Filtruj terminy

lekarz Narcyz Kiejna

Przychodnia Orłowo
Wrocławska 54
81-553 Gdynia

Mój przypadek jest bardzo ciekawy, pierwsza wizyta była około 8 - 9lat temu, "Doktor" Klejna wydawał się w tamtym czasie, osoba na poziomie i wiedzą. Po wczorajszej "wizycie" dochodzę do wniosku że z zawodem lekarza nie ma absolutnie nic wspólnego, oprócz opłaconych i usuwanych negatywnych komentarzy na portalu znany lekarz( tak jak poniżej aby uniknąć konsekwencji opisania, blokuję opcje zamiast wizyta się odbyła na wizytę przełożona jak na załączonym zdjęciu) …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Leszek Szcześniak

Miejski Gdynia
EviMed Gdynia
Gdynia

dr Szcześniak leczy mnie od ponad 40! lat. Jest świetnym diagnostą i doskonałym lekarzem o niezwykłej wiedzy i wielkim doświadczeniu. Zawsze życzliwy i chętny do pomocy do wszystkich pacjentów. Polecam wszystkim!!!
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Teresa Gawlik - Jakubczak

Centrum Medicover Sea Towers
A. Hryniewickiego 6/4
81-340 Gdynia

Pani Doktor leczy mnie już kilka lat… Nie spotkałam na swojej drodze tak wspaniałego lekarza specjalisty… Jest lekarzem z powołania a nie z musu….Polecam z całego serca..objaśni i wyjaśni ile kto potrzebuje,poświęci tyle czasu ile trzeba…
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Adam Rychcik

Urolog

Poliklinika evi-MED (nr 1)
Bp. Dominika 16-22
81-402 Gdynia

lekarz Tomasz Somnicki

Chirurg ogólny, Urolog

Centrum Zdrowia Starmed
10 lutego 21
Gdynia

Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Alicja Klejnotowska

Przychodnia POZ
Boh. Starówki Warszawskiej 5
81-466 Gdynia

Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor! Polecam wszystkim i zachęcam do profilaktycznego badania!
Opinia dodana przez: Jakub

Piotr Jarecki

Chirurg ogólny, Urolog

Gdynia

jestem bardzo nieufny w stosunku do lekarzy,jednak po 1ej wizycie bardzo przypadl mi do gustu.wszystko jeszcze przedemna ,lecz pierwsze spotkanie z dr.Jareckim pozwolilo mi utwierdzic sie w przekonaniu,ze chyba bedzie to ten lekarz,ktorego od dawna szukalem.w pelni popieram wszystkie pozytywne opinie ,zas gdyby ktos ocenil w sposob negatywny tego lekarza to nigdy nie dal bym temu wiary .zaznaczam ,ze jest to moja opinia po 1 ej wizycie i nie wierze,ze …
                                       dr n. med. Joanna Bagińska

dr n. med. Joanna Bagińska

Medicorum Centrum Zdrowia
ul. Płk. Stanisława Dąbka 338
Gdynia

Pani Doktor - Bardzo Dziękuję!!!! Byłem w sumie u pięciu specjalistów, dopiero Pani była w stanie postawić diagnozę i pomóc. Szacunek. Życzę każdemu spotkania tylko takich lekarzy. Marek.
Opinia dodana przez: Marek
                                       lek. med. Jakub Kłącz

lek. med. Jakub Kłącz

Centrum Medicover Gdynia Górskiego
Kazimierza Górskiego 3
81-304 Gdynia

Fachowiec w swojej dziedzinie. Jestem po plastyce wędzidełka. Wszystko przebiegło spokojnie i bezstresowo. Doktor jest rzeczowy i konkretny. Wszystko tłumaczy i wyjaśnia w życzliwej i komfortowej rozmowie. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał
Fachowe,profesjonalne podejście do pacjenta jak i do wykonywanego przez siebie zawodu lekarza. Już po pierwszych zamienionych zdaniach dało się odczuć ,że dobro pacjenta jest dla doktora najważniejsze. Staranie i przemyślanie dobierał metody badań do wykonania na następną wizytę
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Ryszard Karakiewicz

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny Ryszard Karakiewicz
Świetojańska 122/1
Gdynia

Bardzo dobry i doświadczony urolog. Kilka lat temu szybko mnie zdiagnozował i wyprowadził na prostą, aktualnie przychodzę na przegląd średnio co pół roku i za każdym razem Doktor bardzo wnikliwie i kompleksowo pochodzi do moich problemów zdrowotnych. TK
Opinia dodana przez: Tomasz

Maciej Szczurek

Morska 2/2
81-333 Gdynia

Polecam ze względu na duże doświadczenie i profesjonalne podejście do pacjenta oraz fachowe wytumaczenie procesu leczenia. Podstawą tej opinii jest moje dobre samopoczucie dzięki właściwej diagnozie i dwóm opetacjom (na nerce i prostacie).

dr n. med. Artur Gibas

Bik-Med
Podchorążych 11
Gdynia

Dr.ARTUR GIBAS dal wiare ,w człowieczeństwo i medycynę...Dziekuje, ze spotkaliśmy sie na takiej drodze,gdzie juz nie można bylo można pomoc...ale Doktor Artur ,nie zrezygnował i dal swiatlo,ze warto jeszcze cos pomoc i to na NFZ!! ... Ja dziekuje Doktorowi , a innym, zycze zeby nie narzekali, i mieli wiare ,we wszystko!!

lekarz Andrzej Bartnicki

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Nie polecam, lekarz otrzymał wynik USG i nie zauważył zastoju moczu na nerce. Nie przeprowadził badania. Po oczach stwierdził,że wszystko jest w porządku.

dr n. med. Jan Iwanicki

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

szczerze nie polecam wizyta ekspresowa praktycznie bez wywiadu czekałam na wizytę parę miesięcy i nie uzyskałam żadnej pomocy lekarz przepisał lek ktorego nie toleruję mimo że uprzedzałam użył poprostu innej nazwy handlowej tego samego leku
W marcu 2009 roku poszedłem na wizytę prywatną do przychodni Swissmed , na konsultację w sprawie zabiegu PCNL . Lekarz obejrzał kliszę rengenowską i powiedział " co do tej prawej nerki , też nie jestem pewny " . Zapytałem czy urografia mi nie zaszkodzi ponieważ mam astmę ? . Lekarz otworzył mi drzwi i powiedział " proszę przyjść jeszcze raz " . Cała wizyta trwała około 4 minuty . Zapłaciłem …
Opinia dodana przez: Zygmunt
Generalnie efekt zabiegu wykonanego przez Pana doktora oceniam na bardzo dobry. Subiektywna ocena. Sam Pan doktor jest bardzo profesionalny. Wytułmaczył na czym będzie polegał zabieg oraz jakie będą jego konsekwencje. Lakonicznie podchodzi do wyrażanych opinii i trzeba trochę doptywać ale zawsze rzetelnie odpowiadał na pytania. Do negatywnych doswiadczeń mogę zaliczyć moment tuż przed samym zabiegiem. Do tego to jak zachowywał się sam Pan doktor mówiąc, ża za mocno oddycham/dmucham na …
Opinia dodana przez: Leo DaV.

dr n. med. Lesław Muńko

Przychodnia
Armii Krajowej 35
81-366 Gdynia

Dr Leszek Munko jest doskonałym lekarzem. Patrzy się na pacjenta całościowo. Uratował moją nerkę, a i może moje życie. Konkretny i precyzyjny w komunikacji z pacjentem. Nie ukrywa ryzyk, nie bagatelizuje zagrożeń, jeżeli są (ale i nie straszy bez powodu). Kultura na najwyzszym poziomie.
Opinia dodana przez: Szymon

lek. med. Artur Cholewa