Klinika Leczenia Niepłodności, Ginekologii i Położnictwa Bocian
ul. Akademicka 26,Białystok
Białystok
Taki lekarz trafia się raz na milion! Jest lekarzem z powołania i jest po prostu świetny w swoim fachu. Tak ciepłego i serdecznego lekarza nie spotkałam w swoim życiu nigdy. Do tego jest bardzo dokładny, nie bada po łebkach, nie zbywa pacjentek, dokładnie wszystko tłumaczy, odpowie na każde pytanie wyczerpująco i prostym językiem. W dodatku ma tak uspokajający głos, że nie ma mowy o jakimkolwiek spięciu czy zdenerwowaniu. Jak pracował …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "przy Mickiewicza"Sp.p.
Adama Mickiewicza 14
Białystok
Polecam, wspaniała kobieta, profesjonalna i rzetelna. Uwielbiam do niej chodzić!! Zawsze zbada dokładnie, delikatnie, ma w sobie wiele empatii. Korzystam z jej usług od wielu wielu lat, i jestem wciąż zadowolona. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego specjalisty.
Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
Białystok
Konkretna polecana osoba szczegółowo wyjasni na czym będzie polegało leczenie bardzo polecam wszystkim już na drugiej wizycie skierowała do szpitala nie to co inni lekarze eksperymentują latami a choroba się rozwija pani doktor szybko reaguje. Bardzo chciałabym podziękować za zajęcie się moim przypadkiem. Gorąco polecam wszystkim
Centrum Medyczne Q Medica Medicover
Białystok
Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
ulica Legionowa 13
Białystok
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Prywatny Gabinet Ginekologiczno - Położniczy
Podleśna 17/37
Białystok
Najlepszy ginekolog u jakiego byłam i nie wyobrażam już sobie pójść do innego lekarza. Z ogromnym doświadczeniem i empatią, Pani Doktor zawsze bardzo dokładnie o wszystko dopytuje, nie ocenia i poświęca czas na to żeby wszystko ze szczegółami wytłumaczyć, w żadnym gabinecie nie czułam się tak zaopiekowana.
Jeden z najlepszych lekarzy w ginekologii jakiego poznałam. Kompetentny, delikatny, z doświadczeniem, pomocny i wyrozumiały oraz z poczuciem humoru specjalista. Pan dr. Zbroch odbierał poród trójki moich dzieci, stawiajac za każdym razem trafnie diagnozę przy porodzie. Ginekolog z powołania z całego serca polecam :)
Centrum Ginekologii, Endokrynologii i Medycyny Rozrodu "ARTEMIDA" Domitrz i Partnerzy
Włókiennicza 9B/U
Białystok
Dzęki Pani Doktor Monice mam wyczekane drugie dziecko. Empatyczne podejście do pacjenta,to wyróżnia Panią Doktor. Dziękuję i polecam z całego serca.
Włókiennicza 9B/U
Białystok
Dla mnie dr Domitrz był ostatnią deską ratunku, został mi polecony przez mojego lekarza. Koszt wizyty jest adekwatny do opieki jaką doktor oferuje - kompleksowa. Nie "słodzi", realnie przedstawia możliowści oraz metody leczenia. Wiedział, że przyjechaliśmy z daleka więc starał się zmniejszyć ilość potrzebnych wizyt do minimum, szedł nam na rękę czasami przyjmując nas poza kolejnością. Umożliwia wystawienie faktury za usługę z terminem płatności 7 dni - dla mnie było …
Klinika Ginekologiczna Pro Clinic Ginekologia Estetyczna, Porody, Testy Genetyczne, Ktg
Młynowa 38/lok. 9
Białystok
Szukam lekarza na wizytę ginekologiczną i natknęłam się na p. Urbana, z którym miałam nieprzyjemność 7 lat temu i nie wierzę, że takie piękne opinie ma. Być może wystawiały je pacjentki przyjęte na wizytach prywatnych. Ja, przyjęta na nfz, kiedy p. doktor zastępował mojego lekarza prowadzącego (byłam wtedy w ciąży), zostałam potraktowana bardzo źle. Doktor nie chciał zrobić mi ktg, które polecił wykonać lekarz prowadzący, bo "nie było wskazania", dwa …
Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
Białystok
Jestem zadowolona z wizyty. Uwazam ze dr. Zdanowicz jest kompetentny i zostalam przyjeta z empatia. Podczas wizyty dr. wszystko mi wyjasnil jasno i konkretnie. Polecam.
Specjalistyczna Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Antoniuk Fabryczny 10/1
Białystok
bardzo dobry lekarz,polecam kobietom tego specjaliste,wizyty co prawda nie sa tanie,ale ja osobiscie wole zaplacic i wiedziec wszystko o swoim stanie zdrowia
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Położniczo-Ginekologiczna
NMP Królowej Rodzin 21
Białystok
Polecam Pana Doktora, bardzo dobry specjalista, ufam mu w 100 procentach.Pan Doktor dusza człowiek, wszystko tlumaczy, profesjonalny nie odeśle bez pomocy.Dziekuje Panie Doktorze
Legionowa 9A
Białystok
Pan doktor wykonywal mi amniopunkcje. Zarownon on jak i osoby biorace udzial w zabiegu zniwelowali moj stres praktycznie do zera. Doktor może szczególnie rozmowny nie jest, ale jak zada mu się pytanie, to na nie odpowiada. Moim zdaniem profesjonalne podejscie do pacjenta. W ogole podziwiam pracowników MASTERMEDU, choc zawsze jest tam sporo pacjentów, miejsca nie ma zbyt wiele, to wszystko przebiega sprawnie i przede wszystkim kulturalnie. Brawo!
U Pana doktora byłam dwa razy, na NFZ. Po wizycie jakieś takie obojętne uczucia. Niby ze skierowaniem na badania nie było problemu, z badaniem na fotelu również (początek ciąży) ale jak powiedział, że mam szukać lekarza spoza USK to byłam w lekkim szoku. Okazało się, że od tego roku przyjmują ciąże patologiczne. Pomijam fakt, że nawet nie wiedział czy moja jest patologiczna czy nie, bo nie miałam wtedy robionego żadnego …
Zamenhofa 19
Białystok
super lekarz, uśmiechnięty, sympatyczny, spokojny. bardzo kompetentna osoba, spokojnie tłumaczy, bez zdenerwowania na moje pytania (co zdarzało mi się u poprzednich lekarzy). zdecydowanie najlepszy ginekolog, u którego byłam. serdecznie polecam
Parkowa 8
Białystok
Polecam z całego serca. Lekarz który odpowiada na wszystkie pytania, a po wyjściu z gabinetu człowiek czuję się zaopiekowaniu. Mam die wymagania, jestem strachliwym pacjentem, a wizyta przebiegła na totalnym luzie. Wszystko wyjaśnione, wytłumaczone po ludzku. W końcu trafiłam na lekarza, do którego nie będę chodzić jak na ścięcie głowy. Polecam, jeszcze raz polecam. :) Jestem przeszczęśliwa