{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Terapeuta

dr n. hum. Marzena Szymków-Gac

Terapeuta

Akademia Rozwiązań - Terapia i Edukacja
ul. Sokolska 80

Pani Marzena jest ciepłą a zarazem kompetentą terapeutką, która bardzo indywidualnie podchodzi do potrzeb. Podczas terapii zawsze panuje miła atmosfera. Na spotkaniu zawsze czuję ze mogę Pani Marzenie zaufać i czuć się bezpiecznie. Nawet, gdy rozmowa dotyczy ciężkich dla mnie tematów, po spotkaniu czuje się lżej. Bardzo polecam tą profesionalistkę, każdemu kto potrzebuje pomocy
Opinia dodana przez: Oliwia
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Psycholog
                                       mgr Anita Zontek-Sajnoga

mgr Anita Zontek-Sajnoga

Gabinet Pomocy Psychologicznej Anita Zontek-Sajnoga
Kustronia 15 lok. 1
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalna,ciepła, empatyczna i skuteczna.Polecam z całego serca! Cudowna osoba i psycholog godny polecenia.
Opinia dodana przez: Iwona
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog
                                       mgr Piotr Schwarz

mgr Piotr Schwarz

Serce i umysł
Siewna 15/606

Wyjątkowo dobry specjalista. Bardzo otwarty i empatyczny. Potrafi pomóc w sposób twórczy, dopasowany do konkretnego człowieka. Poczucie humoru i jego osobiste doświadczenia życiowe ułatwiają kontakt i wzbudzają zaufanie do jego rad i opinii. Nie zastanawiajcie się, szybko się zapiszcie!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Filip Doręgowski

mgr Filip Doręgowski

Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Opinia dodana przez: Damian

mgr Anna Juźwiuk

Terapeuta, Psycholog kliniczny

Pracownia Psychoterapeutyczna Anna Juźwiuk
xx
Bielsk Podlaski

Czas spędzony w gabinecie Pani psycholog był bardzo pomocny. Pani psycholog pomogła nam rozwiązać problemy dojrzewającej córki, kompleksowo zaopiekowała się całą rodziną. Polecam z całego serca i wyleczonej duszy.

mgr Mateusz Małachowski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Dziękuję za kompetencje i wspaniałe podejście do pacjenta. U Pana Mateusza czuję się zawsze dobrze zaopiekowana . Dziękuję za troskę.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

Psycholog, Terapeuta

Po-moc gabinet psychologiczny
Chmielna 98

Terapia, która odmienila moje życie na lepsze. Prawdziwa ulga, niemożliwe stało się możliwe:) po wielu nieudanych terapiach kiedy byłam już całkowicie zniechęcona cudem trafiłam do Pani Agnieszki i moje życie poszło do przodu :)

mgr Alicja Bancer

Gabinety Lekarskie
11 Listopada 3e / 1
Oświęcim

Zanim trafiłam do pani Alicji miałam styczność z wieloma specjalistami, lecz żaden z nich nie wydawał się być odpowiedni przez co bardzo szybko rezygnowałam z leczenia. Po czasie całkowicie odpuściłam sobie szukanie pomocy. Kiedy zaczełam się borykać z atakami paniki, została mi polecona terapia u pani Alicji Bancer. Początkowo miałam obawy co do tego, że konsultacje miały odbywać się online. Jednakże jakoś bardzo się to nie rózniło od spotkań w …
Opinia dodana przez: Zofia
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Logopeda dziecięcy
                                       mgr Małgorzata Byczyńska

mgr Małgorzata Byczyńska

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Gabinet terapii logopedyczno-pedagogicznej, Małgorzata Byczyńska
aleja 23 stycznia 54d/39
Grudziądz

Witam. Bardzo serdecznie polecam panią dr. Sama też trafiłam z polecenia koleżanki. Pani dr radzi sobie z każdym problemem rozwojowym dziecka. Już od 1.5 roku korzystamy z terapii i jestem bardzo zadowolona. Na początku terapia wydawała mi sie trochę dziwna ale zaryzykowałam i nie żałuję. Wszystkie różnego rodzaju masaże ciała, bujanie na piłce i reszta zaleceń przynosiły oczekiwane efekty w określonym czasie. Dziecko było nadpobudliwe nie radziło sobie z emocjami …

mgr Barbara Chybalska-Cichoń

Psychoterapeuta, Mediator

Barbara Chybalska-Cichoń Fundacja Dialogos
Wręczycka 11
Częstochowa

Aż się boję pomyśleć co by było gdybym nie trafiła do pani Basi. Polacam notorycznie znajomym i przyjaciołom. Również tutaj chciałam napisać że jest to osoba wspaniała i niesamowicie mądra. Pierwszy raz na terapię trafiłam parę lat temu a od stycznia 2019 r. ponownie wróciłam i obserwuje szereg cudów. Długo szukałam pomocy i nie znalazłam odpowiedniej osoby. Niesamowity terapeuta i niezwykła osoba godna zaufania. Z czystym sercem mogę powiedzieć że …

mgr Anna Strojna-Waszkowska

Psychoterapeuta, Psycholog

Gabinet Psychoterapii Mitis Anima
Łopuskiego 27 lok. 20
Kołobrzeg

Pracowałam z Ania prawie rok, i nie było to dla mnie proste zaufać nowej , nieznanej osobie po wcześniejszych niefajnych doświadczeniach. Ania okazała się przysłowiowym strzałem w 10. Otworzyłam się, zaufałam, stworzyłam coś ważnego. Dzięki spotkaniom z Ania odbudowałam kontakt z córką, przetrwałam śmierć męża i wróciłam do życia. Ania jest jak promień, dzięki niej zrozumiałam, że mogę żyć inaczej i ... uśmiechać się.
Opinia dodana przez: Dorota K

mgr Sylwia Bartczak

Psycholog, Terapeuta

Sylwia Bartczak - PROINSIDE
Świetojerska 4/10

Bardzo dziękuję za pomoc. Ciepłe przyjęcie Dostałam tyle ciekawych podpowiedzi na nurtujące mnie problemy. Tera wiem co mogę i chcę zmienić w swoim życiu .
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Jan Gosztyła

mgr Jan Gosztyła

Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnień w Rzeszowie
ul. Siemieńskiego 17
Rzeszów

Pomógł mi, gdy miałem zatrzymane prawo jazdy. Miło i rzeczowo ze mną porozmawiał. Nie prawił morałów, nie wzbudzał poczucia winy. Z szacunkiem odnosił się do mnie. Poinstruował, co mam dalej robić. Takiej pomocy potrzebuje człowiek, gdy znalazł się na życiowym zakręcie.
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Joanna Wiślicka

mgr Joanna Wiślicka

Psychologia bycia, psycholog
online
Białystok

Pani Asia, to bardzo dobry specjalista, kompetentna, empatyczna, wyrozumiała i nieoceniająca. Jestem bardzo zadowolona ze spotkań z Panią psycholog. Sporo się dowiedziałam, zwłaszcza o sobie samej. Teraz lepiej radzę sobie z trudnościami życiowymi. Na prawdę polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

mgr Karolina Osmulska