania na wizytę. Godna polecenia.

Ewa Dąbrowiecka

Gabinet lekarski
Sanok

Ogólnie Pani doktor jest dobrym lekarzem, do leczenia zębów się sprawdzi, ale do bardziej wymagających zadań nie mogę polecić. Chcę poruszyć temat koron, które po kilku latach od zrobienia muszą być ponownie otwarte, ponieważ okazuje się, że kanały nie są przeczyszczone do końca i robi się stan zapalny. Co z tego, że cena jest przystępna jak po latach trzeba wyłożyć 3 razy więcej aby to naprawić !!! Pani doktor za …
Bardzo dobry stomatolog, godny polecenia.

lek. dent. Ewa Gawlik

Niska 5b
27-200 Starachowice

Jedyna dentystka, której ufam na świecie. Aż uśmiechnełam się na pozycję do oceny liczbą gwiazdek "Tłumaczenie choroby i leczenia", oj taak, 100/100, przez całą długość wizyty aby stoi i tłumaczy jak dbać o zęby.
Opinia dodana przez: M.

lek. dent. Makary Szwed

al. Grunwaldzka 63 lok. 1
82-300 Elbląg

Dr Makary Szwed był bardzo uprzejmy, to trzeba przyznać. Natomiast moje zęby po leczeniu aparatem stałym u Pana Makarego, zaczęły wracać do pierwotnego stanu. Pomimo tego, że stosowałam się do wszystkich zaleceń, nosiłam aparat po zdjęciu stałego, jeszcze przez 2 lata. Dolne zęby mam pościerane, wyniszczone. Dolna szczęka ociera o górną i ściera moje dolne zęby. Na początku efekt był super. Z czasem stwierdzam, że pieniądze wydane na leczenie zębów …
Opinia dodana przez: Kamila