dr n. med. Andrzej Szlęzak

Hipokrates
Łucznicza 64

Lekarz godny zaufania, miły, wytłumaczył problem, co będzie robione, wizyta na nfz. Pani pielęgniarka super kobitka, pomocna. naprawdę czułam się zaopiekowana, zero dyskomfortu. Polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Jurkojć

Chirurg onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRAMED
ulica Wyzwolenia 7

Bardzo spokojne i rzeczowe podejście do pacjenta, porozmawiał, wytłumaczył. Weszłam spanikowana, wyszłam uspokojona. Polecm
Opinia dodana przez: Mirka
Polecam super rewelacyjny pan doktor odpowie na wszystkie pytania. Miły ma super podejście do każdego pacjenta ogromna wiedza super super
Czy pomógł ? Tak i to bardzo bardzo niestety dyskopatia zaawansowana ból wraca żal że konowały z przychodni nigdy nie polecają takich ludzi bo można było zacząć leczenie dwadzieścia lat temu Polecam
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Piotr Wojtasik

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Chciałbym bardzo podziękować za uratowanie życia mojej żonie. Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii na temat dr. Wojtasika i przynajmniej w ten sposób wyrazić wdzięczność za ponad 2 miesiące udanego leczenia, dwóch operacji i wspaniałej opieki pooperacyjnej. Muszę również wspomnieć o zespole pielęgniarek na oddziale Chirurgii Ogólnej i Onkologicznej. Opieka z ich strony również zasługuje na wielkie podziękowania i uznanie. Gdyby tak przebiegało leczenie we wszystkich szpitalach to z pewnością …
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Jerzy Owczarek

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Jasna 3 lok. 15

Nie polecam, moim zdaniem średnio zna się na rzeczy. Powiedział, że mam 2 dziurki na zębach. Po wykonanym zabiegu, powiedział że skoro jestem znieczulony to możemy zrobić jeszcze trzeciego zęba. Wyglądało to na mega naciąganie. Po zabiegu bolały mnie zęby przez 2 tygodnie
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Krzysztof Przygodzki

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Polecam z całego serducha .lek.Krzysztof Przygodzki zna się na tym co robi i ma podejście do pacjenta.Jest cierpliwy i potrafi wytłumaczyć .Pomógł mi gdy inni odsyłali mnie od gabinetu do gabinetu nie zostawił bez pomocy.Dzięki niemu w dniu dzisiejszym funkcjonuje normalnie.Jezeli to czyta teraz to BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Joanna Karpicka

dr n. med. Dariusz Larysz

Przychodnia Stoczniowa
Dubois

W życiu (dość długim) miałem bardzo mało okazji do spotkań z lekarzem ( zawodowo). Dlatego od pierwszego spotkania w Nowogardzie aż do operacji ( i stanu zdrowia po - minęło ponad 2 lata) jestem mówiąc krótko - ZACHWYCONY postępowaniem i wynikiem leczenia. Trzebiatowianin.
Opinia dodana przez: Jan

dr n. med. Daniel Kotrych

NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124

Najpierw Pan docent zaproponował w Klinice operację naprawczą razem z drugim lekarzem z Kliniki, powiedział nawet jaką metodę chce zastosować. Po dwóch miesiącach się z tego wycofał bez uzasadnienia medycznego, mówiąc mi, że podczas pierwszej wizyty mówił co innego. Wmawiał mi, że mnie nie boli, jak tak można ? Zmienny w postawie jak chorągiewka . W innych opiniach pacjenci piszą, że jest zarozumiały, zgadzam się. Lekarz zostawił mnie z problemem …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Paweł Szlarb

Adama Mickiewicza 55

O Panu dr Pawle Szlarb z przyjemnością piszę, że to wspaniały i pełen empatii lekarz! Czułam się zaopiekowana od pierwszej wizyty. Pan dr podjął się operacji nadgarstka i wykonał ją w pełni profesjonalnie. Dłoń sprawna, zero bólu. Kłaniam się Panie Doktorze i serdecznie dziękuję, Lidia Błaszkowska - Stańczyk z Koszalina.
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Mirosław Halczak

ulica Reduty Ordona 22/1

Pan Doktor jest specjalistą w tym, co robi. Poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba. Widać, że mu zależy. Bardzo dokładnie tłumaczy wszystkie rzeczy związane z danym problemem. Rozmawia uczciwie i szczerze, co jest bezcenne. Jest bardzo pomocny i uprzejmy. Tak zwyczajnie po ludzku, wszystkim polecam. Kto miał szczęście trafić na Pana Doktora, ten wie, że to prawda.
Opinia dodana przez: ewa

dr n. med. Zbigniew Ziętek

Chirurg ogólny, Urolog

spsk2

Nie polecam! Byłam z mamą (88 lat) u tego Pana dwa razy na wizycie. Pierwsza była bardzo krótka - wypisane skierowania na badanie i tyle. Następna i ostatnia sporo się opóźniła i przedłużyła. Po wejściu z mamą do gabinetu, okazało się, że nie ma jej karty (mama nie była jedyną pacjentką , której karta nie była przygotowana - inna pacjentka przed nami też musiała sama iść po kartę). Powiedziałam, żeby …
Opinia dodana przez: Maria

dr hab. n. med. Piotr Prowans

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Adama Mickiewicza 55

Takich lekarzy szukać ze świeczką!!! Jest bardzo kompetentny, spokojnie wszystko tłumaczy, i traktuje pacjenta jak człowieka a nie kolejny przypadek!!!

dr n. med. Leszek Nagay

Adama Mickiewicza 55

Kiedy na początku 2007 r. dostałam skierowanie do szpitala niestety trafiłam na tego lekarza. Jeszcze przed wycięciem guza (15 mm) założył, że amputuje mi pierś, ponieważ nie wyraziłam zgody, to potraktował mnie byle jak. Wieczorem tego samego dnia okazało się, że coś źle było zrobione i cała byłam zalana krwią tak, więc następnego dnia znowu na stół na cięcie i czyszczenie. Ponadto wyciął mi też wszystkie węzły pod pachą a …

lekarz Wacław Żyłka

Chirurg onkolog

Zachodniopomorskie Centrum Onkologii
Strzałowska 22

Nie ja osobiście na szczęście. Ale wściekła jestem ponad granice wszelkich wściekłości. Młoda kobieta moja przyjaciółka wybrała się na wizytę za 200 zł aby robić jej biobsje na ślepo ludzie koszmar. Zamach i nie udane w bicie więc co tam jeszcze raz diagnoza zapalenie coś od stanika materiału do badania nie pobrano z powodu dolegliwości bólowych 200zl. Więc na szczęście nie dawało to spokoju mojej przyjaciółce i postanowiła wybrać się …
Opinia dodana przez: Martaaa

dr n. med. Adam Kamiński

NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27

Bardzo dobry i miły lekarz, jedyny który wiedział co mi dolega, postawił prawidłową diagnozę. Leczenie trochę trwało, ale do dziasiaj mam spokój. Dziękuję

lekarz Aleksandra Żwirełło

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szkół Wyższych
al. Wojska Polskiego 97

Bardzo miła obsługa. Pani doktor wraz z pielęgniarką charakteryzują się pełnym profesjonalizmem. Miałem tam dwa zabiegi i wszystko odbyło się bez boleśnie i bez poprawek. Jeśli ktoś ma problemy chirurgiczne to polecam właśnie tą Panią doktor.
Opinia dodana przez: Edward

dr n. med. Łukasz Kołodziej

Adama Mickiewicza 55

JEstem po operacji stawu biodrowego.Operowal pan prof.nauk med.Lukasz Kolodziej.Moja wdziecznosc dla Profesora nie zna granic.Przed wyznaczonym terminem opercji zachorowalam :zawał serca,zator pluc,zakrzepica.W tej sytuacji ,zaden lekarz nie chcial sie podjac operacji. Nie chodzilam,zylam w wielkim bolu, leki przeciwbolowe nie dzialaly.Trafilam do prof.Kolodzieja.Po dlugiej rozmowie,tlumaczeniu i ostrzezeniu o wielkim ryzyku,decydowalam sie na wszystko.Nie mialam zadnego komfortu życia ,nie chodziłam,nie spałam,bol byl nie do zniesienia. Decyzja mogła być tylko jedna.Operacja .Dzisiaj piszę …
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Artur Cincio

NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27

Super, bardzo konkretny, wytłumaczył jak postępować z ostrogą, mimo że zapomniałam płytki z rtg to mnie przyjął. Dlatego nie zgodzę się z niektórymi opiniami że jest arogancki, nie prawda bo jest bardzo miły, skuteczny i rzeczowy brawo jak najwięcej takich specjalistów
Opinia dodana przez: Dorota

Jan Krawczak

Chirurg stomatolog

Lekarz znający się na rzeczy. Jednak umawiając się na wizytę w jego gabinecie dwukrotnie zdarzyła się sytuacja, że gabinet był nieczynny i nie poinformowano mnie o tym mimo, że podałem nr telefonu, a na drzwiach gabinetu, ani w innym źródle nie było żadnej informacji, telefonów nikt nie odbierał. Po pierwszym razie umówiono mnie na wizytę (szkoda że za miesiąc), po drugim przypadku zrezygnowałem z usług.