lekarz Danuta Dziabała

Puszczyka 5/21

Pacjentem tego lekarza jestem od roku czasu.Jako leciwy emeryt/80l/,majacy dlugoletnie doswiadczenie w kontaktach z lekarzami rodzinnymi - prace tej lekarki oceniam wyjatkowo pozytywnie.W konfrontacji z innym lekarzami wyroznia sie przedewszystkim tym,ze w trakcie wizyty poswieca pacjentowi tyle czasu ile potrzebne jest na kompleksowe jego zbadanie oraz ewent.ocene wykonanych wynikow badan,co w konsekwencji pozwala jej na ustawienie wlasciwego toku dalszego leczenia na zglaszane przez niego.dolegliwosci. Jednym slowem jest lekarzem,ktory przysiege Hipokratesa …
Opinia dodana przez: grzegorz

lekarz Adam Bycul

Skarbka z Gór 19 B/12

Lekarz zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zawsze jest gotowy do udzielenia pomocy. Odczułam wsparcie moralne oraz pewność, że w związku z moją chorobą psychiczną zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Agnieszka Skibniewska-Cieślik

nzoz białołęka
książkowa 9

Widzieliśmy się z Panią Doktor dzisiaj po raz pierwszy i wrażenie zrobiła fenomenalne. Przyjęła nas mimo braku umówionej wcześniej wizyty (od razu wielki plus za zrozumienie i uprzejmość), bardzo kompleksowo podeszła do wywiadu, dopytywała o dolegliwości, zrobiła dodatkowe testy, aby wykluczyć COVID i grypę. Podpytywała o jakiekolwiek czynniki, które mogłyby wpływać na samopoczucie. Objaśniła ze szczegółami, jakie ma wnioski i jakie są jej zalecenia, poprosiła o kontakt następnego dnia z …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Marek Durdyń

Chirurg stomatolog

Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1

Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Lesław Karpiński

RTG, USG

szpital dziecięcy
Niekłańska

Proszę omijać „pseudo” lekarza szerokim łukiem. Pan przyjechał spóźniony, podczas badania USG jamy brzusznej córki, nie wydusił z siebie ani jednego słowa. Nie założył rękawiczek ochronnych, a sposób dezynfekcji głowicy USG wykonał brudną gołą ręką. Następnie zrobił kopiuj/wklej, wydrukował opis który wręczył bez żadnej opinii. Wizyta z której nic nie wynikło trwała 3 min. po czym Pani w recepcji skasowała mnie na 180 PLN. DRAMAT.
Opinia dodana przez: Dawid
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Anna Zygler-Przysucha

lekarz Anna Zygler-Przysucha

Ginekolog

Przychodnia Lekarska "nOvum"
ulica Bociania 13

Polecam Panią doktor Annę Zygler. Fachowa wiedza, miłe usposobienie. Gabinet dobrze wyposażony (nowoczesne USG), zawsze pod telefonem. Dzięki Pani Ani na świat przyszły dwa kochane a zarazem nieznośne bąble Kubuś i Maciuś. Ciąża bliźniacza jest ciążą wysokiego ryzyka, dlatego też czujnie monitorowała stan moich dzieci i wszystko dokładnie mi wyjaśniała. Ciążę donosiłam do końca i urodziłam zdrowe, duże dzieci. Z powodu złego ułożenia p. Anna Zygler profesjonalnie wykonała cięcie cesarskie. …

Tomasz Kmieć

Neurolog dziecięcy

czd

NIESAMOWITY LEKARZ i równie NIESAMOWITY CZŁOWIEK! Niezwykle kompetentny, skuteczny i zaangażowany. Wielkie pokłady empatii, umiejętność słuchania ale także proaktywność w podejściu do pacjenta, rzeczowe i wyczerpujące wyjaśnienia procesu leczenia. Polecamy całym sercem i dziękujemy!
Opinia dodana przez: Ciocia Karola z Serocka
Z pewną odpowiedzialnością polecam tego lekarza. Życzę sobie i wszystkim abyśmy tylko tak profesjonalnych i dobrych specjalistów napotykali na swojej drodze.

lek. med. Jerzy Ruszkarski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Jestem bardzo zadowolona. W rozmowie Pan doktor może nie jest wylewny, ale to mi odpowiada. Jest konkretny i zwięzły. Zabiegi wykonane bardzo dobrze, a blizny ładne:) Być może w poprzednim życiu był krawcem:)) Mogę polecić z czystym sumieniem Pana doktora, a jemu samemu baaardzo podziękować:)

lekarz Piotr Szymanek

Wiśniowa 37

Bardzo dobry i kompetentny, wszystko wyjaśnia i uspokaja. Naprawdę godny polecenia specjalista.
Bardzo polecam. Od pierwszej wizyty wszystko było jasne i zrozumiałe. Pani Kasia jest bardzo miłą i delikatną osobą. Wyleczyła wszystkie moje zęby zgodnie z zaplanowanym procesem :)

dr n. med. Mariusz Wyleżoł

Chirurg ogólny, Chirurg urazowy

św. Anny
Barska 16/20

Bardzo dobry specjalista, z empatycznym podejściem do pacjenta. Pomógł mi po tym jak inny lekarz spartaczył swoją pracę. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną empatie pomoc i doprowadzenie do porządku bałaganu który był we mnie.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Lilla Surdyk

Protetyk, Stomatolog

Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1

Jest to osoba, bardzo profesjonalna, w pełni godna zaufania, na prawdę kochająca swój zawód!!! Moja rodzinka jest wierna Pani doktor od lat.

lekarz Elżbieta Helena Sosnowska

Endokrynolog, Internista

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Ciołka 11

Super lekarka. Podchodzi do pacjenta uprzejmie, miło, fachowo przeprowadza wizytę, bada pacjenta, słucha co on mówi. Leczę się u tej doktor od dawna raz na NFZ raz prywatnie, bo ciężko się do niej dostać. Super lekarz polecam, a na pewno się u niej na wizycie nie zawiedziesz.

lekarz Hanna Rymuza

dr Aldona Uzarowicz

Dermatolog dziecięcy, Pediatra

Centrum Medyczne DERMIQ
ul. Wielicka 38

Ja również nie rozumiem negatywnych komentarzy. Zgłosiłam się do Pani Doktor z (jak się okazało) poważnym uczuleniem na jeden z żeli przeciwbólowych. Dzięki swojej uprzejmości przyjęła mnie w piątek po południu jako dodatkowego pacjenta (jak jedyny lekarz w Lux Medzie!). Pomimo obawy o hospitalizację, a później o blizny, leczenie przez nią zastosowane, pozwoliło na całkowite wyleczenie. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Dominika

Beata Wodyk-Zalewska

Lux Med

Pani doktor poza tym, że może się wydawać osobą odrobinę chłodną, to rzeczowo zbadała mi wzrok, była konkretna i szybka w działaniu. Kilkakrotnie się u niej badałam i mimo niewielkiego niedosytu uprzejmości, mogę ją polecić. Jest dobrym fachowcem.
Opinia dodana przez: catis

lekarz Alicja Szczesna

Dermatolog

LUX MED
ulica Taśmowa 7

super specjalistka POLECAM pomogła mnie i moim znajomym miła kompetentna zna się na swojej pracy.Masz problem ze skórą
Bardzo miły sympatyczny uprzejmy Pan.. Zawsze z szacunkiem do pacjenta,nigdy nie spotkało mnie nic co mogło dać mi odczucie ignorancji. Lekarz fachowiec, pod każdym względem !! POLECAM ! POLECAM !

lekarz Arkadiusz Garczyński

ul wolska 37

Bardzo dobry lekarz. Pomógł niesłychanie synowi. Czasem można odczuć że jest mocno asertywny ale po kilku wizytach zrozumialam dlaczego. We wszystkim miał racje