Filtruj terminy

dr n. med. Kamil Bochynek

dr n. med. Kamil Bochynek

Centrum Medyczne PZU Zdrowie Katowice
Uniwersytecka 13

Dr. K. Bochynka poznałem niedawno. Już podczas pierwszej wizyty wywarł na mnie pozytywne wrażenie ze swoim ciepłym, bezpośrednim i kompetentnym podejściem. A jako stary pedagog trochę znam się na ludziach. Uważam ,że jest lekarzem z powołania i chce pomagać ludziom dotkniętym chorobami. Odbiera prywatnie telefony lub oddzwania, gdy nie może odebrać. A to jest ważne. Mimo ,że nie przyjmuje już w mojej miejscowości to będę gościł u doktora tam ,gdzie …
Opinia dodana przez: Henryk Wroński

lek. med. Norbert Szydłowski-Pęśko

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Dzięki zaangażowaniu lekarza problem został rozwiązany w kilka chwil. Dokładnie wytłumaczył w czym leży problem i pokierował w kierunku jego rozwiązania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Maciej Szczębara

Provita
ul. Żelazna

Jestem pod opieką Pana doktora odkilku lat jestem bardzo zadowolony bardzo dociekliwie sprawdza wyniki zaordynowanych badań laboratoryjnych.Jeśli wyniki nie są dobre okazuje swoje zaniepokojenie ale wynika to z Jego troski o pacjenta serdecznie polecam Pana Szczębare jako świetnego fachowca w swojej profesji.
Opinia dodana przez: ryszard
Po wizycie u Pani Doktor jestem pod ogromnym wrażeniem, a co istotne to wyjatkow pozytywnym.Kompetencja,kultura,sposób podejścia do pacjenta ,przebieg standardowych badań i ich omówienie sprawia że uwierzyłem ze są jeszcze lekarze z powołania.Dziekuje Pani Doktor!!!!
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Andrzej Szedel

ulica Kościuszki 13/3

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pan doktor dokładnie wytłumaczył mi jak będzie wyglądał zabieg. Bardzo miły człowiek, życzyłabym żeby wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjenta.

lekarz Michał Białożyt

poradnia urologiczna
Strzelecka9

Świetny lekarz. Leczę się u dr Białożyta z bardzo dobrym skutkiem już od 15 lat. Po wykonanej przez doktora operacji odwiedzam Go regularnie co 6 miesięcy, zatem mam podstawy aby wyrazić opinię na Jego temat. Polecam!
Opinia dodana przez: Jacek

dr hab. n. med. Tomasz Koszutski

Urolog dziecięcy

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dr n. med. Ryszard Tomaszewski
ul. Wrocławska 40 Katowice

Wspaniały lekarz specjalista z podejściem do dzieci jak i do rodzica polecam każdemu z całego serca. Pomógł naszemu synkowi za co bardzo dziękujemy ❤️

lekarz Henryk Augustyniak

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

Niedość, że lekarz przychodzi ponad pół godziny spóźniony to jeszcze pracuje za karę. Jest niekulturalny i nieuprzejmy. Ma ogromny problem z zapisaniem (starszemu człowiekowi!) zaleceń, o których mówi. Na pytania odpowiada z łaską, jakby pacjent nie miał prawa ich zadawać. Na zwrócenie uwagi odpowiada „jak coś nie pasuje to proszę zmienić poradnię”. Tragedia, nie polecam, ale dziękuję za jedyną sensowną radę, na pewno zmienimy lekarza :)
Opinia dodana przez: Julia

dr n. med. Michał Tkocz

Wojewódzka 7 (Euromed)

Świetny, bardzo miły, kompetentny specjalista. Poświeca pacjentowi dużo uwagi i czasu. Znakomity lekarz. Polecam bardzo

dr n. med. Krzysztof Łukojć

NZOZ Traf-med prof. Paweł Lampe
ul Warszawska 40

Witam, jakiś czas temu byłem u powyższego lekarza, jednakże na wizycie czułem się nie wysłuchany ponadto nie zostało mi dokładnie wytłumaczone co dokładnie jest i czy to zwykłe zapalenie czy coś ważniejszego. Na każde pytanie odnośnie problemu było tylko powiedziane że należy udać się do szpitala na operację. Pan bardziej z podejściem neutralnym. Wizyta ekspres. Finalnie uznałem że warto udać się jeszcze do innego lekarza .
Opinia dodana przez: Bartłomiej

dr Marcin Życzkowski

Zięba Clinic
ul. Kościuszki 255A

Leczę się od kilku lat u urologa Niestety lekarz u którego się leczyłem odszedł z Przychodni Hipokrates Zostałem więc zastępczo zapisany na wizytę u dr Marcina Życzkowskiego. Na pierwszej wizycie bez jakichkolwiek badań doktor stwierdził że zmienimy lekarstwa dotychczas stosowane na „lepsze”. Jakież było moje zdziwienie w aptece gdy okazało się że: 1. Nowe leki nie znajdują się na liście leków refundowanych 2. Są to (jak dla mnie) bardzo drogie …
Opinia dodana przez: Andrzej Włoszczyk

dr n. med. Artur Pietrusa

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii ma ten Pan, celowo nie używam określenia lekarz, doktor. Ja wystawiam w pełni zasłużony negatyw i przestrzegam prze wizytą u tego Pan w Klinice Angelius, jedyne co ma do zaoferowania pacjentom to InVitro. Zmieniłem lekarza i okazało się że da się wszystko wyleczyć w moim przypadku farmakologicznie. Ale po kolei. Wizyta przebiegła bardzo dziwnie, straszny dystans między pacjentem a lekarzem, po przerzuceniu kartek z …
Opinia dodana przez: Witek

dr n. med. Jan Kawecki

pl. Wolności 1 lok. 1

Jestem osobą starszą ale to była moja pierwsza i ostatnia wizyta. Zupełny brak zaangażowania w moje leczenie. Stanowczo nie polecam.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Marcin Szkodny

Szeligiewicza

Wspaniały i wyrozumiały , profesjonalnie postawił diagnozę. Wypisał leki , które po kilku dniach zmniejszyły moje cierpienia - . Jestem zdrowa ; dziekuję

dr n. med. Mirosław Salamon

Chirurg ogólny, Urolog

"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88

Lekarz o bardzo dużej wiedzy praktycznej i teoretycznej i to czuć w trakcie wizyty . Jak każdy mam prawo mieć swoje humory tym bardziej po przyjedzie w danym dniu kilkudziesięciu pacjentów .Mnie jak najbardziej pomógł odrazu poznał się na problemie i schorzeniu ,ja jak najbardziej polecam .Pan doktor jest bardzo konkretnym lekarzem .polecam
Opinia dodana przez: Tomek
Bardzo dobry lekarz mily sympatyczny dobre podejście do pacjenta a ludzie którzy piszą z anonima to wypisują okropne brednie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Sabina

dr Maciej Cofalik

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Brak szacunku do pacjenta, Pan doktor stwierdził, że karta DiLO jest niepotrzebna, mimo, że koordynatorka szpitala mówiła inaczej. Lekarz nie wyjaśnił postępowania, był nieuprzejmy, opryskliwy. Po odbiorze wyniku lekarz stwierdził, że nie ma czasu na zdjęcie cewnika, należy ponownie zapisać się do przychodni. Natomiast inny lekarz z tej samej przychodni nie miał już tego problemu, co pokazuje postawę wobec pacjenta. Nie polecam.
Lekarz był lekarzem prowadzącym na oddziale urologii w Jaworznie. Osoba kompletnie nieuprzejma, z chamowatym podejściem do pacjenta. Absolutnie nic nie tłumaczy odnoście przebiegu choroby, zabiegów oraz nie udziela żadnych wskazówek co do postępowania pacjenta w chorobie. Nie jest to tylko moja opinia - wielokrotnie słyszałem takie zdanie od pacjentów oddziału urologii. Ordynator zaleca na wypisanie do domu 2 leki, natomiast on twierdzi, że jest po chorobie i nie trzeba nic …

lekarz Andrzej Paradysz

Chirurg ogólny, Urolog dziecięcy