Zespół Zakładów i Poradni
Dr A. Jagalskiego 10
Wejherowo
Gdyby wszyscy lekarze tak zajmowali się pacjentami to nie musielibyśmy narzekać na służbę zdrowia.
Punkt pobrań materiałów do badań
Rzeźnicka 1a/3
Wejherowo
BARDZO FACHOWA, MIŁA I SPOKOJNA PANI DOKTOR, CZUŁAM SIĘ W PEŁNI ZAOPIEKOWANA . LEKARZ GODNY POLECENIA
Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić. Pan doktor prowadził moja ciążę i dbał o nasze zdrowie i mój komfort psychiczny . Jest niezwykle empatyczny, zrównoważony i rzeczowy. Z dużym wyczuciem podchodzi do pacjentki, kobieta nie czuje się w ogóle skrępowana. Lekarz- anioł!
Dr. Alina Ladach to lekarz z powołania – kompetentna, dokładna i w pełni zaangażowana. Wszystko wyjaśnia zrozumiale i po ludzku, nie spieszy się, zadaje trafne pytania i słucha uważnie. Wizyta przebiegła punktualnie, w miłej atmosferze i z pełnym profesjonalizmem. Zdecydowanie godna zaufania specjalistka – polecam każdemu, kto szuka dobrego lekarza.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Najlepszy lekarz z okolic Wejherowa oraz Pucka
ul. Jana Kochanowskiego 19/2
Wejherowo
Najlepszy lekarz ! Wszystko wytłumaczy, cierpliwy do pacjentek . Prowadzi mi druga ciaze i nie zamienię na innego lekarza. Pracuje z Panem doktorem Cudowna położna , która jest Aniolem . Polecam z całego serduszka ❤
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UROLOG"
ulica Polna 3/42
Wejherowo
Do Pani Doktor chodzę na wizyty około 6 lat. Jest bardzo cierpliwą, ciepłą osobą.Przedewszystkim wyrozumiałą z dużą empatią dla pacjenta.Poświęca czas na tłumaczenie choroby .Zawsze coś doradzi.Nigdy nie daje odczuć że się śpieszy bądź nie ma czasu.Podziwiam jej spokój.Oby więcej takich lekarzy.Zycze dużo zdrowia i sił. Pacjentka
Pania Beata jest lekarzem o wielkim sercu, fachowym podejsciu i niespotykanej empatii w stosunku do drugiego człowieka. Dodatkowo jest wielką profesjonalistka w swoim fachu. Wizyty przebiegaja w przemilej.atmosferze, bezboleśnie, komfortowo a co najważniejsze Pani Beata nie kasuje wielkich pieniędzy za swoje usługi. Jestem juz dorosla kobieta, ale chodzę do Pani Beaty juz z 15 lat. Nigdy nie bylo sytuacji aby co sie dzialo po wykonanym zabiegu. Perfekcja w kazdym calu. …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Wejherowo
Byłem pacjentem pani dr Hermanowskiej.I jestem bardzo zadowolony z leczenia.Trafiłem do gabinetu z bólem i przyjęto mnie pomimo kolejki pacjentów .Pytając w innych gabinetach proponowano mi wizytę najwcześniej na drugi dzień.Byłem zdecydowany na wyrwanie zęba.Natomiast pani doktor stwierdziła ze jeżeli ząb da się wyleczyc to go trzeba leczyc i wyrwanie zęba to ostatecznośc.I za to cenię dr Hermanowską.Byłem pewien że boli mnie ząb górny ( tak promieniował ból) a pani …
Przychodnia Pulmonologiczna
Nanicka 20
Wejherowo
Polecam! Leczenie kanałowe najlepiej robione :)
Falck Medycyna Region Pomorski
ulica Gdańska 47
Wejherowo
Lekarz z niesamowitą cierpliwością podchodzi do problemu pacjenta. Wyrozumiały, pomocny, rzetelny i konkretny. Polecam z całym przekonaniem.
Szpitale Pomorskie
ul. dr. A. Jagalskiego 10
Wejherowo
Trafiłam na porodówkę i lekarzem prowadzącym poród był właśnie P. Łukasz Maciejewski. Poród trwał 24 h i 20 minut. Dziękuję tylko i wyłącznie Panu Bogu za to, że przeżyłam ten poród bo na lekarza nie miałam co liczyć. Zero zainteresowania pacjentem, a jedyne co słyszałam to że pre jak żaba, leżę jak cnotka i że dam radę mimo że nie miałam siły. W tej chwili gdy idę do innych lekarzy …
Polecam zdecydowanie te panią doktor. Wyleczyła mnie jako jedyna dermatolog z bardzo trudnego trądziku. Gdyby nie jej pomoc byłabym oszpecona. Przeszłam przez wielu dermatologów i nikt mi nie pomógł. Od pierwszego spotkania trądzik zaczął ustępować aż do całkowitego wyleczenia. Leczyłam się w sumie 2 lata około 15 lat temu. Miło wspominam i milo jest mi wystawić pozytywną opinię.
przychonia Bukowa
Bolszewo u. Zamostna
Wejherowo
Cudowny lekarz. Empatyczny. Z dużą wiedzą. Najlepszy lekarz u którego byłam. Polecam. . . . . .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UROLOG"
ulica Polna 3/42
Wejherowo
Pani Karolina wykazała się bardzo profesjonalnym podejściem. Kultura pracy na najwyższym poziomie, podejście do pacjenta bardzo przyjazne każdej osobie. Polecam każdej osobie mającej problemy z lekarzami którzy nie przykładają uwagi do pacjenta, tutaj z takim podejściem się nie spotkacie. Polecam każdemu.!!!!
Bardzo pomogła mi w rozwiązaniu problemów zdrowotnych moich dzieci.Czuję się spokojniejsza i bezpieczna bo wiem, że mogę zawsze liczyć na pomoc i merytoryczną opiekę.Łatwiej radzę sobie z drobnymi infekcjami,a poważniejsze zdarzają się coraz rzadziej...Unikamy antybiotyków!
Zespół Zakładów i Poradni
Dr A. Jagalskiego 10
Wejherowo
Czułam się zaszczycona być pacjentka lek.Dariuszs.Wyrazam ogromna wdzieczność i podziw dla ogromnego talentu chirurga za ciepła osobowość.i dobrą opiekę.oraz zaangazowanie.Bardzo serdeczne podziękowania❤️❤️❤️❤️❤️Proszę polecać ludziom takich lekarzy 👍👍