Radom

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
26-600 Radom

Pani doktor to bardzo dobry lekarz . Kompetentny i bardzo miła osoba . Moja opinia poparta jest wieloma wizytami po których zawsze jestem zadowolona .
Opinia dodana przez: Ewa Siara

lekarz Ireneusz Metrzelski

Radomski Szpital Specjalistyczny
ul. Gabriela Narutowicza 1
26-600 Radom

Masakra. Chciał usunąć nadżerkę, której nie miałam. Proponował zrobić zabieg prywatnie. Po wizycie u dr Metrzelskiego byłam na wizytach u innych ginekologów, którzy stwierdzili, że nie ma żadnej nadżerki. Naciągacz, ważniejsza KASA od zdrowia. Okazało się, że nie byłam jedyną oszukaną kobietą przez ww. lekarza. Niestety śledztwo umorzone ponieważ kobiety nie chciały zeznawać. NIE POLECAM
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Magdalena Opiał

Focha 8/4
26-600 Radom

Kompetentna , miła , uśmiechnięta. Pani Doktor potrafi rozpoznać diagnozę , dobrać odpowiednie leczenie ! Zaopiekować się odpowiednio pacjentem. Gdy nie ma potrzeby , nie wypisuje antybiotyku . Nie spieszy się przy badaniu. POLECAM !
Opinia dodana przez: Anna L

dr n. med. Barbara Ananicz

Dermatolog

Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
26-600 Radom

Kilka lat temu byłam u Pani doktor na prywatnej wizycie-g. 19.00, na którą Pani się spóźniła o godzinę, czyli weszłam o 20. Za mną czekało 5 osób. Pani doktor bardzo pobieżnie o w pośpiechu oglądała moją skórę, nie wsłuchała się w mój problem. Zmianę ma plecach sklasyfikowała jako brodawczak, chciała to usunąć od razu, jednak zmieniła zdanie, i to jeszcze 3 krotnie, mówiąc, że nie jest pewna, gdyż może jest …

lekarz Marlena Kowalczyk

Internista, Reumatolog

Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - ambulatoryjna opieka specjalistyczna Poradnia Chorób Piersi
ulica Lekarska 4
26-610 Radom

Nie wiem skąd takie dobre opinie o Pani doktor. Mnie niestety Pani doktor niejednokrotnie olała ponieważ czekając do niej na umówioną wizytę a było to zazwyczaj ok 1-2h byłam w gabinecie zaledwie do 5 min gdzie innych widziałam że przyjmowała po 15-20 min lub nawet dłużej. Ponadto oprócz raz zleconych badań Pani doktor nie przepisała mi żadnego leku ani rehabilitacji. Na jednej z ostatnich wizyt Pani doktor bardziej interesowała się …
Opinia dodana przez: Gość

lekarz Magdalena Echt

Saska 2
26-600 Radom

Jeśli ktoś naprawdę chce się leczyć a nie tylko użalać nad sobą to u Pani Doktor znajdzie zrozumienie i pomoc. Ja znalazłam. Gro pacjentów nie idzie do psychiatry rzeczywiście po pomoc tylko szukają cudotwórcy albo liczą na łatwe L4 więc od Pani Echt tego nie dostają i stąd te frustracje. Pani Doktor ja jestem Pani bardzo wdzięczna za Pani NORMALNOŚĆ.
Opinia dodana przez: Black Opium

Waldemar Nazimek

Traugutta 62 (przy Żeromskiego)
26-600 Radom

Rzeczowy , konkretny , trafiłem do doktora przez przypadek , bo kto inny miał mnie operować i się nie zawiodłem ,zabieg wykonany na medal,.

lekarz Małgorzata Szczodry

Lekarz rodzinny, Pediatra

Londyńska 20
26-600 Radom

Świetna Pani Doktor, konkretna, wszystko wyjaśnia. Zaangażowana w leczenie pacjenta, nigdy nie odmówiła pomocy. Wyleczyła mnie z RSV i półpaśca w ciąży mimo,. że każdy inny lekarz odmawiał pomocy. Zawsze trafia z leczeniem i diagnozą, nie zostawia pacjenta samego sobie.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Brygida Zawadzka

Radioterapeuta

Szpital
Juliana Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Przewspaniały lekarz , cierpliwa , kompetentna ,miła , potrafi wysłuchać chorego . Skrupulatnie zbadała i wypytała nt. dolegliwości. Wychodzą z gabinetu Pani doktor , zawsze byłem naładowany pozytywną energią. Szkoda ,że już nie przyjmuje w Wieliszewie.
Opinia dodana przez: jan

lekarz Stanisław Sławiński

Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
26-600 Radom

Polecam wizytę u Pana Doktora Sławińskiego. Rozmowa, diagnostyka, przepisanie skierowania, a potem rozmowy na tematy okołomedyczne i sportowe. W skrócie - bardzo produktywne i miłe 30 minut.
Opinia dodana przez: Bartosz
Zaufana Pani doktor, pomogła mi jak nikt inny. W wieku dziecięcym nie mogłam wyleczyć ani zneutralizować alergii dopóki Pani Doktor o mnie nie zadbała. Kilka lat leczenia pod okiem Pani Doktor przyniosło zamierzone skutki. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Małgorzata Mikołajczyk

Złota 36/1
26-600 Radom

W marcu 2024 miałam wizytę u Pani doktor . Postawiła mi właściwą diagnozę , doradziła , podeszła z sercem do mnie , badała bardzo dokładnie poświęcając dużo czasu . Na pewno skorzystam z wizyty , gdy będzie potrzeba . Polecam

lekarz Ewa Kowalczewska

Wodna 24
26-600 Radom

Nie polecam. Pani doktor nawet nie zbadała dziecka. Nie wystawiła skierowania na badania mówiąc że trzeba zrobić badania prywatnie. Nie zainteresowana tym co się dzieje z dzieckiem. Nie zajrzała nawet do karty dziecka.

lekarz Andrzej Alter

Chirurg ogólny, Urolog

MAXMED Radom
ulica Osiedlowa 9
26-600 Radom

Bardzo rzeczowy i kompetentny specjalista. Natychmiastowa, trafna diagnoza mojej przypadłości potwierdzona badaniami i wynikami laboratoryjnymi. Przepisane leki zadziałały natychmiast. Wizyta u Pana doktora mocno przeciągnięta w czasie z uwagi na szereg badań i skrupulatność lekarza. Polecam Pana doktora wszystkim panom których prędzej czy później dopadnie męska przypadłość.
Opinia dodana przez: Witold

lekarz Paweł Piekarski

Radiolog

Zakład Diagnostyki Obrazowej
Andrzeja Struga 60
26-600 Radom

Opis RTG, który dla mnie przygotował jest niekompletny i nie zostały opisane rzeczy, które nawet ja widzę na tak prostym zdjęciu jak RTG kolana. Ewidentnie widoczna patologia rzepki - przyparcie boczne to wg niego zdrowe kolano :) Gratuluję zaangażowania i "wiedzy". Nie polecam.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Małgorzata Lolo-Sumik

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Radom

Brak słów. Byliśmy z dzieckiem prywatnie i na NFZ w szpitalu na Tochtermana. Prawie przez rok nie wniosla Pani doktor nic jeżeli chodzi o leczenie dziecka. Bardzo duży problem z pokazaniem wyników badań dziecka a mysle ze jako rodzic mamy prawo do tego. Nie mila z wizyty na wizytę odsyłała do domu twierdząc że jest i ok i obserwacja Dziecko ma krwinkomocz. Zero zlecenia badań USG nic kompletnie zawsze wychodziliśmy …

lekarz Grzegorz Noll

Medicon
ulica Gagarina 1
26-600 Radom

Byłyśmy razem z żoną ,doktor wysłuchał co każdemu z osobna dolega zrobił badanie Doppler,wytłumaczył dokładnie rodzaj naszych chorób .Nie wiem dlaczego ma takie źle opinie,,my jesteśmy zadowoleni ,polecamy
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Dariusz Dębiński

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
26-600 Radom

Zapomnij że ten "Pan" jest dostępny jako "lekarz" w Radomiu i nie poświęcaj mu swojego zdrowia. Ja zrobiłam najgorszy błąd w swoim życiu. Pierwsze wrażenie ok - Lekarz początkowo wydawał się przejęty i przyjazny. W końcu szycha w przychodni. W momencie gdy doszło do komplikacji po złamaniu nastąpiła zmiana o 180 stopni. Sytuacja tego "lekarza" zdecydowanie przerosła. Ból którego nie widać na RTG uznał za "wymyślony" i uznał że minie …

lekarz Beata Dębińska

Pediatra, Rehabilitant

Mieszka I 13 lok. 94
26-600 Radom

Pani doktor bez empatii do pacjenta. Wizyta, za którą NFZ nie powinien jej zapłacić. Nie przyszłam po mądrości typu, że życie jest ciężkie lub że w Polsce leczenie i tak jest proste. Nie otrzymałam pomocy, ponieważ wcześniej leczyłam się na inne schorzenie. Przecież kręgosłup i schorzenia nóg nie są ze sobą powiazane. Zostałam odesłana z kwitkiem. Zero kultury, poczułam się jak śmieć. Tylko dla tych, którzy są znajomymi lub przychodzą …
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Krzysztof Narodowiec

Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
26-600 Radom

Ocena minusowa. Szkoda, że nie ma takiej skali. Zdecydowanie nie polecam, byłam na wizycie w poradni - doktor spóźniony 1,5 godziny. (czekałam 3 godziny w kolejce), po odbiór wyników badań i ich omówienia. Stwierdził, że nie ma wyników, mimo że widniały w systemie bo to sprawdziłam. Odesłał mnie do archiwum abym sobie je uzyskała. (trwało to ok 20minut, za mną do gabinetu poradni było jeszcze 4 pacjentów). Wróciłam a doktora …