Chirurg Ortopeda Wrocław

Prywatny Gabinet Ortopedyczny Jacek Minkiewicz
Szybowcowa 31, Tesoro Clinic I pietro. Wejście 101. Gabinet 4
54-130 Fabryczna, Wrocław

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo miły i uprzejmy lekarz, ma ogromną wiedzę i jest godny zaufania. Jestem zadowolony z przebiegu wizyty , polecam
Opinia dodana przez: Jacek
Wrocław Chirurg ortopeda lekarz Roman Lech

lekarz Roman Lech

Traumatolog, Ortopeda

Dolnoślaski Szpital Specjalistyczny im. T Marciniaka Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej
ul. Filedrofa 2

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo kompetentny, sympatyczny i życzliwy lekarz, poświęcający pacjentowi czas i uwagę.
Serdecznie polecam.
Panie Doktorze, bardzo dziękuje za wykonanie mi operacji stawu biodrowego.
Życzę wszystkiego najlepszego!

lekarz Piotr Miśkiewicz

Maślicka 6D / 7

Średnia ocen: 4,2/5
dr Miśkiewicz 11 lat temu operował mnie po raz pierwszy - nawykowe zwichnięcie rzepki, paskudna rzecz, która powstała na skutek zaniedbań innego chirurga.
Zrobił operację i mimo iż wtedy miałam tylko 13 lat wszystko dokładnie mi wyjaśniał po co na co i dlaczego. Zadbał o moją prawidłową rechabilitację.
Przez mój nader aktywny tryb życia lądowałam w szpitalu jeszcze kilka razy i zawsze chciałam by to właśnie on się mną ...

dr n. med. Jerzy Sokołowski

Chirurg urazowy, Ortopeda

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Kamińskiego

Średnia ocen: 1,2/5
Teraz dopiero zwróciłam uwagę, że moja opinia może dotyczyć innego lekarza - zbieżność nazwisk. Ten, którego opisałam w komentarzu nie ma tytułu naukowego i przyjmuje w Zgierzu. Myślę, że wszystkie opinie dotyczą ortopedy ze Zgierza

dr Arkadiusz Gryglak

szpital
kamieńskiego73a

Średnia ocen: 3,2/5
Bardzo się cieszę, że trafiłam akurat na tego lekarza.
Jest sympatyczny, uprzejmy, wiarygodny, stara się przykładać do pracy mimo wszystko. To wszystko prawda, że do specjalistów czeka się po kilka tygodni, a nawet miesięcy, a potem jak już się uda zarejestrować, to na poczekalni czeka się nawet 6 godzin, bo dosłownie co minutę przychodzą do pana doktora pacjenci.
Taka jest nasz publiczna służba zdrowia niestety.
Zostanie fachowo "obsłużonym" graniczy z ...
Wrocław Chirurg ogólny lekarz Jarosław Jakiel

lekarz Jarosław Jakiel

Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A

Średnia ocen: 4,1/5
Wystawiam kolejną, tym razem niestety negatywną opinię na temat metody leczenia dr Jakiela jaka była zastosowana w moim przypadku. 3 lata temu zgłosiłam się z bólem kolana, pan dr słusznie pokierował mnie w pierwszej kolejności na rezonans magnetyczny z którego się okazało, iż mam pękniętą łąkotkę. Lekarz zaproponował terapię osoczem bogatopłytkowym twierdząc, że jest to ALTERNATYWA dla operacji. Ucieszona takim rozwiązaniem zgodziłam się na proponowane leczenie obejmujące 3 serie iniekcji ...
Opinia dodana przez: Niezadowolona Pacjętka

lekarz Piotr Gajewski

Kosidowskiego 10

Średnia ocen: 3,3/5
bardzo polecam, leczy moje kolana juz od kilku lat z powodzeniem i jak na razie nie muszę iść na operacje na która inni już mnie wysyłali - po prostu przestały mnie boleć. A o opinii o Doktorze najlepiej posłuchać pacjentów czekających pod gabinetem :-)

lekarz Marek Kusz

Ortopeda, Chirurg ogólny

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Średnia ocen: 5,0/5
Uwaga pomyłka dr.marek kusz przyjmuje prz ulicyOlszewskiego 167 a nie jak jest podane w budynku przychodni przy Olszewskiego 21!!!
Opinia dodana przez: Marek kusz
Wrocław Chirurg ogólny dr n. med. Mariusz Pytlasiński

dr n. med. Mariusz Pytlasiński

Przychodnia "STARMED"
Młodych Techników 7 (gabinet 166 - 1 piętro)

Średnia ocen: 4,2/5
Ja polecam Pana doktora każdemu kto ma problem ortopedyczny.Dzięki jego uporze w zdiagnozowaniu przyczyny moich dolegliwości dzisiaj jestem aktywnym czlowiekiem ,poruszam sie a nawet biegam bez bólu.Wcześniej byłem pacjentem wielu innych ortopedów.Moim zdaniem to mówi samo za siebie.Czego chcieć więcej ???
Opinia dodana przez: tomek

lekarz Czesław Kalinowski

Ortopeda, Traumatolog

Mediconcept
Krzycka 94

Średnia ocen: 4,9/5
Fantastyczny specjalista, godny polecenia z ludzkim podejściem do pacjenta,oby takich lekarzy było więcej

Chirurdzy ortopedzi w Wrocławiu

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się