Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
Bielsko-Biała
Pan Doktor Andrzej Solecki jest wspaniałym specjalistą z ogromną wiedzą! Podczas wizyty wszystko dokladnie tłumaczy i chętnie odpowiada na każde pytanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Do tego jest bardzo miłym i życzliwym człowiekiem. Rok temu Pan Doktor operował moje kolano - przerost błony maziowej powstałej w wyniku przewlekłej choroby MIZS. Wszystko przebiegło wzorcowo a kolano bardzo szybko wróciło do pełnej sprawności. Od tego czasu nie pojawia się obrzęk stawu podczas …
Gabinet Ortopedyczny Maciej Głowacki
Frezjowa 23
Moja córka tydzień temu miała operację kręgosłupa, którą przeprowadzał profesor Głowacki. Jego kompetencje i doświadczenie są moim zdaniem niepodważalne. ale posiada On również bardzo ważną cechę: rozmawia i słucha pacjentów, ma w sobie bardzo dużo empatii. Moja córka dzięki temu nie załamała się psychicznie i jest w świetnej formie. Lekarz godny zaufania i polecenia.
CenterMed
św.Łazarza14
Człowiek kompetentny,mający czas dla pacjenta,wybitny fachowiec,bardzo uprzejmy,wytłumaczy wszystkie watpliwości,nigdy mnie nie odprawił z kwitkiem ,zawsze trafne diagnozy w rzadkiej chorobie -Polecam fachowiec jakiego ciężko spotkać i co najważniejsze nie z głową w chmurach tylko pochyli się nad kazdym pacjentem!!!!
zajecza 6 lok 02
Bydgoszcz
Pochlebne opinie być może mają jakieś uzasadnienie. Natomiast ja mam inne zdanie o doktorze Hoffmanie w/g mnie jest bardzo mało empatyczny . Na prywatnej wizycie potraktował mnie bardzo obcesowo a nawet nie miło . Mówiąc mu co mi dolega powiedział cyt.łże pani . Zaskoczyły mnie te słowa i zapomniałam języka w buzi aby zapytać "czy się nie przesłyszałem". Po operacji biodra idąc na zdjęcie szwów do ortopedy w mojej miejscowości …
Gabinet Ortopedyczno-Urazowy lek. Karol Busz
Tadeusza Kościuszki 19
Ełk
Pan dr.Karol Busz to rzetelny lekarz,profesionalista w w każdym calu, dokładnie i szczegółowo przeprowadzi wywiad. Od 2012r borykałam się z trzaskajacym biodrem po nieudanym zabiegu biodra,chodziłam od lekarza do lekarza i każdy odsyłał mnie z kwitkiem,jedynie dr.Busz tego nie zrobił,potraktował mnie jak człowieka z bólem a nie jakąś marionetkę. Dzieki niemu wracam do pełnej sprawności,bez bólu i strachu,serdecznie polecam
Wspaniały lekarz - przeanalizowałam sobie cały proces i stwierdzam, że za każdym razem z konsultacji (i dwa razy ze szpitala, po zabiegach) wychodziłam ze spokojną, pozytywną głową. Lekarz, który zyskał moje zaufanie. (U innego chirurga dostałam skierowanie na umieszczenie płytek w ręce w celu zespolenia kości, a pan doktor Bełtowski zespolił kość bez cięcia, przezskórnie.) Empatyczny, profesjonalny, konkretny, i przemiły człowiek, który (co naprawdę widać) daje z siebie 100 procent.
Centrum Medyczne Gamma
Broniewskiego 3
Bardzo dobry lekarz. Wnikliwy, dokładny jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć. Spodobało mi się jego indywidualne podejście i zaangażowanie, które w obecnych czasach jest tak rzadko spotykane. Więcej takich nadzwyczajnych lekarzy to służba zdrowia byłaby bardziej ludzka.
Przychodnia poz
3-go Maja 12
Łańcut
Ekspert w swoim fachu. Bezbłędnie wybiera metody do postawienia diagnozy o schorzeniu, konsekwentny w leczeniu, praktyka czyni mistrza.
Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
Rzeszów
Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem (doktorem). Bardzo szczegółowy i skrupulatny. Opiekuńczo podchodzi do pacjęta.
Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a
Jak najbardziej polecam lekarza jako wspaniałego fachowca. Operację kolana przeprowadził u mnie przy pomocy robota w szpitali w Otwocku. Po miesiącu odstawiłam kule i bardzo sprawnie się poruszam bez bólu. lekarz jest bardzo miły i przyjazny, przed operacją wszystko dokładnie wytłumaczył. Wcześniej byłam u kilku ortopedów, ale z lekarza T. Okonia jestem zadowolona najbardziej. Jestem bardzo wdzięczna za życzliwe podejście do pacjenta, przeprowadzona operację i opiekę,
www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
Częstochowa
Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
I Szpital Miejski im. dr E. Sonnenberga w Łodzi
ulica Pieniny 30
Koleżanka była na wizycie u paru lekarzy, różnych specjalizacji, nikt nie pomógł w znalezieniu przyczyny bólu. Dobrze że poszłyśmy do dr Kuligiewicza który znalazł przyczynę i dalej pokierował! Jestem dozgonnie wdzięczna!
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Pan doktor jest wspaniałym człowiekiem i lekarzem. Chciałam serdecznie podziękować, że zajął się moją lewą dłonią, która była w bardzo złym stanie i nikt inny nie chciał się podjąć operacji. Jako jedyny zastosował specjalistyczne leki i zlecił odpowiednie badania. Cieszę się, że jestem już po zabiegu, zwłaszcza, że Pan Doktor wykonał dwie interwencje za jednym razem. Wspaniałe jest spotkać lekarza, który tak dba o dobro pacjenta.
Oddział Ortopedii Kedzierzyn-Koźle
Kędzierzyn-Koźle
Wspaniały lekarz! Profesjonalista z ogromnymi zasobami wiedzy. Cierpliwie wyjaśnia wszelkie wątpliwości oraz udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania dotyczące choroby. Pan Rafał Namyślak to lekarz empatyczny i zarazem kompetentny - z niezwykłą dokładnością analizuje wyniki badań, które w przejrzysty i rzeczowy sposób stara się wyjaśnić pacjentowi. Daje poczucie bezpieczeństwa i troski, stawia trafne diagnozy, jest zaangażowany w proces leczenia chorego. Z całego serca polecam lekarza Rafała Namyślaka!
Pragnę polecić Pana doktora. To wspaniały lekarz, który ma podejście do pacjenta, rozmawia z pacjentem. To lekarz, któremu można zaufać , który nie poświęca pacjentowi tzw. 5 minut, tylko więcej czasu. Jeśli pacjent kwalifikuje się do operacji, lekarz mówi, co będzie robione, nastawia pacjenta psychicznie na operację i to jest fajne. Jeśli ktoś jeszcze ma inne schorzenia, to lekarz to konsultuje z innymi lekarzami, by pomóc pacjentowi, by nic złego …
Polecam Pana Dr Piotra Kłosińskiego Jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego mam wstawiony implant i śruby w kręgosłupie .Moja wdzięczność dla Pana doktora jest nieoceniona .Moje życie odmieniło się bardzo mogę funkcjonować każdego dnia bez ciężkiego bólu który nie pozwalał mi normalnie żyć .Dziękuję Panie Doktorze