lekarz Michał Karaś

10-437 Olsztyn

Przesympatyczny lekarz, którego leczenie jest zawsze skuteczne - a mówię to jako osoba z wysoką skłonnością do wypadków.

lekarz Sławomir Tananis

Neurochirurg

Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn

Najlepszy neurochirurg u jakiego byłam,a było ich kilku.Wszyscy jak jeden twierdzili że na operację za późno, dlatego wielkie było moje zdziwienie na pierwszej wizycie u Pana Tananisa,gdy powiedział o operacji.Mialam kilka schorzeń na odcinku szyjnym.Operacja przebiegła bez problemu,a ja zapomniałam o bólu i mogę pracować.Dlatego gdy rok później wykryto mi tętniaka mózgu to wybór od razu padł na Pana doktora.Profesjonalista na najwyższym poziomie,jestem bardzo wdzięczna.
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Wojciech Niczyporowicz

al. marsz. Piłsudskiego 54
10-450 Olsztyn

Od 8 tygodnia prowadził moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona, jest kompetentny, odpowiada na każde pytanie. A co do sposobu bycia, no cóż, jest specyficzny, ale przecież jak komuś jego poczucie humoru nie odpowiada to jest masa miłych (czasami, aż zbyt miłych) lekarzy w Olsztynie. Do wyboru do koloru.

Beata Kielak

Laryngolog

MSW i A
10-228 Olsztyn

Jedynym plusem jest to że Pani doktor poświęciła mi 25 minut, lecz na tym koniec plusów. Zwróciłam się do niej (jak się później okazało u innego specjalisty) z przewlekłym zapaleniem migdałków podniebiennych. Nie dostałam żadnego zalecenia zrobienia wymazu, badania krwi tylko leki i skierowanie na operację przegrody nosowej.. Nie polecam.

lekarz Piotr Eljasik

ulica Pstrowskiego Wincentego 18A/17
10-602 Olsztyn

Pan doktor bardzo dobry nie mam nic dla pana doktora do zarzucenia. Przyjął mnie z niewydolnością oddechowa. Codziennie przychodził choć byłem podpięty pod maszynę do SpO2 samodzielnie sprawdzał moje samopoczucie jaki tlen sam pobierał krew. Godny polecenia.pozdrawiam
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Krystyna Zyśk

Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Pani doktor jest w porządku - jednak osoba przyjmująca telefonicznie zapisy na wizyty itp. chyba nigdy w życiu nie słyszała słowa savoir vivre i najwyraźniej pacjenci przeszkadzają jej w pracy. Ma się prawdziwe deja vu z czasów PRL.

dr Janusz Kaczor

Ginekolog położnik, Ginekolog

10-437 Olsztyn

Najgorszy lekarz z jakim miałam kiedykolwiek styczność. Niemiły, bezczelny, kompletnie olewający pacjenta. Chamskie odzywki i brak chęci jakiejkolwiek pomocy. Wykonywał mi cystoskopie w gabinecie i uwaga: zero dezynfekcji okolic cewki, zero delikatności, zero leków po badaniu. Prosiłam doktora o jakikolwiek lek bo wiedziałam, że po tym badaniu zapalenie pęcherza murowane, a Pan Kaczor kazał pić mi herbatki z żurawiną.. Krawilam po badaniu 4 dni, miałam goraczke. Ratowałam się furagina i …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Tomasz Hoppe

Ginekolog położnik, Ginekolog

Jagiellońska 36 lok. 9
10-271 Olsztyn

O tym jak straciłam 200 zł w 5 minut... Jest to moje absolutnie najgorsze doświadczenie z lekarzem, czuję się oszukana, w ogóle nie mam wrażenia, że byłam u lekarza. Wizyta u pana Hoppe trwała parę minut, samo usg 5 min. Nie wiem za co zapłaciłam? Usg skończyło się tak szybko, że zabrakło mi słów, mimo, iż miałam mnóstwo pytań. Lekarz mrukowaty (myślałam, że negatywne opinie na ten temat pisała konkurencja …
Opinia dodana przez: Przyszlamama

lekarz Bogdan Malina

Żwirki i Wigury 34
42-256 Olsztyn

Lekarz bez kompetencji. Podaje betablockery zdrowej osobie bez jakich kolwiek badan kardiologicznych . Przepisuje leki na nadciśnienie mimo niskiego ciśnienia. Nie polecam , po zastosowaniu zaleceń lekarskich mam problemy z sercem , których wcześniej nie było!!! Naprawienie skutków nieprawidłowego leczenia płacę krocie !

lek. dent. Alina Marek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

10-437 Olsztyn

Ogólnie polecam, w standardowych usługach stomatologicznych jest profesjonalna, uprzejma i miła. Terminy również nie są odległe.
Oszustwo! Umówiłam się na wyjęcie implantu antykoncepcyjnego Implanon NXT. Lekarz stwierdził że musi najpierw wykonać badanie ginekologiczne ( implant jest w ramieniu więc się zdziwiłam ale poprosiłam w takim razie o cytologię ) Podczas badania lekarz stwierdził że mam polip na szyjce macicy i niezwłocznie muszę go usunąć w szpitalu, tylko ja to mogę zrobić stwierdził. Pokazał mi obraz na kamerze i jako polip wskazał malutki okrągły punkcik. Pod nim …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Kamila Piwowarska

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Pani dr Kamila Piwowarska jest wspaniałym lekarzem medycyny rodzinnej. Ja, mąż i dorosła córka jesteśmy jej pacjentami w Gminnym Ośrodku Zdrowia w Stawigudzie. Jest wyjątkowo oddana pacjentom, dokładna, zaangażowana w swoją pracę. Stawia trafne diagnozy, poświęca dużo czasu badaniu pacjenta. Bardzo cieszymy się, że jesteśmy pod opieką tak wspaniałej lekarz. Kompletnie nie rozumiemy tych negatywnych, wręcz złośliwych opinii. Chyba, że ktoś uważa, że lekarz jest na każde wezwanie i musi …
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Mariusz Błoniecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

gabinet w Przychodni przy Dworcowej
Żołnierska
Olsztyn

bardzo lekarz ispecjalista polecam wszystkim leczę u doktora od 2007 roku .dzieki temu jeszcze mam obydwie nogi ijakoś się na nich poruszam
Świetny specjalista, fachowa opieka, bardzo duża wiedza! Postawił mnie na nogi dosłownie. Polecam wszystkim pacjentom z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Lukasz

lekarz Katarzyna Oniszczuk-Bączkiewicz

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Bardzo fachowe podejście, usłyszałem jasny opis problemu i wskazówki. Sympatyczna i miła rozmowa także na tematy pozalekarskie.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Lucyna Prusińska

Chirurg ogólny, Seksuolog

Poradnie Specjalistyczne
Mariańska 4
10-052 Olsztyn

Dzień dobry , Odbyłam dwie wizyty u Pani doktor .Pani doktor czytała na głos wyniki moich badań tłumacząc mi na bieżąco o co w nich chodzi i czym mam się martwić.Szczegóło opowiedziała o dalszym leczeniu odpowiadając przy tym na moje pytania .Bardzo poleceń Panią doktor .
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Teresa Grzegorzewska

Alergolog, Internista

10-437 Olsztyn

Doktor Grzegorzewska to wspaniała doktor, bardzo uprzejma a co najważniejsze wszystko ładnie tłumaczy także rodzinie chorego. Dzięki temu byliśmy spokojniejsi i wiedzieliśmy , że nasza mama była w dobrych rękach. Tak też było. Wyleczona z zakażenia szczęśliwie przyjechała transportem do domu. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni Pni doktor. Oby więcej było takich lekarzy, którzy mają szacunek do pacjenta i rodziny i nie tylko leczyć ale także informować zainteresowanych o leczeniu. …

lekarz Robert Surus

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Stanowczo nie polecam!!! Już piszę, dlaczego. Syn doznał w szkole urazu kolana. Od razu zgłosiliśmy się do poradni ortopedycznej. Wystąpił obrzęk i płyn w stawie kolanowym. Lekarz zlecił rezonans magnetyczny. Wykonaliśmy prywatnie rezonans kolana i stwierdziliśmy z żoną, że tym razem zasięgniemy opinii dr. Surusa, u którego wizyty wprawdzie są drogie, ale podobno warto. Dr Surus potraktował nas bardzo niefajnie, mówiąc już na początku wizyty, że się gdzieś śpieszy. W …
Opinia dodana przez: amsolsztyn
Najcudowniejszy i bardzo zaangażowany, wrażliwy lekarz, zna się na rzeczy, jest delikatny i wie jak pomóc. Dziękuję Panie Profesorze
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Michał Rybołowicz

Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz. Nie owija w bawełnę że uczyni cuda. Zleca i analizuje dodatkowe badania na cito podczas jednej wizyty.
Opinia dodana przez: Wiesław Węgrzyn