dr n. med. Iwona Jagielska

Endokrynolog, Ginekolog

Szpital im. Biziela
Bydgoszcz

Pani doktor spełniła moje oczekiwania jako lekarz prowadzący ciążę. Dzięki jej spokojnemu podejściu do tematu przechodziłam ciążę bezproblemowo.

lekarz Robert Kucharski

Dom Sue Ryder Poradnia Psychogeriatryczna
Roentgena 3
Bydgoszcz

Niestety, dwie wizyty u doktora Kucharskiego w związku z diagnostyka i leczeniem choroby Alzheimera u mojego ojca skończyły się dużym niesmakiem. Przede wszystkim spotkaliśmy się z absolutnym brakiem empatii, lekarz zwracał się do taty w sposób "nie mów tyle chłopie" i "pana zdanie mnie nie interesuje" (!!). Zgłaszając się do tego ośrodka liczyłam na profesjonalne podejście do pacjenta no ale niestety. Nigdy, u żadnego lekarza, nawet na NFZ nie spotkałam …
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr Dariusz Bała

Chirurg onkolog, Onkolog

Centrum Medycyny Specjalistycznej IKAR
Fromborska 18
Bydgoszcz

Najgorszy lekarz na jakiego mogło się trafić, zero podejścia do pacjenta. Dla tego "lekarza" liczą się tylko pieniądze a nie ludzkie zdrowie. Nie reaguje na to co pacjent do niego mówi. podejście do pacjenta jest na poziomie zero... jak najdalej od tego niby doktora. Skoro Pan Bóg dał mu dar leczenia ludzi to niech to robi..

prof. dr hab. n. med. Marek Harat

Neurochirurg

gabinet prywatny
Bydgoszcz

Prywatna wizyta z przeszło 30-minutowym opóźnieniem typowo na tzw. odrzucenie od siebie pacjenta i wszelkich jego problemów. Jest to też pierwszy lekarz w historii na jakiego trafiłem który obala wyniki badań rezonansu ze szpitala w którym sam jest zatrudniony (Szpital Wojskowy) a niewątpliwie jest to sprawa bez precedensu. Na koniec wizyty otrzymałem na piśmie że nie mam żadnych przepuklin tak, tak, stał się istny cud! oczywiście wyniki badań MRI mówią …
Opinia dodana przez: Witold

Cezary Rybacki

Pulmonolog

Centrum Onkologii
85-796 Bydgoszcz

Świetny lekarz wszystko wytłumaczył zrobił komplet badań wyjaśnił jak choroba będzie przebiegać co zrobić żeby zmniejszyć objawy polecam!!!
Opinia dodana przez: Jusyyna

dr n. med. Jacek Rudy

Jagiellońska 95 lok. 2
85-027 Bydgoszcz

Świetny specjalista. Postawił na nogi mojego syna. Wystarczyła jedna wizyta. Teraz pomaga mojemu tacie. Poświęca swój czas i uwagę. Odbiera telefony nawet późnym wieczorem, oddzwania. Jeszcze nie spotkałem takiego lekarza. Bardzo dziękuję. Zdecydowanie polecam. Robert
Opinia dodana przez: Robert

lek. med. Dariusz Paczkowski

Neurochirurg

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Jako kolejny zadowolony pacjent z pod ręki Doktora Paczkowskiego chcę serdecznie podziękować .Myślałem ,ze Szpital w Leśnej Górze to żart ale oddział neurochirurgii w Szpitalu Wojskowym to odzwierciedlenie filmowego szpitala .Personel bardzo życzliwy i pomocny a Pan Dr Paczkowski to anioł dla ,którego pacjent to nie kolejny przypadek ale również człowiek ,który potrzebuje fachowej opieki pełnej wiedzy na temat schorzenia ,rozładowania stresu przed operacją i po prostu człowieczeństwa .Dr Paczkowski …
Opinia dodana przez: Ryszard

lek. med. Beata Madej

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Centrum Medyczne Gizińscy
Leśna 9
85-092 Bydgoszcz

Leczę syna u dr Madej od kilku lat(ok.7, syn na 10 lat). Zanim trafił właśnie do niej bywało różnie,lekarz u którego leczyłam syna miałam wrażenie , że zgadywał co mu może być, a może to... a może to....,w rezultacie kilkakrotnie syn trafiał do szpitala. Antybiotyk za antybiotykiem i duszności kończące się podawaniem tlenu w karetce były bardzo frustrujące i stwarzały ogromny niepokój o zdrowie i życie mojego dziecka. Ktoś polecił …

Aleksandra Grabarczyk-Żuk

ul.Kijowska 56
Bydgoszcz

> Stomatolog bardzo godny polecenia! Profesjonalizm, wiedza, umiejętności na > wysokim poziomie. Dla mnie najcenniejsze jednak było podejście do mojego > niepełnosprawnego syna. Tak powinni się zachowywać wszyscy lekarze.
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Marta Opolska

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia "Wilczak"
ulica Nakielska 47
85-219 Bydgoszcz

Dziwię się pozytywnym opiniom, ale być może mimo uprzejmości zwyczajnie „nie spodobałam się” lekarce. W gabinecie czułam się bardzo niekomfortowo, lekarka zadawał kilka razy te same pytania, a dodatkowo podważała i bagatelizowała mój stan, mimo że po zbadaniu wyraźnie był widoczny stan chorobowy. Dawno nie spotkałam się z takim traktowaniem. Porażka
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Elżbieta Kozera-Kuźma

Glinki 32 lok. 35
85-174 Bydgoszcz

Pani Doktor to miła, wyrozumiała osoba, a przede wszystkim wspaniały fachowiec. Odczarowała mi i całej mojej rodzinie wizyty u stomatologa. Chodzimy tam chętnie i bez obawy o ból. Bardzo dziękuję za takie podejście do pacjentów, to rzadkość. Dokładnie tłumaczy przebieg całego leczenia.

lekarz Joanna Krupa

Lekarz rodzinny

ulica Dąbrowa 17/15
85-147 Bydgoszcz

Pani doktor jest lekarzem, który budzi zaufanie. Fachowo oceniła mój stan zdrowia oraz wytłumaczyła jak się mam leczyć. Jest przy tym miła i uprzejma. Polecam tego lekarza!!
Opinia dodana przez: Leszek
Daję Panu doktorowi 6+! Bardzo miły, troskliwy i profesjonalny. Wyrywanie ósemek stało się prawie przyjemnością:) WSZYSTKIM POLECAM
Opinia dodana przez: Ania
Dr.Jacek Furtak to najwyższej klasy specjalista i prawdziwie zaangażowany lekarz. Operował guza okolic szyszynki u mojej żony- tylko kilka ośrodków w Polsce operuje guzy w tej lokalizacji, niewielu neurochirurgów podejmuje się takich operacji. Operacja przebiegła bez komplikacji, dwa tygodnie po operacji żona czuję się całkiem dobrze. Jesteśmy bardzo wdzięczni panu doktorowi za to co zrobił ,trudno w jakikolwiek sposób wyrazić wdzięczność za uratowanie życia, z całego serca dziękujemy, widzieliśmy na …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Danuta Byczyńska

Byczyńska Danuta Psychiatra Bydgoszcz - Gabinet
Ks.Skorupki 98c/1
85-156 Bydgoszcz

Korzystam. Z efektem. Czuję się bezpieczna podczas rozmowy i mam wrażenie, że każda następna wizyta jest jeszcze bardziej owocna niż poprzednia. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Opinia dodana przez: zofija

lekarz Bożena Fagas

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Łomżyńska 50 lok. a
85-863 Bydgoszcz

Byłam u p.doktor z córką. Fantastyczny lekarz i człowiek. Udało się uregulować wyniszczające organizm córki krwawienia. Ciepła, empatyczna, kompetentna. Polecam każdej matce, której córka ma problemy natury ginekologicznej.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Magdalena Gnyś-Marcinkowska

N ZOZ "KaDental"
Bałtycka 68
85-711 Bydgoszcz

Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem pomogła nie tylko mnie ale członkom mojej rodziny kompetentna zaangażowana tak długo szuka aż trafi nie poddaje się od lat się leczę i nie zmieniłam lekarza

lekarz Anna Grudzień-Wolak

Endokrynolog, Internista

Błonie Centrum Zdrowia
Władysława Broniewskiego 9
85-316 Bydgoszcz

Bardzo dobrze wspominam wizyte u p.dr. Uprzejma, mila, wysluchala, powiedziala kilka budujacych slow. Kompetentna w 100%, wyjasnia dokladnie zamierzone dzialania. Polecam na 200%
Opinia dodana przez: Izabela

Beata Lewińska

Ortodonta, Stomatolog

Curie-Skłodowskiej 32/18
85-094 Bydgoszcz

Zrujnowała mi zdrowie używając agresywnych metod leczenia. Asymetria płaszczyzny zgryzu, problemy ze stawami skroniowo-żuchwowymi, wycofanie żuchwy, zanik kości, resorpcje korzeni, powychylanie zębów w szczęce, potężne napięciowe migreny, przestawiony kręgosłup, w bólu przewlekłym żyję 2 lata. Metody inwazyjne które nie powinny być stosowane u dorosłych. Ortodontka w czasie leczenia ani razu nie wysłała mnie na diagnostykę. W momencie wystąpienia problemów odesłała mnie z kwitkiem, nie poczuwa się do odpowiedzialności mimo badań …

dr n. med. Jerzy Siekiera

Urolog

Szpital Eskulap
ul. Koperkowa 2 Osielsko
86-031 Bydgoszcz

NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE !!! CUDOTWÓRCA !!! ZAWDZIĘCZAM TEMU PANU BARDZO BARDZO BARDZO DUŻO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Marcin Bembnista