Centrum Medyczne doktorA
Trakt Brzeski 57B
Na pierwszą wizytę do pani Kasi trafiłam w marcu 2019 roku, gdy moje życie stanęło do góry nogami, a jedynym marzeniem było dostać lek, który pozwoli mi przestać myśleć i czuć. Po ustaleniu odpowiedniej farmakoterapii przez lekarza psychiatrę, przyszedł czas na psychoterapię. Początkowo byłam nastawiona sceptycznie do zaproponowanego rozwiązania. Nie rozumiałam jak zupełnie obca osoba będzie w stanie zrozumieć mój problem i mi pomóc. Już po pierwszych wizytach wiedziałam, że …
bestDent
Powstańców Śląskich 85 lok.u5
Pani dr bardzo kompetentna, szczegółowo i cierpliwie opisała stan moich zębów i konieczne zabiegi. Dodatkowo bardzo delikatna, empatyczna. W trakcie wypełniania ubytków ból nie odczuwalny w ogóle! Polecam :)
Oceniam bardzo pozytywnie wizytę i podejście p. dr Kiełb do pacjenta. Wizyta zajmuje tyle czasu ile jest potrzebne żeby dokładnie omówić z pacjentem sytuację i ustalić tok leczenia. Pani dr kompleksowo podchodzi do pacjenta, jest kompetentna w tym co mówi i proponuje, nie unika też omówienia innych obszarów zdrowia - poza tarczycą. Przystępnie tłumaczy schorzenie, sposób leczenia itp. Polecam gorąco.
Fizjo4life
Zamoyskiego 49
Bardzo polecam p.Michała. Godny zaufania rehabilitant i człowiek z pasją. Trafiłem do p.Michała z silną i uciążliwą rwą kulszową. Pan Michał bardzo mi pomógł - znacznie zmniejszył ból, powiedział co mam robić i skierował mnie do innych, specjalistów gdyż (jak się domyślał) w konsekwencji następnych badań, moja rwa kulszowa okazała się być spowodowana urazem kręgosłupa wymagajacą interwencji neurohirurga. POLECAM WSZYSTKIM
Oddział Atrium
aleja Jana Pawła II 29
Lekarz który wzbudza zaufanie co jest niezwykle ważne bardzo kulturalny i profesjonalny serdecznie polecam
Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)
Szczerze polecam Pana Doktora. Jestem mu bardzo wdzięczna za to, że w końcu mogę chodzić bez bólu i normalnie funkcjonować. Jest kompetentny, bardzo pomocny i sympatyczny. Oby lekarzy z takim podejściem do pacjenta jak Pan Doktor Sokołowicz było jak najwięcej.
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Do pani doktor Baczyńskiej zgłosiłam się, gdy po wizycie u innego laryngologa nic mi nie pomagało, dalej nie mogłam praktycznie mówić. Tutaj zostałam naprawdę przebadana, nie tylko za pomocą wzroku tak jak gdzie indziej. Pani doktor korzystała z fiberoskopu, wszystko było widać na ekranie telewizora. Wyjaśniła co mi jest, omówiła jak mam się leczyć, jakie lekarstwa brać. I pomogło. Na wizycie kontrolnej mogłam już mówić, a teraz już wszystko minęło. …
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
Spotkałam dr Andrzeja Tyszkę na Izbie Przyjęć w Szpitalu św. Zofii, w trudnych dla mnie okolicznościach. Mimo presji czasu i napięcia, jakie towarzyszy nagłym przypadkom, doktor nie spieszył się, wykazał dużo spokoju i cierpliwości, a przede wszystkim postawił rzeczową diagnozę. Bez owijania w bawełnę, ale też bez niepotrzebnej histerii. Wyszłam z poczuciem, że wiem co i dlaczego mam robić. Ponieważ ze wszystkich (wielu) lekarzy, z którymi miałam w tym okresie …
Ambasada Urody Medical Spa Wilanów
ul. Księdza Prymasa Augusta Hlonda 2
świetna specjalistka z misją - świetne tłumaczenie etapów zabiegów. pomogła mi i mojej mamie z żylakami Gorąco polecaam !!!
FizjoSystem - Centrum Rehabilitacji
ul. Wita Stwosza 32 lok. 1
Do Pani Anety trafiłyśmy z polecenia trenera.Moja córka intensywnie trenuje od kilku lat tenis ziemny. W grze towarzyszą jej większe i mniejsze kontuzje. Do Pani Anety trafiłyśmy z urazem który wyeliminował Basię na kilka miesięcy z gry. Najpierw wizyta u ortopedy, który nie był zbytnio zainteresowany pomocą, potem rehabilitacja która polegała na przyjmowaniu zabiegów fizykalnych... pomogło, ale ból barku wrócił i uniemożliwił grę. Pani Aneta spadłą nam z nieba. Zbadała …
Poradnia Rodzinna Powiślańskiej Fundacji Społecznej
Mokotowska 55
Od zawsze miałam problem z wagą - w ciągu pół roku udało mi się schudnąć ... uwaga - 30 kg!!! polecam, polecam, polecam! dieta była czystą przyjemnością, Pani Ania zmobilizowała mnie do ćwiczeń. Wizyta bardzo przyjemna, profesjonalne badanie i wywiad dietetyczny. Nigdy nie wrócę do starego stylu życia. Udało się!
SANA CLINIC
ul. Jana III Sobieskiego 110/1AV
Cudowny człowiek Potrafi wysłuchać pacjenta Nie podejmuje decyzji pochopnie tylko poświęca czas na zaplanowanie co i jak zrobić żeby było dobrze.Po operacji przyszedł Pan Doktor i wszystko wytłumaczył co było zrobione jaką z opcji wybrał o których mówił przed operacją . Człowiek godny polecenia.
Centrum Dietetyczne MonVita
Al. Jerozolimskie 119 "A" lok. 27
Pani Monika przygotowała nam smaczny plan dietetyczny, który uwzględniał nie tylko nasze preferencje, co lubimy jadać częściej, a co mniej, ale także był dostosowany do naszego rytmu dnia i wszystkich zajęć, które wpływają na pory posiłków. Przemiła atmosfera podczas wizyty i super podejście dietetyczne do dzieci.
CM Babka Medica (Śródmieście)
Słomińskiego 19/517
Lekarz z powołania wchodząc do pana doktora pacjent zapomina o strachu i jest bardzo profesjonalnie leczony .Serdecznie polecam pana Macieja .
ALKAMED Przychodnia Lekarzy Specjalistów i Rehabilitacji
Broniewskiego 23
Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalną i życzliwą opiekę. Dzięki trafnej diagnozie oraz odpowiednio dobranemu leczeniu moja angina została szybko i skutecznie wyleczona. Pan Doktor wykazał się dużą wiedzą, cierpliwością i zaangażowaniem, a cały przebieg wizyty był bardzo komfortowy. Jestem ogromnie wdzięczny za pomoc i z pełnym przekonaniem polecam tego specjalistę każdemu, kto potrzebuje opieki laryngologicznej.
Boramed
ul. Bora-Komorowskiego 21 (róg Bora-Komorowskiego i Fieldorfa) lokal 307 w pasażu handlowym
Byłam u pana doktora na wizycie w ubiegłym tygodniu w gabinecie na ul. Sapieżyńskiej. Miałam skomplikowaną sprawę. Pan doktor bardzo rzetelnie mnie zbadał, otrzymałam wytyczne co do dalszego leczenia. Chciałam tylko dodać, że rzadko obecnie trafia się sytuacja by lekarz przedłużył czas trwania wizyty i naprawdę starał się pomóc. Dziękuję Panie Doktorze. JW
Pani Marta pracuje od lutego z moim synem nad seplenieniem (syn wsuwał język między przednie zęby, a sz ż cz w ogóle nie było). Spotykaliśmy się dwa razy w tygodniu i już po kilku wizytach zauważalne były efekty pracy, synek zaczął się widocznie kontrolować. Obecnie mamy wywołane wszystkie głoski, również te trudne (syn pięknie już mówi takie wyrazy jak czapka lub szedłem – a nie jak wcześniej capka). Obecnie utrwalamy …
WellDerm Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej
Piękna 44
Gorąco polecam dr Bueno jako najlepsza specjalistkę od powiększania ust w Poznaniu, powtarzam ten zabieg już od kilku lat, robiłam go wcześniej u wszystkich "renomowanych" lekarzy medycyny estetycznej w Poznaniu i tylko u niej mam efekt dokładnie taki jakiego oczekiwałam tylko dr Bueno nie bierze pieniędzy za konsultacje przed zabiegiem czyli za trzaśnięcie drzwiami, nie naciąga pacjenta na najdroższe preparaty tylko szczerze doradza. Pani doktor bardzo dziękuje i pozdrawiam Kamila …
Vilno Dentic
Ponarska 11/lok. U1
Znalazłem lekarza z prawdziwą pasją i ogromnym sercem do pacjentów. Każda wizyta to połączenie profesjonalizmu i spokoju, który pozwala całkowicie zapomnieć o stresie związanym z leczeniem stomatologicznym. Zabiegi są wykonywane precyzyjnie, bez bólu i zawsze w przyjaznej atmosferze. Dbałość o szczegóły, cierpliwe tłumaczenie każdego kroku i indywidualne podejście sprawiają, że można czuć się naprawdę zaopiekowanym. To lekarz, którego mogę polecić z czystym sumieniem każdemu zarówno dorosłym, jak i dzieciom.