Świdnik

Ginekolog położnik, Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski dr Barbara Kułak
ul. Deotymy 34
21-040 Świdnik

Pani doktor mnie operowała i jestem bardzo zadowolona z jej leczenia. Bardzo kompetentna i wnikliwa. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Anetta

lekarz Emilia Lis-Janczarek

21-040 Świdnik

Pani Doktor jest bardzo uprzejma i cierpliwa. Bardzo wnikliwie słucha i dzięki swoim kompetencjom potrafi uspokoić i konkretnie wyjaśnić kolejne kroki leczenia. Leczenie zaproponowane przez Panią Doktor okazało się skuteczne i bardzo pozytywnie wpłynęło na jakość mojego życia.
{'id': 42915, 'name': 'Świdnik'} Urolog
                                       lek. med. Michał Jaśkiewicz

lek. med. Michał Jaśkiewicz

Urolog

21-040 Świdnik

Pan Doktor Michał Jaskiewicz ze Szpitala Kolejowego w Pruszkowie to niezwykle kompetentny i profesjonalny lekarz. Uratował mnie w krytycznej sytuacji, przeprowadził do operacji i wykonał ją bezbłędnie. Ponad dwugodzinna operacja (plus 6 godzin wybudzania), podczas której Doktor wykrył jeszcze I usunął dodatkowe zagrożenia, przyniosła radykalny efekt. Wróciła pełna sprawność i mogę to powiedzieć teraz, kiedy od operacji minęło już ponad dwa lata: moje wyniki są znakomite i to się utrzymuje. …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Paweł Buraczyński

21-040 Świdnik

Bardzo dobry człowiek i lekarz. Dotychczas nie spotkałam takiego lekarza, jest bardzo kompetentny, miły, serdeczny. Wszystko wytłumaczy, jest cierpliwy. Nie wiem jak to robi, że ma czas i cierpliwość dla każdego pacjenta. Jest w kontakcie z pacjentem, zawsze o wszystko można go spytać. Panie doktorze bardzo dziękuję, że zajął się Pan moim mężem Henrykiem i że dzięki Panu może być leczony lekami nowej generacji
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Piotr Wiśniewski

21-040 Świdnik

Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam

lekarz Agnieszka Piwnicka

21-040 Świdnik

Wspaniała lekarka, zawsze chce pomóc. Dobro pacjenta jest dla Pani doktor najważniejsze. Cudowna, sympatyczna osoba.

lek. med. Elżbieta Makohoń-Wiadrowska

21-040 Świdnik

Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja Anastazja

lekarz Robert Sobiecki

21-040 Świdnik

Bardzo dobry fachowiec, miły człowiek. Wytłumaczy, doradzi, wszystko na spokojnie. Nie jest łasy na pieniądze jak wielu lekarzy. Szkoda, że tak mało jest takich jak on...
Opinia dodana przez: HoseArcadio

lekarz Krystyna Pocińska-Bugaj

21-040 Świdnik

Neurolog w pełni kompetentna, poświęca czas pacjentowi w pełnym wymiarze z całym szacunkiem, wytłumaczy wszystkie kwestie medyczne w sposób zrozumiały i rozważy wszystko za i przeciw ,uprzejma, miła i całkowicie godna polecenia.
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Barbara Stychno

21-040 Świdnik

Polecam.Bardzo dobry lekarz.Pani dr.jest bardzo miła i kompatentna.Leczę się u niej od 4 miesięcy i nadal wykazuje się cirpliwością i widać że chce mi pomóc
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Andrzej Głuszak

Prychodnia Specjalistyczna
Spadochroniarzy 16 A
21-040 Świdnik

Polecam p.doktora każdemu z problemem kardiologicznym oraz internistycznym, kompleksowe badanie na miejscu. Leczę siebie i bliskich u doktora od wielu lat i nigdy nie zawiódł, zawsze z dużą otwartością i empatia do pacjenta a przede wszystkim z wlasciwym rozpoznaniem i skutecznym leczeniem.

lekarz Waldemar Smoleń

Otolaryngolog dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,VENA"
Racławicka 16
21-040 Świdnik

Lekarz godny polecenia, właściwa diagnoza, super podejście do dziecka , bardzo się cieszę, że koleżanka mi poleciła dr.Smoleń
Opinia dodana przez: Ewelina

lek. dent. Gabriela Podsiadła-Urban

NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
21-040 Świdnik

Witam. Pani doktor to niesamowicie ciepła i miła osoba. W bardzo przyjaznej atmosferze leczy zęby. Chodzimy do niej cała rodzinką od 7 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Małgorzata Wolska-Kozłowska

Internista, Reumatolog

ulica Struga 14
21-040 Świdnik

Cudowny lekarz ! Skromna i pełna poświęcenia dla pacjentów. Nikt nie był w stanie mi pomóc tylko pani doktor. Dziękuję z calego serca
Opinia dodana przez: Zofia Cholewa

lekarz Wojciech Szlichtyng

Mawo s.c.
Świdnik ul. Ratajczaka
21-040 Świdnik

Goraco polecam Pana Doktora, ma profesjonalne podejście i jest bardzo dokładny. Na każdej wizycie czuje się zaopiekowana i że jestem w dobrych rękach. Zawsze odpowiada na wszystkie moje pytania i rozwiewa wątpliwości. Wizyty przebiegają w fantastycznej atmosferze. 😊

lekarz Mariusz Kusz

21-040 Świdnik

Przyszłam z dzieckiem do lekarza w momencie gdy infekcja trwała już jakiś czas i wcale nie szła w złym kierunku (nie było gorączki, kataru był tylko kaszel, który chciałam skontrolować). Wszyscy w domu w tym okresie chorowaliśmy najpewniej był to jakiś wirus. Lekarz osłuchal, powiedział że płuca i oskrzela czyste. Zajrzał w gardło i powiedział "wszystko rozpulchnione" - to normalne idą dziecku zęby. Po badaniu przepisał antybiotyk - nie wiem …
Opinia dodana przez: Mama pacjenta

lek. dent. Tomasz Piskórz

NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
21-040 Świdnik

Bardzo polecam, profesjonalista w tym co robi, fachowe podejście do pacjenta, posiada dar do usuwania ósemek, bezboleśnie a przy tym miły, sympatyczny

dr n. med. Wojciech Świątkowski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Racławicka 1
21-040 Świdnik

Bardzo chciałbym jeszcze raz podziękować Panu doktorowi za wspaniałą pracę która włożył w usunięcie mojej 8 - emki , zabieg był bezbolesny wszytko w miłej atmosferze jednym słowem pełen profesjonalizm i podeście do pacjenta , wraca wiara w dobrych lekarzy :) . Mój przypadek usunięcia 8 emki nie należał do łatwych z racji tego iż ząb był umiejscowiony przy 7 i krzywo wrośnięty . Minęło 30 min a doktor oznajmił …
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Cezary Skórzewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
ulica Leśmiana 4
21-040 Świdnik

Bardzo odradzam. Doktor prowadził ciążę od samego początku aż do 34 tyg ciąży. Bardzo nie uprzejmy, grubiański , lekceważący.Prosbę o skierowanie na oznaczenie grupy krwi ,kóre należy zlecić jeszcze przed 10 TC i przerzucił odpowiedzialność na mnie ,że powinnam sobie sama zrobić prywatnie. Uprzedzony. Na każdej wizycie wymuszanie założenia maseczki mimo mojej astmy i tego że sam nosi maskę na całej twarzy. Nie miłe komentarze na temat szczepień kowidowych i …

lekarz Dariusz Repeć

J.Słowackiego 13/9 A
21-040 Świdnik

Jestem pacjentka Pana Repecia od dłuższego czasu. Nie zgadzam się z opiniami innych. Pan doktor zawsze dokladnie wysłuchuje moich obaw i dolegliwości, a jestem trudnym przypadkiem. Zawsze skazania Pana doktora były trafne. Zdarzyło mi się trafić także na jego opiekę w szpitalu. Zawsze na koniec dyżuru zaglądał do mnie pytał o samopoczucie i sprawdzał mój stan. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Paulina