Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Miałam skomplikowane złamanie bliższej nasady kości ramiennej. Doktor Strzelecki bardzo dobrze przeprowadził operację. Dzięki temu dzisiaj ruszam ręką. Gdyby mi nie pomógł, byłabym niepełnosprawna. Jestem bardzo wdzięczna, bo operacja się udała.
Poradnia stomatologiczno -ortodontyczna
Kondratowicza 8
Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Bardzo kompetentny Pan Doktor. Z ogromną cierpliwością wytłumaczy (zrozumiałym dla pacjenta językiem) przebieg samego zabiegu a także etapy dalszego leczenia. Empatyczna osoba, doskonale wyczuwa obawy pacjenta i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Zaufałam Panu Doktorowi w przypadku usuwania znamiona w pobliżu miejsc intymnych i była to bardzo dobra decyzja. Rany po zabiegu pięknie wracają do zdrowia, a blizna goi się prawidłowo i estetycznie.
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Lekarz z powołania, sympatyczny, dokładny i konkretny. Wspaniały chirurg, dba o pacjenta. Opiekuńczy człowiek z sercem.
Medycyna Dąb Warszawa
Białej Floty 8/5U
Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
FALDENT
ul. Derkaczy 57 B
Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.
SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35
Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).
Pan Dr Paweł Wojtyński to specjalista najwyższej klasy. Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta pozwala czuć się osobie potrzebującej jego pomocy bardzo bezpiecznie. Jego niekwestionowana wiedza, zaangażowanie i empatia dla drugiej osoby budzi ogromny szacunek. To wspaniały i bardzo skromny człowiek. Jestem wdzięczna losowi za to, że trafiłam w ręce tego lekarza ponieważ nadal ma to bezpośredni wpływ na jakość mojego życia.
Dr Marek Molski podjął się trudnego i ryzykownego leczenia przewlekłego owrzodzenia i zakażenia kości, z którym przez 17 lat nie poradzili sobie inni lekarze. Byłam leczona w ramach usług NFZ na oddziale ortopedycznym w Otwocku. Dzięki dr Molskiemu uniknęłam amputacji i noga jest wyleczona. Polecam go z całym przekonaniem.
Centrm Onkologii-Instytut
W.K. Rendgena 5
Żeby wszyscy ludzie byli tacy uprzejmi i życzliwi jak ten Pan doktor polecam tego człowieka zarówno młodym pacjentom jak i starszym ludziom dziękuję jeszcze raz Pozdrawiam
Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9
Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …
Wspaniały lekarz i człowiek. Pełen empatii i życzliwości do pacjenta. Byłam z bólem kolana, dostałam już na pierwszej wizycie dużo cennych wskazówek i dodatkowych badań. Doktor ma czas wysłuchać pacjenta i wyjaśnić mu istotę schorzenia. Poczułam się "zaopiekowana" i znowu mam nadzieję, że bóle i kłopoty z chodzeniem miną. Lekarz z powołania.
LUX MED Onkologia – Szpital Fieldorfa
gen. A.E. Fieldorfa „Nila” 40
Dr. Wasiluk uratował mi życie. Wg informacji od innych lekarzy tej operacji w szpitalu miejskim bym nie przeżyła. Ponadto lekarz bardzo kompetentny, cierpliwy, bardzo kontaktowy. Pochylony nad pacjentem, jego problemem i jego wątpliwościami. Polecam każdemu. Prawdziwy fachowiec o gołębim sercu
Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7
Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Wojskowy Instytut Medyczny
Szaserów 128
W sposób bardzo rzeczowy i zrozumiały przedstawił planowany przebieg operacji przepukliny i kresy. Dokladnie zbadal , omowil szczegolowo przebieg operacji jak i opis badania USG, które przedlożyłem.Jasno poinfomowal o zaleceniach przeoperacyjnych jak i o postepowaniiu i zaleceniach po zabiegu. Naprawdę moze Pan doktor staniwc wzór dla wielu lekarzy i studentów nie tylko medycyny, zarówno w zakresie umiejętnego, jasnego i precyzyjnego przekazu infomacji dla pacjenta jak i empatycznego podejscia do człowieka. …