Kusocińskiego 3a lok. 1
Kłodzko
Zdecydowanie nie polecam pomimo że byłam prywatnie to podsumowując nic się nie dowiedziałam z tej wizyty
Śliczna 7/1
Nie znam lepszego implantologa od dr Rafała, miałam już dwukrotnie przyjemność z doktorem i gabinetem. Zabieg wszczepienia ekspresowy, wszystko profesjonalnie wytłumaczone, zalecenia przekazane, recepta i zwolnienie do pracy bez problemu wystawione. Polecam serdecznie, doktor jest niezwykle otwarty, dowcipny i bezpośredni dla mnie to same atuty by czuć się komfortowo. Dla całego zespołu podziękowania !
Szpital Powiatowy
Prusicka 53-55
Trzebnica
Super lekarz, polecam bardzo dobra wiedza medyczna. Bardzo dobry specjalista, diagnoza bardzo szybka i szczegółowa.
Witam ponownie. Już raz komentowałem Pani opinię o mojej osobie na innym portalu- uważając ją za niezasłużoną. Pomimo moich sugestii o to, aby wystąpiła Pani do dyrekcji szpitala w którym pracuję ze skargą na moje zachowanie- nie doczekałem się zadnej reakcji- bo przecież komentując coś anonimowo nie ponosi Pani zadnej odpowiedzialności za to co Pani pisze, a wystąpienie na drodze oficjalnej wymaga udokumentowania zaistniałych faktów, no i oczywiście podpisania się …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Mickiewicza 10
Płock
Profesionalna obsluga Odwiedzam doktor Struzik od 20 lat Uprzejma,profesjonalna,na podejscie do dzieci Po prostu urodzony dentysta:)
W marcu 2010 r.poddałam się zabiegowi prostowania koślawego palucha.Mimo ogromnego strachu-dzięki temu, że lakarz wyczerpująco poinformował mnie o jego przebiegu, moje obawy zostały rozwiane.W tej chwili już prawie dobrze chodzę.Zinteresowanym polecam szpital w Suchej B.i oczywiście dra Sławomira Chmielarskiego-człowieka niezwykle kompetentnego, konkretnego i co bardzo ważne -przyjaznego pacjentowi. Jego miły śmiech i znajomość sztuki lekarskiej natychmiest rozwiewa obawy i strach, który towarzyszy pacjentowi przed zabiegiem, a i efekty są znakomite.Którko …
Niesamowity lekarz. Czyścił mi ranę po idiocie z Bydgoszczy kilka tygodni! Nie chciał praktycznie nic. Chciał pomóc! Poczucie humoru, dostępność! Nie ma już takich lekarzy! A to nie zwykły lekarz tylko Doktor (łac. doctor = nauczyciel, mistrz; w skrócie: dr. Wielkie dzięki dla Pana
Zespół Przychodni Specjalistycznych w Tarnowie SP ZOZ
Odpowiedzialny Mądry Rzeczowy Ludzki Lekarz Specjalista Chirurg
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Obwód Lecznictwa Kolejowego
ulica Dworcowa 13
Gorzów Wielkopolski
Lekarz którego bez cienia wątpliwości polecę każdemu. Przypadkiem trafiłem do niego i zostaje z nim do końca.♥️ Poprowadził mój wstydliwy problem choroby od początku do końca z pełnym zaangażowaniem i delikatnością.
Centrum Medyczne Orbimed
al. Niepodległości 98
Tychy
Bardzo miły lekarz,wyczerpująco odpowiedział na wszystkie moje pytania,bardzo się bałam co usłyszę ale dzięki Bogu okazalo się wszystko dobrze.Polecam
O Pani doktor można powiedzieć tylko w samych superlatywach. Moja mama trafiła do szpitala z potwornym bólem po prawej stronie pod żebrami. Przyjęli ją na oddział w w nocy z piątku na sobotę. Dla mnie oznaczało to weekend i czekanie do poniedziałku. W niedzielę dyżur miała Pani doktor natychmiast podjęła decyzję o operacji. Po niej jej stan był ciężki, septyczny. Wtedy jej przemyślana decyzja uratowała jej życie po raz pierwszy …
os. Konstytucji 3 Maja 37 lok. 5
Kościan
Serdecznie polecam Pana doktora. Bardzo punktalny, i przyjemny dla dziecka.profesionalista jako lekarz chirurg. Maluch zadowolony, wizyta odbywa się w przyjemnej atmosferze. Polecam
Świadczeniodawca w zakresie opieki domowej
3 Maja 49
Sędziszów Małopolski
Lekarz z powołania. Wiele razy pomógł członkom mojej rodziny, a teraz pomógł mojemu chłopakowi. Przesympatyczny, przemiły, mogłam wejść z chłopakiem. Dżentelmen. Rzetelny, konkretny, żartobliwy...i co ważne, słucha cierpliwie i udziela odpowiedzi, służy pomocą. Polecamy Pana Marka. Najlepszy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DIAB SERWIS S.C. Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Ryszki 57
Chorzów
Pierwszy raz byłam u Pana doktora i zostanę .Podejście do pacjenta ,grzeczność dr potrafi słuchać a nie w tym czasie pisać. Już lubie doktora ,cieszę się, że będę Pana dra pacjentką
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Słupcy
Żelazków
Co z tego , że lekarz sympatyczny jak nie dał odpowiedniej diagnozy. Nie raczył nawet dotknąć mojej nogi , zadając mi pytania gdzie boli odpowiedziałam , że wszędzie , a doktor z uśmiechem odpowiedział ,,wszędzie to nie boli''. A jednak bolało panie doktorze , i boli nadal. Dostałam receptę na maść i to tyle. Miałam wrócić jak będzie opis zdjęcia RTG (za tydzień). Kostka nadal nie przestawała boleć i cały …