lek. med. Robert Kulik

Androlog, Ginekolog

Wazektomia Warszawa - ZdrOva Ginekologiczno-Andrologiczna Praktyka Lekarska
Floriańska 6, Lok U-4 (wejście bezpośrednio z chodnika od ulicy Jagiellońskiej)

Lekarz który jako nieliczny w dobie dzisiejszych czasów nie boi się kontaktu z pacjentem. Z uwagi na mój charakter pracy zgodził się poświęcić swój prywatny czas by odpowiedzieć na pytania jakie miałem przed umówionym zabiegiem pomagając przy tym podjąć właściwą decyzję.
Opinia dodana przez: Kamil

prof. dr hab. n. med. Konrad Kamil Hozyasz

MediPark Centrum Diagnostyki i Terapii Dzieci
Obrzeżna 5

Bardzo polecam pana doktora. Uratował moją laktację, o wszystko wypytał, wszystko dokladnie wytłumaczył. Jestem zachwycona, spokojna i wdzięczna 😊 Bardzo dziękuję panie doktorze.

Michał Frybes

Endokrynolog, Internista

ENEL-MED Atrium Plaza
Jana Pawła

Pan Doktor to prawdziwy Anioł w lekarskim kitlu. Empatyczny, cierpliwy, ciepły i niezwykle kompetentny – człowiek, który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Już od pierwszych chwil rozmowy czuć, że spotyka się nie tylko z lekarzem, ale przede wszystkim z dobrym człowiekiem o ogromnym sercu. W czasach, kiedy często brakuje czasu, uwagi i zrozumienia, Pan Doktor potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Tłumaczy wszystko z niesamowitą cierpliwością, nie patrzy na …
Opinia dodana przez: Ewa i Mama Ewy

lekarz Grzegorz Bereza

Internista, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej
Grzybowa 1

Jestem bardzo szczęśliwa, ze trafiłam do Pana Doktora Berezy...mily, kompetentny, uprzejmy, cierpliwy o wielkiej kulturze, z zaangażowaniem traktujący pacjenta..

dr n. med. Jan Faryna

Patomorfolog, Cytolog

Krolowej Aldony 3

Szkoda wymyślać słów aby określić cechy i fachowość tego CZŁOWIEKA bo łatwo jest w Jego przypadku przecukrzyć.Lepsze fakty -dzwoni do mnie o 20:23 ,by się upewnić czy to ja dostarczyłem do konsultacji rozmazy badane w innym laboratorium /na wynik-opis czekałem 3 tygodnie a sprawa dotyczy raka trzustki !!!-wynik bez diagnozy bo ponoć materiał "skąpy'' . O 21:32 dostaje mail-a z wynikiem !!! Materiał był wystarczający a za skąpy materiał zapłaciłem …
Opinia dodana przez: Tadeusz J.
Wspanialy lekarz.po zbadaniu wszystko tlumaczy.Pan profesor poswiecil mi sporo czasu.wyszedlem z pelna diagnoza.poczulem sie zaopiekowany .polecam

lekarz Dorota Laskowska

TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8

Nie znam lepszego lekarza. Pani doktor jest niesamowicie kompetentna i dokładna w tłumaczeniu przyczyn choroby i dalszego postępowania. Trafnie zdiagnozowała moją chorobę (brak witaminy B12) - niby nic takiego, ale inni lekarze nie doszli do tej diagnozy, a przez ten brak nie potrafiłam funkcjonować. Przy tym Pani doktor jest przemiła i niesamowicie empatyczna. W bardzo, bardzo trudnej dla mnie sytuacji życiowej mogłam zadzwonić i liczyć na jej wsparcie. Jestem Pani …

lekarz Adam Treszczanowicz

PROF-MED Centrum Medycyny Pracy
ulica Grzybowska 9/2

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za wspaniałą opiekę podczas mojego pobytu na SOR. Pan Doktor okazał mi ogromną empatię, cierpliwość i zrozumienie w trudnym momencie. Wszystko dokładnie wyjaśnił, odpowiedział na każde pytanie i rozwiał moje obawy. Badanie było przeprowadzone bardzo profesjonalnie, a jednocześnie z troską o mój komfort i poczucie bezpieczeństwa. Widać, że Pan Doktor to człowiek z powołania – pełen wiedzy, zaangażowania i życzliwości. Dzięki temu stres związany z …
Opinia dodana przez: Magdalena Melaniuk

lekarz Maciej Bęćkowski

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Nie mam słów innych niż w poprzednich komentarzach .Kompetencja,wiedza, zaangażowanie, chęć pomocy, wszystko to na NFZ.Cudowny człowiek i wspaniały lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

Mirosława Idzik

Drumli 16

Bardzo polecam, pierwszy bardzo rozsądny i niezwykle pomocny pediatra. Wspaniała kobieta z bardzo miłym podejściem do dziecka i rodzica. Bardzo mi się podoba wyjaśnienie rodzicowi w sposób przystępny zagadnień medycznych.
Byłam u Pani Doktor w gabinecie medycyny estetycznej FABSKIN. Wizytę mogę opisać jednym słowem...REWELACJA!!!Pani Doktor bardzo miła, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła co po kolei będzie robić, a efekt...nawet się tak zadowalającego nie spodziewałam. Jestem prze szczęśliwa i na pewno do Pani Doktor wrócę. Wykonywałam powiększenie i nawilżenie ust,botox 3 obszary,ultraformer III na twarz:)

dr n. med. Marcin Bonikowski

Ortopeda dziecięcy, Traumatolog

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
Lanciego 19 lok 126

Czekamy na pozytywne zakończenie naszego problemu. Podjęliśmy leczenie podwichniecia stawu biodrowego.

dr n. med. Daniel Karaszewski

Fizjoterapeuta

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne WUM
Banacha 1a

Pan doktor z dużą wiedzą. Szybka i co najważniejsze trafiona diagnoza. Poza tym bardzo dobre podejście do pacjenta. Dowiedziałam się wiele istotnych informacji na temat mojej choroby, które bardzo mnie uspokoiły. Moje problemy dotyczyły przepukliny kręgosłupa szyjnego i miałam niedowład prawej ręki. Obecnie jestem już bez dolegliwości!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Katarzyna Walkiewicz-Pielaszek

Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

wspaniały lekarz, ma dobra intuicję, trafnie diagnozuje pacjenta.polecam, warto także posłuchać wskazać Pani Doktor.

dr Jakub Klapaczyński

Hepatolog

Body Clinic
Oboźna 9 lok 104

Kiedy moja mama chciała zrezygnować z dalszego leczenia, z powodu lekarzy, którzy roztaczali przed nią tragiczne wizje i za nic mając jej strach i chorobę - dotarliśmy do dr Klapaczyńskiego - wykazał się niezwykłą empatią, zrozumieniem, fachowością. Jako jedyny wysłuchał tego co pacjent ma do powiedzenia, A co miało wielkie znaczenie dla ostatecznej diagnozy. I przede wszystkim wprost powiedział, że nie widzi konieczności przeszczepu wątroby :) wspaniały lekarz.

lek. med. Anna Matyja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Lecznictwa Specjalistycznego i Rehabilitacji OPTIMED, Jacek Molicki
Kordeckiego 49/31

Lekarka jakich mało. Kompetentna, dokładna i życzliwa. Pomogła mi doraźnie w dolegliwościach i zaproponowała skuteczne leczenie. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Mirosław Kocięcki

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11

Jestem zachwycony osoba Doktora. Pan Doktor Kocięcki sprawia dobre wrażenie od pierwszego kontaktu. Prosze wybaczyc nawiazanie do stereotypu, ale przed pierwsza wizyta obawialem sie, ze spotkam "typowego" chirurga. Spotkalem natomiast czlowieka nie tylko niezwykle kompetentnego, ale do tego z klasą i niezwykła empatia. Zostalem przeprowadzony przez caly proces leczenie - od kwalifikacji na zabieg, przez sam zabieg i opieke pozabiegowa z wyjatkowa starannoscia i troska. Bardzo dziekuje Panie Doktorze! Zycze …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Piotr Ślifirczyk

Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5

Doskonały specjalista. Empatyczny, dokładnie analizuje każdy Problem. Pacjenta obejmuje kompleksową opieką, uważnie słucha i wnikliwie analizuje każde dolegliwości.
Lekarz bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Nie traktuje pacjenta jako petenta lecz jako człowieka. Wysłucha dokładnie oraz odpowie na każde pytanie. Polecam absolutnie.

mgr Agnieszka Wilkaniec-Herman

Psycholog

Agnieszka Wilkaniec-Herman
ul.Mickiewicza 19/1 Gdansk

Bardzo polecam! Pani Agnieszka bardzo pomogła mi w okropnym momencie życia. Pomogła mi stanąć na nogi, uwierzyć w siebie. Cierpliwa, miła, dokładna.
Opinia dodana przez: Ola