Witam. Trafiłam do doktora z polecenia, bardzo wystraszona, gdyż dolegliwość wydawała mi się dość poważna. Doktor już na pierwszej wizycie, odpowiedział jasno na wszystkie moje pytania, co uspokoiło mnie i dało poczucie iż trafiłam w dobre ręce. Pierwsze wrażenie okazało się być słuszne. Wspaniały człowiek, doskonały specjalista. Z całego serca polecam.
ul. gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 47
Bydgoszcz
Pani lek. dent. Magdalena Lisiak-Myszke to wyjątkowo kompetentny i godny zaufania chirurg stomatolog. Leczenie przebiegało sprawnie, profesjonalnie i w bardzo przyjaznej atmosferze. Pani doktor wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjenta na każdym etapie wizyty. Zabieg został przeprowadzony bezboleśnie, a efekty leczenia są bardzo dobre. Widać ogromne doświadczenie, precyzję oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i empatycznego specjalisty.
NZOZ "M-Dent"
Przepiórcza 23c/1A
Szukałam dobrego chirurga szczękowego w Poznaniu. Kierowana dobrymi opiniami o Pani doktor, umówiłam się na zabieg usunięcia ósemek. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Pani doktor jest miła, profesjonalna i z pełnym spokojem krok po kroku przechodziła ze mną przez cały zabieg. W zupełności polecam wszystkim, którzy szukają dobrego chirurga szczękowego. Ja przekonałam się o tym, że dr Trzcionka to trafiony i dobry wybór :)
Szpital Polski Sztum
ul. Reja 12
Sztum
Pod koniec listopada miałam okazję być pacjentką Pana Doktora podczas kolonoskopii w szpitalu. Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałą opiekę oraz profesjonalizm. Pan Doktor jest osobą niezwykle życzliwą i empatyczną, co ma ogromne znaczenie w przypadku tak stresujących badań. Pomimo mojego dużego zdenerwowania, Pan Doktor zrobił wszystko, aby zminimalizować mój niepokój – wykazał się cierpliwością, spokojnym podejściem oraz wsparciem na każdym etapie badania. Sam zabieg został wykonany szybko, sprawnie i z …
Specjalistyczne Centrum Medyczne "WAMED'''' s.c. W. Kałużny, R. Błaszczyk
ulica Dąbrowskiego 6/8
Zgierz
Doktor Kępa to prawdziwy lekarz z powołania. Nie zostawił mnie nawet w tych dziwnych czasach pandemii. Jest świetnym fachowcem. Jego profesjonalizm idzie w parze z ogromną ilością empatii do Pacjenta.Nie wypisuje recept tylko bada,sprawdza i interweniuje. Dzięki Panu doktorowi trafiłam do szpitala, gdzie udzielono mi fachowej pomocy, a operacji dokonał sam Pan Kępa. Jeszcze raz dziękuję i przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii.
Wyspa Medycyny Przyjaznej
Toruńska 15
Specjalista z dużym doświadczeniem, anielską cierpliwością i pewną ręką, chirurg doskonały, Wyczerpująco wyjaśnia propozycję i plan pracy, a przy tym wszystkim na poczucie estetyki, elegancji i umiaru, w tym, co robi, a to już nie tylko profesjonalizm, ale talent. Po 5 gwiazdek w każdej kategorii. Asystentka doktora idealnie wkomponowuje się w wysoki poziom obsługi, walory jej pracy także błyszczą 5 gwiazdkami.
Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
Zamość
Po wizycie u Pana doktora wraca wiara w lekarzy, przesympatyczny, miły i uprzejmy, a przy tym kompetentny i profesjonalny, wszystko dokładnie tłumaczy i objaśnia, po wizycie nie trzeba szukać informacji w internecie jak to często bywa... Polecam🙂
Przychodnia w Piastowie przy ul. Reja 1
Mikołaja Reja 1
Piastów
Bardzo dobry chirurg !.Lecząc się ambulatoryjnie, Pan Doktor przeprowadzał kilka zabiegów, w tym jeden w ostrym stanie zapalnym. Wszystkie bez komplikacji, z małymi szwami i bliznami. Rzeczowy i pełen humoru lekarz i człowiek.
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Dr Piotr Kołsut jest wspaniałym kardiochirurgiem,lekarzem z dużą empatią. Przed operacją wyjaśnił na czym polega operacja, również jak wygląda powrót do zdrowia. Dziękuję za wyrozumiałość i wspaniale wykonany zabieg. Życzę powodzenia w dalszym życiu zawodowym jak i osobistym Pozdrawiam Elżbieta A. z Poznania
Pan Doktor Leszek Oklesiński zdecydował i szybko zoperował mój wyrostek robaczkowy, który już spowodował zapalenie otrzewnej. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za fachową i uprzejmą opiekę i takie subtelne doglądanie mnie na sali. Jestem wdzięczna i z całego serca polecam Pana Doktora😍.
Lekarz z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o leczeniu oraz człowieku i jego naturze. Poważnie traktuje pacjenta i jego problemy. Rozwiązuje je doskonale! Wspaniały chirurg i świetny psychoterapeuta. Odpowie na każde pytanie. Stawia na nogi!!! Wie, co ważne. Nie lubi głupoty ludzkiej!!!
Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A
Bardzo kompetentny i przemiły lekarz. Fachowiec. Byłem na wizycie w LuxMed. Tydzień po poważnej rekonstrukcji stawu kolanowego. Niepokoiły mnie pewne objawy. Zostałem kompleksowo zbadany. Przepisane leki , zmieniony opatrunek. Moje obawy zostały rozwiane. Mogłem pytać i otrzymywałem jasne, konkretne wyjaśnienia. Bardzo dobra komunikacja na linii lekarz - pacjent. Empatia i fachowość. Polecam Pana Doktora.
Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
Wodzisław Śląski
Pan Paweł to godny polecenia specjalista - do którego nie trafiłam przypadkowo - a z polecenia innego lekarza (do którego mam pełne zaufanie ). Czułam się przez Pana Pawła ,, zaopiekowana „ a co istotne po zabiegu usunięcia żylaków - ZERO bólu . Serdecznie polecam !
W wieku 62 lat „przydarzyła” mi się przepuklina pachwinowa. Z racji, że nie często miałem dotychczas do czynienia ze służbą zdrowia było to dla mnie szczególnie przykre przeżycie. Z pewną obawą udałem się na wizytę u Pana Doktora. Okazało się, że niepotrzebnie. Od pierwszego spotkania z Panem Doktorem w przychodni do wypisu ze szpitala wszystko przebiegło wręcz perfekcyjnie. Wspaniały kontakt, precyzyjnie wyznaczony i dotrzymany termin przyjęcia do szpitala. Pobyt w …