lek. dent. Grażyna Borzymowska

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ COR-DENS
Majdanek 8
42-700 Lubliniec

Chodzę do pani doktor od wielu lat. Za każdym razem jestem zadowolona ze świadczonych usług. Polecam

dr Martyna Rust - Bogacka

Gabinet Martyna Rust - Bogacka
Świętego Józefa 10
44-200 Rybnik

Pani Martyna to klasa sama w sobie :-) . Zawsze profesjonalnie z uśmiechem i świetnym podejściem do pacjenta ..można powiedzieć że "przywraca uśmiech" na twarzy.. wizyty dentystyczne to teraz czysty relaks a rwanie zębów "przyjemne" jak nigdy. Szczerze polecam wszystkim którzy poszukują świetnego specjalisty.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Piotr Smołka

Gabinet Ortodontyczny
ul. Pomorska 32, I piętro

Jestem zadowolona z efektów leczenia. Wszystko przebiega dotychczas sprawnie, zgodnie z początkowymi zaleceniami. Gdy mam pytania - zadaję je, a nie oczerniam fachowca na anonimowym forum.

lek. dent. Aleksandra Miszczak

Chirurg stomatolog

Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Warcie
ulica Sieradzka 3
98-290 Warta

Pani doktor uratowała mi zęba , który był spisany na straty przez poprzednia panią stomatolog , która nawet nie potrafiła dobrze go oczyścić. Dziękuję.

lek. dent. Beata Jakubcewicz

Zespół dziennej opieki pozaszpitalnej
Myśliwska 9

Pani Beata jest świetną specjalistką. Od paru wielu lat zmagałem się z dziwnym bólem zatok. Chodziłem po laryngologach, ale żaden nie pomógł. Do Pani Doktor trafiłem, dlatego że zaczęło mi przeskakiwać/klikać w żuchwie. Ratunkiem okazał się aparat terapeutyczny ALF i niezawodna wiedza tej specjalistki, dzięki której udało mi się już niemal zminimalizować klikanie, a źródłem bólu zatok okazało się spięcie mięśni z powodu spięcia mięśni. Mija rok od rozpoczęcia leczenia …

lek. dent. Tomasz Sitkiewicz

Indywidualna Praktyka Lekarska
Świerkowa
43-460 Wisła

Jesteśmy razem z mężem pacjentami Pana Dr.Sitkiewicza,mój mąż ponad 12 lat,ja od 7 lat.JA,osoba która się bała Dentystów a mam już swoje lata, przychodzę teraz do Pana Dotkora jak do "starego znajomego" i tak też się czuję na fotelu dentystycznym.Nasze wizyty sprowadzają się teraz do kontroli i ewentualnych ulepszeń,bo przecież medycyna idzie ciągle do przodu.Z całym przekonaniem wypowiadam się ,że Pan Dr.Sitkiewicz jest bardzo dobrym Stomatologiem.

lek. stom. Ewa Zajączkowska

A2 Clinic
Władysława Broniewskiego 87a
58-309 Wałbrzych

Polecam tego lekarza! Uratowała mi kolejnego zęba, z którego myślałam, ze nic nie będzie:( wszystko dokładnie wytłumaczyła na temat całego leczenia. Cała wizyta przebiegła tez przy zachowaniu wszystkich środków ochrony, tak jak powinno być. Miło, uprzejmie i bez bólu!

lek. dent. Jolanta Smertycha - Chimowicz

ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
45-062 Opole

Trafiłam do Pani doktor około trzy lata temu z mega widoczną wadą uzębienia tzn. Moje zęby były obrócone o 180°. Pani Jola szczegółowo wytłumaczyła na czym będzie polegać leczenie i jak będzie wyglądać sytuacja już po zakończeniu leczenia. Dzisiaj po trzech latach ciężkiej pracy Pani doktor, jej zaangażowaniu i determinacji mam piękny, zdrowy uśmiech. Szczerze polecam 😊
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Krzysztof Grzebyk

Protetyk, Stomatolog

O.T.DENT
CZAJEWICZA 5/7
Piaseczno

Bardzo dobry dentysta i świetny psycholog . Dzięki niemu mam zdrowe zęby i zdrowe podejście do fotela w gabinecie :) . Jedyny lekarz któremu pozwoliłem zrobić sobie kanałowe leczenie ... Polecam wszystkim wystraszonym
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Jacek Dembski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Brzuchalskiego nr 1
77-400 Złotów

Bardzo niestarannie zakładane plomby , które po kilku dniach wypadają, niestety tak się tego nie robi!
Opinia dodana przez: łukasz

lekarz Mariola Sztogryn

Stomatolog, Medycyna estetyczna

AestheticA
Kleszczowa 18

Bardzo serdecznie polecam panią Doktor. Bardzo profesjonalnie prowadzone leczenie i daje opis leczenia. Poświęca czas pacjentowi i zachowuje cierpliwość.

lek. dent. Agnieszka Motor-Pyda

"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6

Jako senior jestem pacjentem Pani Agnieszki Motor ponad 35 ! lat....i Dental" s.c. Od zawsze Pani Doktor jest pełna życzliwości, anielskiej cierpliwości, tak że od początku odwieczny strach, lęk przed bólem (fobia...?) zniknął...nigdy nie uciekłem z fotela... Zawdzięczam to przede wszystkich złotym rękom Pani Doktor, postępowi technik leczenia ale i atmosferze w w/wym. gabinecie. Za poradami Pani dbałem o stan uzębienia przez okres pracy zawodowej co uchroniło mnie przed usuwaniem …
Opinia dodana przez: Marek M.

Beata Dąbkowska

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

miła sympatyczna, wyrozumiała, uprzejma, ale ,w wykonaniu protez, niestety nie jestem zadowolona , nie polecam
Opinia dodana przez: mimi

lek. dent. Aleksandra Jaszczurok-Kornas

Piotra Skargi 86
41-706 Ruda Śląska

Z wyrazami szacunku,głębokiej wdzięczności i podziękowania za szczególną empatię i profesjonalizm Pani Doktor Aleksandrze Jaszczurok wdzięczna pacjentka E.F
Opinia dodana przez: Elwira

lekarz Dorota Gawrońska

Centrum Medyczne LIM

Znakomita specjalistka, ma wiedzę i świetne umiejętności. Jestem bardzo zadowolony z jej pomocy i chętnie do niej jeszcze wrócę. Polecam w 100%. Pełna zaangażowania i empatii.

lek. dent. Marek Chlipała

Prusa 23 lok. 3
48-300 Nysa

Z czystym sumieniem po dzisiejszej wizycie mogę polecić stomatologa pana Marka.Ch. pan doktor bardzo miły uprzejmy z podejściem do pacjenta, wszystko sprawnie i bez bólu.

lek. dent. Joanna Gronek-Ludynia

Prywatny Gabinet Dentystyczny
Luboszycka 36
45-215 Opole

Pani doktor jest ładną, miłą i kontaktową osobą. Ludzie posiadający fobię dentystyczną, jak najbardziej się jej pozbędą w dość szybkim czasie. Niestety, nie mogę polecić Pani doktor. Pomby trzymały się krótko. Ceny średnie, jednak w świetle tego, że należało poprawić każdy ząb - to wyrzucone pieniądze...

lek. dent. Sabina Sękiewicz-Nowak

Przychodnia Lekarska
Dragonów 6a

Leczenie było wykonane niecały rok temu. Znieczulenie nasiękowe i odpłatne wypełnienie światłoutwardzalne. Zacznę od pozytywnych stron: dobra dostępność terminów na NFZ, ładny gabinet, ma asystenta. Pani doktor Sękiewicz-Nowak jest uprzejma i miła. Niestety za wiele w trakcie wizyty nie tłumaczy, co moim zdaniem jest ważne, wiedzieć, co się wkłada do jamy ustnej i jak wygląda sytuacja z konkretnym zębem. Negatywnie oceniam czas przydzielony na jednego pacjenta, ok. 45-60 min, więc …
Opinia dodana przez: Pacjent

Katarzyna Andrzejczyk

Poradnia Stomatologiczna "ELA-DENT"
Grunwaldzka 8a/21
09-100 Płońsk

Gorąco polecam Panią stomatolog, jest kompetentna, delikatna, bez pośpiechu przyjmuje pacjenta, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam!

dr Maciej Raczyński

dentaria
42-200 Częstochowa

Polecam Pana Doktora. Jest bardzo zaangażowany w leczenie. Wszystko wykonuje z dużą precyzją i starannością. Dba przy tym o komfort pacjenta. Nie mam wątpliwości, że trafiłam w ręce profesjonalisty.
Opinia dodana przez: Aleksandra