Varixmed Specjaliści
Nowowiejskiego 20
Zabrze
Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty
polecam doktora, cierpliwy słuchający co ostatnio jest rzadkością u lekarzy -a ponadto dobry fachowiec -usuwałam zmiany skórne -prawie niewidoczna blizna. Wizyta u Pana Doktora zainspirowała mnie również do skorzystania z oferty medycyny estetycznej i jestem bardzo zadowolona .Polecam i jako chirurga i jako lekarza medycyny estetycznej :) Pozdrawiam Doktora
ulica Dworcowa 9
Stargard Szczeciński
Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!
Kościelna 39
Gryfino
Usuwałam u pana Patryka dwa zęby, a korzenie miałam "pozawijane" tak że nie było to łatwe zadanie ale dla tego doktora to pestka :), kilka minut i po sprawie. Jest uprzejmy i umie uspokoić pacjenta. Zawsze uśmiechnięty i zna się na tym co robi. Polecam wszystkim.
Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
Lublin
Bardzo dobry specjalista, godny polecenia, ze znakomitym podejściem do pacjenta. Szczery fachowiec pełen empatii i zrozumienia dla pacjenta. Pacjent Marian
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Jestem po dziesięciu operacjach, w tym dwóch przepukliny. Jestem trudną pacjentką z licznymi alergiami. W grudniu 2023 r przeszłam rozległą operację przepukliny. Pan doktor Szopiński zrobił to bardzo fachowo, dobrał odpowiednie i skuteczne leczenie, które trwało do tej pory. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i opiekę, którą mnie Pan Doktor otoczył. Przez ten cały okres czułam się zaopiekowana i spokojna, ponieważ ufałam Panu Doktorowi w 100%. Pan doktor Jacek Szopiński …
Dentica Park Clinic
ul. Jagiellońska, 45
Legionowo
Bardzo dziekuje Pani dr Anecie za życzliwość, troskę i profesjonalne podejście. Miałem zakładany implant, zupełnie bezbolesnie i bez żadnych problemów. Gdybym wcześniej trafił do tej kliniki na pewno nie miał bym takich lęków i problemów z zębami. Dziekuje i zycze samych zadowolonych pacjentow!
Szpital Powiatowy
Mielec
Bardzo dobry ortopeda godny polecenia miałem robiona artroskopie w piatek w sobote do domu.Polecam doktora Paweł Tyniec
Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii im.dr E. Hankego
ulica Truchana 7
Chorzów
Świetny specjalista ! Wykonywał zabieg u mojego dwuletniego syna który powybijał sobie ząbki. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi bo dzięki niemu mój syn ma dzisiaj ząbki i może normalnie funkcjonować. Pozatym że jest bardzo dobrym lekarzem jest również człowiekiem o wielkim sercu !
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88
Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.
Szczawno - Jedlina Nr 1
ulica Ratuszowa 1
Szczawno-Zdrój
Bardzo dobry lekarz ,fachowo przeprowadzona wizyta.Badanie dokładne ,szczegółowy wywiad, bardzo precyzyjne Usg brzucha u dziecka- z każdej strony Doktor dokładnie oglądał narządy. Staranny ,spokojny i sympatyczny. Dziecko wizytę przeszło bez stresu,a nawet zasnęła podczas Usg. Polecam
Każdy pacjent jest wyjątkowo profesjonalnie traktowany. Wszystkie czynności są szczegółowo omawiane przez Panią stomatolog. Wspaniałe podejście zarówno do dorosłych jak i dzieci, nawet tych, które miewają bariery przed wizytą u dentysty. Stomatolog z powołania, znajdujący rozwiązanie nawet w beznadziejnych przypadkach. Przez cały okres leczenia ścisły kontakt i szybka interwencja w razie potrzeby. Polecamy👍👍👍
Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
Zabrze
Od siedmiu lat mam kontakt z drMarkiem Hawranek,. po pierwszej wizycie konsultacyjnej po ocenie moich obu kolan zostałam zakwalifikowana do zabiegu endo,po pół roku zostałam zoperowana,zaś drugie kolano po 7 m-cach do dnia dzisiejszego jestem sprawna,ćwiczę na rowerze itp.Za to jestem mu bardzo wdzięczna/ polecam /
NZOZ "Lemed"
Raciborskiego 1A/C/L1
Pruszcz Gdański
Bardzo dobrze oceniam wizytę u pana doktora. Profesjonalny, mówi w czym rzecz, nie czuje się wstydu w czasie badania. Można pytać bez żadnego skrępowania. Polecam
Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9
Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …