Niestety nie mogę polecić tego stomatologa. Założył wypełnienie na ząb, który po kilku miesiącach bólu okazało się, że podszedł ropą i prawie doszło do zakażenia okostnej. Na szczęście trafiłem później do świetnej specjalistki i udało się uratować ząb. Podsumowując lekarz dobry do prostych wypełnień zęba i higienizacji. W pozostałych przypadkach nie polecam.
Serocka 51 A lok. 2
Miły stomatolog do pogawędki. W trakcie konsultacji lub leczenia nie informuje o wszystkich możliwościach i posługuje się krótkimi zdawkowymi informacjami. Nie wykorzystuje nowych możliwości odbudowy zębów. Preferuje odbudowy koronami nawet jeśli wiek pacjenta jest młody i ten ma prawie całe ząb. Czyszczenie zębów z kamienia wykonane niedbale - pozostawiony kamień na trójce od strony językowej, w przestrzeniach międzyzębowych siekaczy oraz na zębach trzonowych (siódemki).
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SUKURS-MED"
ulica Młyńska 336
Gdów
Bardzo polecam, miło i fachowo. Badanie USG przebiegło w porządku i bardzo dokładnie. Wszystko zostało wyjaśnione przez Pana Doktora.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ulica Kościuszki 12C
Cieszyn
Polecam lek.Bartlomieja Fober,niezwykle uprzejmy empatyczny,o wysokich umiejętnościach i kompetencjach..dziękuję bardzo..
Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Staszica 2
Koźmin Wielkopolski
Wszystko miło i przyjemnie. Pani Doktor zrobiła szczegółowy przegląd i zaproponowała dalsze kroki w leczeniu. Na koniec przekazała jeszcze dodatkowe zalecenia na temat dodatkowych czynności mogących pomóc w zapewnieniu właściwej higieny jamy ustnej :)
Leczy sie tutaj cala moja rodzina. Rewelacyjne ceny i bardzo profesjonalne podejscie do pacienta. Widać ,ze wykonuje swoja prace z pasji ,a nie tylko dla pieniędzy.Szczerze polecam
Myślący lekarz, którego pacjent obdarza zaufaniem, który wie co robi, to jest własnie pani Iza. Pełny profesjonalizm, znajomość tematu, zawsze bezbłędna diagnoza i wspaniały uśmiech - pacjenta i lekarza. Polecam wszystkim, którzy chcą naprawde wyleczyć zęby, również przy użyciu nowego światowej klasy sprzętu. Jakie to ważne spotkać właściwego lekarza!
Pani doktor miła, sympatyczna i niewątpliwie posiada wiedzę i zdolności z zakresu stomatologii. Zrobiony ubytek dość dobrze się trzyma. Lecz na tym koniec plusów. Pan doktor wymyśla przysłowiowy milion różnych spraw i w sumie bierze niemałą sumę pieniędzy (bo z każdej z osobna wizyty wychodzi dość przeciętna cena). To co pani doktor zrobiła mi w ciągu 8 wizyt, to "zwykły" stomatolog robi to w ciągu 3 wizyt. Zachęciły mnie dobre …
"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
Żary
Od 30 lat leczymy zęby u Pani Doktor Borowiec a później dołączyliśmy nasze dzieci. Nawet nie myślę zmieniać lekarza. Profesjonalizm, uprzejmość, uśmiech, troska by nie bolało to wszystko co nam potrzeba. Serdecznie polecam.
NZOZ Poradnia Stomatologiczna EL-DENT
Piątkowska 112/2
Niezwykle uprzejmy i delikatny. Spokój podczas zabiegu. Korzystam od kilkunastu lat. Zawsze ma czas i wytłumaczy problem. Komfortowe warunki, bezstresowe zabiegi. Bardzo dobra jakość.
ulica Komisji Edukacji Narodowej 54/9U
Nysa
Bardzo polecam Panią doktor. Chodzę do niej od lat! Miła, przekonała do siebie nawet mojego sceptycznego męża.
w pełni zgadzam się z poprzednią opinia czas leczenia strasznie długi u mnie to 5 lat i końca nie widać. (nie wiem czy polecanie ruchomego aparatu przez panią dr to naprawdę konieczność czy tylko fakt iż nie posiada ona sprzętu do stałego aparatu) podsumowując jakbym wiedziała ze tyle to trwa to zdecydowałabym się na stały aparat. czas krótszy nie mówiąc o kosztach