lekarz Marcin Wiszniewski

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Jest bardzo kompetentnym lekarzem.Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.Szybka diagnoza.Trafne leczenie.Polecam wszystkim Pana doktora.

lekarz Jerzy Niemirowicz

Chirurg ogólny, Urolog

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

Nieczęsto można spotkać lekarza o takim podejściu. Pan doktor prosi pacjenta do gabinetu z uśmiechem na twarzy co już powoduje, że człowiek staje się zdrowszy i pełen optymizmu. Myślę, że te parę metrów do drzwi i z powrotem robi celowo aby się ruszyć - po prostu dla sportu. Daje się odczuć, że ma chęci do pracy czego nie można powiedzieć o wielu innych lekarzach. Pan urolog jest uprzejmy, rzeczowo i …
Opinia dodana przez: Tomek Ł

lekarz Andrzej Iwański

Pasieczna 2/6/113

Bardzo dobry lekarz konkretny sympatyczny potrafi doradzic i wytlumaczyc ,polecam zawsze usmiechniety,dobry specjalista.
Opinia dodana przez: henryka

dr n. med. Jerzy Foczpański

Chirurg szczękowo twarzowy

Rzgowska 64/20

wybitny specjalista chirurgii szczękowo-twarzowej i "pan doktor z reklamy" , ja miałem tylko przyjemność ( tak przyjemność mimo że u innych to mało przyjemne) wyrwać u doktora kilka zębów, w gabinecie panuje opinia że wyrwał ich kilka wiader i nikt w Polsce nie robi tego lepiej .. ale to tylko drobny zabieg , w bardziej skomplikowanych jest jeszcze lapszy

lekarz Radzisław Trzciński

Jagienki 5/7/15

Pan Doktor Radzisław Trzciński Jest Lekarzem Godnym Polecenia. Czuje wewnętrznie ,Że Szlachetny Pan Doktor to Bardzo Dobry Człowiek,który pomaga ludziom bezinteresownie. Z opinii innych pacjentów wiem,że Szlachetny Pan Doktor kompleksowo podchodzi do każdego przypadku Pan Doktor Jest Uprzejmy i z Troską traktuje każdego człowieka potrzebującego pomocy. Ja osobiście nie miałam Zaszczytu Poznać Pana Doktora ,ale jeżeli Człowiek Lekarz Specjalista ma tak długi staż pracy to Musi Być Wyjątkowym Człowiekiem Lekarzem …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Łukasz Piskorz

NOWA Medycyna NZOZ
ul. Longinusa Podbipięty 5

Pan dr.Łukasz Piskorz to najlepszy chirurg w Łodzi jeżeli chodzi o leczenie ran. Byłem w kilku szpitalach i wszędzie chcieli mi amputować obie nogi (mam stopę cukrzycową) , jedynie dr. Piskorz w szpitalu Bonifratów w Lodzi podjął się leczenia i dzisiaj mam obie nogi i jestem szczęśliwy, poza tym Pan dr. Piskorz jest przemiłym człowiekiem, empatyczny, spokojny, wyrozumiały i wiem że zawsze mogę na niego liczyć. Pozdrawiam serdecznie Kuba Piętowski
Opinia dodana przez: Jakub

dr Paweł Rozmus

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medyczne Multiclinic
ul. Kilińskiego 185

Polecam. Jestem bardzo zadowolony, szybka i fachowa pomoc lekarska. Pan doktor bardzo kompetentny i szczegółowy. Mogę polecić z pełnym przekonaniem.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Paweł Garncarek

GABINET DERMATOLOGICZNY ANNA NIEWINOWSKA-LASSOTA nI
Al.Kościuszki 98 m.9

UWAŻAM PANA DOKTORA PAWŁA GARNCARKA ZA JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH LEKARZY ORTOPEDÓW POLSCE! W kwietniu 2011r. przeszedłem w Szpitalu MSWiA w Łodzi zabieg rekonstrukcji więzadeł krzyżowych w kolanie. Zabieg był bardzo skomplikowany. Miałem tak uszkodzony staw kolanowy, że nadawał się tylko do wstawienia protezy. 12 lat temu podczas gry w piłkę zerwałem wiązadła i jako młody chłopak tę sprawę zaniedbałem. Wcześniej wielu ortopedów nie tylko z województwa łódzkiego, ale i z …
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Flebolog
                                       dr n. med. Jacek Jan Waligóra

dr n. med. Jacek Jan Waligóra

Flebolog, Proktolog

Szpital MSWiA w Łodzi
Północna 42

Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …

lekarz Mateusz Grabicki

Wierzbowa 15/13

Pan doktor Grabicki to świetny specjalista i empatyczny lekarz. Bardzo dokładnie analizuje objawy i wyniki badań obrazowych. Trafnie postawił diagnozę i zaproponował mi skuteczny sposób leczenia. Ma ogromną wiedzę którą stale pogłębia o najnowocześniejsze terapie i nowe metody leczenia. Polecam tego specjalistę z pełnym przekonaniem. Z porad Pana doktora korzystam ja i wielu moich znajomych

lek. med. Marek Bamberski

Chirurg onkolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Doktor Bamberski to znakomity lekarz i wspaniały CZłowiek,polecam
Opinia dodana przez: k a s i a 39

dr n. med. Jurij Mandryka

szp im Jana Bożego

PAn Doktor przyjmował mnie do szpitala w Izbie przyjęć u Bonifatrów 15.01.2012 i już wykazał się uprzejmością, taktem, a przede wszystkim fachowością. Następnego dnia wylosował mój przypadek do operacji, którą wykonał absolutnie wzorowo i ślicznie zszył. Wizytował mnie i podczas dyżuru wieczorem przed zabiegiem, a następnego dnia był przy zmianie opatrunku, żeby upewnić się co do efektów swojego dzieła. Profesjonalista, z poczuciem humoru, wyczerpująco odpowiadał na moje pytania,a i zbeształ …

dr n. med. Dorota Żukowska

Chirurg plastyczny

Piotrkowska 48 (Dermed)

Do Dr Żukowskiej trafiłam z polecenia. Wiedziałam że to wspaniały chirurg. Długo planowałam operację plastyczną nosa ale nie mogłam się zdecydować. W końcu się udało i mogę powiedzieć jedno - nie żałuję. To była świetna decyzja a wybór pani dr Żukowskiej był strzałem w dziesiątkę.
Opinia dodana przez: Vizzy

dr n. med. Jolanta Kollar

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

HOR-BA-DENT
ul. Piłsudskiego 52

Polecam. Pani podchodzi bardzo profesjonalnie do zabiegu, dba o to jak czuje się pacjent. Zabieg przebiegł bezboleśnie

dr n. med. Jarosław Hołyński

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Uniwersytecki Szpital Kliniczny nr 1 im. Norberta Barlickiego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
dr. Stefana Kopcińskiego 22

Tego Profesjonalistę nie można po prostu przedstawić „dobry” o tym Lekarzu można napisać książkę, i piszę to z czystym sumieniem. Po pierwsze to niezwykła charyzma, kultura osobista, barwa i ton głosu, niesamowity spokój. Na każdego zwraca uwagę, każdego pamięta, do każdego się uśmiechnie. Na oddziale chirurgii w szpitalu Barlickiego oblegany przez studentów, którzy czekają na korytarzu jeszcze zanim przyjdzie do pracy. Podczas obchodu każdy chce tylko słuchać Doktora aby nauczyć …
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Paweł Kuligiewicz

Ortopeda, Traumatolog

I Szpital Miejski im. dr E. Sonnenberga w Łodzi
ulica Pieniny 30

Koleżanka była na wizycie u paru lekarzy, różnych specjalizacji, nikt nie pomógł w znalezieniu przyczyny bólu. Dobrze że poszłyśmy do dr Kuligiewicza który znalazł przyczynę i dalej pokierował! Jestem dozgonnie wdzięczna!
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Adam Durczyński

ulica Pomorska 41

Pan Profesor Durczyński to lekarz,któremu można w pełni zaufać. Niezwykle cierpliwy,zawsze gotowy wysłuchać i odpowiedzieć na pytania,ma imponującą wiedzę i doświatczenie. Miałem operację przepukliny pachwinowej w szpitalu im.Barlickiego. Takich lekarzy Polska potrzebuje.Jestem Panu Profesorowi Durczyńskiemu bardzo wdziięczny i życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Panie Profesorze-z całego serca dziękuję za wszystko. Wiesław Walerysiak 29.09.2025
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Janusz Niedzielski

Zespół Opieki Zdrowotej Łódź - Polesie
ulica A. Struga 86

Super chirurg,trafiłem do P.dr Niedzielskiego przypadkowo i całe szczęście,bo groziła mi amputacja palucha prawej stopy.P.dr od razu zrobił zabieg zdjęcia paznokcia .Wizyty 2x w tyg, żeby sprawdzać jak przebiega leczenie.P.pielegniarki w gab.zabiegowym cudowne.Wszystko skrupulatnie wytłumaczyły,jak postępować przy zmianach opatrunku. Polecam w razie potrzeby P.doktora, który przyjmuje na ul.Maratonskiej i to w ramach NFZ.Jeszcze raz b.dziekuje

lekarz Marcin Faflik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo
Pan profesor Michał Waszczykowski to bardzo miły i kompetentny lekarz. Super specjalista w swoim fachu. Dziękuję za pomoc i troskę.