lek. dent. Bożena Gałecka-Kondej

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analiz Lekarskich "LAB-MED"
Sokołowska 50
08-110 Siedlce

Pani doktor zwodziła mnie z wyborem aparatu,a jak przyszedł moment decyzji, moja wada (najpierw przeciętna) nagle okazała się skomplikowaną wadą,którą wyleczy jeden z najdroższych aparatów. Po kilku konsultacjach z innymi orto w Siedlcach,Łukowie i Warszawie wyszło szydło z worka - pani doktor chciała po prostu nieźle zarobić,a nie miało to żadnego medycznego uzasadnienia co potwierdziło kilku niezależnych specjalistów ortodoncji. Na szczęście nie było za późno,za mną tylko wyciski, które zostały …

lekarz Wojciech Łuczaj

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Lekarzy Specjalistów "Medica"
Brzeska 16
08-110 Siedlce

Świetny fachowiec / specjalista, operował mnie ze 2 razy, tak i na dolną kończynę, gdzie inny "lekarz" się nie spisał, a on już na Izbie Przyjęć stwierdził, że to do operacji; a innym razem na łokieć. Ponadto, innym razem jak leżałam na inną przypadłość na "jego" oddziale, to sam przychodził zapytać o samopoczucie /-gdzie nie on mnie prowadził/ a i na korytarzu oddziału porozmawiał. Wracając do meritum, wszystko bardzo dobrze …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Robert Topyłło

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
08-110 Siedlce

Nie polecam Pana Dr, zgłosiłam sie z prośbą o zbadanie blizny po cesarskim cięciu, potraktował mnie okropnie , poczułam sie poniżona i upokorzona.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ewa Bolesta

Siedlce

Najgorszy lekarz. Byłam u Pani doktor (o ile TA Pani może sie nazywać lekarzem) z córką. Pani Bolesta stwierdziła że córka ma duży kąt zeza i 2 latkę wysłała na ćwiczenia i zaleciła operacje na oczy. Podczas wizyty nie wykonała żadnego badania, była to tylko "pogadanka", gdy zaczęłam dopytywać o wszystko zaczęła wychodzić z gabinetu i powiedziała żebym jechała do LEPSZEGO lekarza na Niekłanską do Warszawy. Uwaga, byłam u Pani …
Opinia dodana przez: Niezadowolona

lekarz Andrzej Mydlak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Polecam jak najbardziej konkretny lekarz,zawsze zechcę pomóc. Polecam doktora Mydlaka najlepszy ortopeda w okolicy
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Robert Ratyński

Alergolog

NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
08-110 Siedlce

Dzisiaj byłam na wizycie jestem bardzo zadowolona Pan dr.bardzo szczegółowo zajął się moim przypadkiem.Malo już jest takich lekarzy

dr n. med. Andrzej Salata

Siedlce

Miły, pełen empatii lekarz. Natychmiast w dniu, gdy do niego zadzwoniłam znalazł czas aby mnie przyjąć. Poświęcił mi dużo czasu, dokładnie zbadał moje oczy (po urazie - uderzenie gałęzią). Zastosował skuteczne leczenie. Cena wizyty prywatnej w dobie pandemii przystępna. Wiele lat temu byłam u tego okulisty z powodu wstrzyknięcia przez przypadek kleju "kropelka" podczas naprawy zabawki dziecka. Doktor również podjął bezbłędne działania i uratował moje oczy! Polecam serdecznie - to …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Paweł Ziękiewicz

Siedlce

Niestety nie mogę pozytywnej opinii wystawić. Pan doktor nie podszedł nawet do mojego ojca aby obejrzeć odleżyny. Z dala okreslił, że choroby współistniejące nie pozwalaja z tym cokolwiek robić. Nie było dyskusji, pacjent pozostał bez wsparcia jakoby miał juz tylko czekać na śmierć.

lekarz Marta Wysocka-Mincewicz

Diabetolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "VITA-DENT" s.c.
Ks. Niedziałka 14
08-110 Siedlce

Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pacjent

lekarz Robert Kandyba

ul. gen. Józefa Bema 113
08-110 Siedlce

Doskonałe podejście do pacjenta, rzeczowy, konkretny, profesjonalny lekarz po kazdym względem, godny polecenia,

lekarz Erika Madoń

Ks. Niedziałka 14
08-110 Siedlce

Lekarz nie godny polecenia. Zero informacji o chorobie i jej rowiazaniach. Jedynie wyciąć albo czekać na gorsze wyniki. Szkoda czasu na stanie w kolejce na wizytę.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Mirosław Adrianek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ARKA"
Mylna 3
08-110 Siedlce

Zdecydowanie polecam. Do Pana dr robię 130 km , to powinno wszystko mówić. W moim mieście, nie znalazłem pomocy. Lekarze ,z którymi miałem kontakt, sami wymagają leczenia.
Opinia dodana przez: marek
Byłam u Pana Doktora pierwszy raz z mamą, która ma objawy demencji. Jestem bardzo zadowolona, mama także. Dokładny wywiad, Pan Doktor odpowiedział na wszystkie pytania. Czułam się dobrze i wiedziałam że mama jest w dobrych rękach. Pan Doktor zna się na ludziach, jest niezwykle spostrzegawczy. Dodam, że byłyśmy na fundusz. Byłam przerażona że muszę zabrać mamę do psychiatry a jestem bardzo zadowolona ze trafiliśmy właśnie tam i do tego lekarza.
Opinia dodana przez: Izabela

dr n. med. Henryk Komoń

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Siedlce

Pragnę podziękować za bardzo dobrą opiekę oraz profesjonalizm i życzliwość, który okazał mi Pan Doktor podczas leczenia. Pańska wiedza i zaangażowanie sprawiły, że czułam się bezpiecznie. Dziękuję za wsparcie, które było nieocenione w procesie leczenia, jestem ogromnie wdzięczna za okazaną życzliwość. Z wyrazami szacunku i wdzięczności Bogusława Ługowska
Opinia dodana przez: Bogusława
Byłam pierwszy raz u tego Pana i szczerze polecam. Pan doktor odpowiedział na każde moje pytanie, a było ich naprawdę dużo :) dodatkowo poświęcił mi sporo czasu i nie miałam poczucia, że chce chce się pozbyć pacjenta, aby przyjąć kolejnego. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Ja osobiście polecam :)

lekarz Aneta Boruta

Laryngolog

Indywidualna Praktyk Lekarska Gabinet Laryngologiczny
ul. Modrzewiowa 65
08-110 Siedlce

Kilka wizyt u tej pani. Z każdej wychodziłam zniesmaczona. Nieprofesjonalne podejście do pacjenta. Śmianie się i szeptanie do drugiej osoby w obecności pacjenta. Olewcze potraktowanie, na zasadzie wyjdź i więcej nie wracaj. Nie wytłumaczone dalsze leczenie, słaba diagnoza wyników. Może pani miała gorszy dzień i musiała odreagować na kimś, ale mam nadzieję że innych pacjentów tak nie traktowała.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Janina Wójcikowska

Ginekolog

Bolesława Krakówki 7
08-110 Siedlce

Lekarka bardzo miła, uprzejma. Polecam ją przy typowych problemach ginekologicznych. Nie zajmuje się leczeniem niepłodności.

lekarz Joanna Orchowska

Alergolog, Pediatra

Sokołowska 81 lok. 30
Siedlce

Moi drodzy radzę ustrzegać sie od wizyt u tej alergolog. Zmarnowała zdrowie mojemu synkowi. Opiszę sytuację. Trafiłam do gabinetu prywatnego ponieważ słyszałam raczej dobre opinie. Niestety ja nie mogę powiedzieć o niej nic dobrego. Dziecko miał podwyższone IGE, chorowało od długiego czasu jak nie na oskrzela to płuca. Trafiliśmy do dr Orchowskiej. Nie robiąc dziecku testów ani dodatkowych badań dr Orchowska stwierdziła że to astma oskrzelowa. Podała 2 latkowi całą …

lekarz Magdalena Daniel

Chirurg dziecięcy

Siedlce

Polecam Panią doktor z całego serca. Do końca życia będę wdzięczna że na nią trafiliśmy. U syna był bardzo beznadziejny przypadek mowa o wrastających paznokciach. Nawet podolog nie chciał się podjąć. A Pani doktor tak pięknie wyprowadziła paznokcie ,że aż miło. Ma kobieta głowę na karku, może nie jest bardzo wylewna ale w 100% jest lekarzem z powołania.

prof. dr hab. n. med. Krzysztof Morawski

Audiolog, Laryngolog

Ośrodek Rehabilitacji Dziennej
Księcia Józefa Poniatowskiego 26
08-110 Siedlce

Profesor Morawski to wybitny ekspert i niezwykle życzliwy człowiek. Potrafi w przystępny sposób wyjaśniać skomplikowane kwestie, nawiązał świetny kontakt z gruntu nieufną i wystraszoną nastolatką, zapewniając poczucie bezpieczeństwa. Po operacji córki udzielił wszelkiego możliwego wsparcia. Choć trudno jest się do pana profesora dostać, naprawdę warto poczekać.