Filtruj terminy

Androlog, Ginekolog

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Polecam z czystym sumieniem. Uprzejmy i profesjonalne podejście.Lekarzem moim jest od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Ela

Robert Zawrotniak

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Naprawdę bardzo dobry lekarz Ginekolog Podejście do pacjentki ,poświęcony czas i wyjaśnienie w trakcie badania na wysokim poziomie.plus wysoka kultura osobista

lek. med. Katarzyna Bandrowska

gabinet prywatny
Podgórna 45
65-001 Zielona Góra

Pani Kasia Bandrowska jest lekarzem z powołania. Kompetentna, profesjonalna, przy tym bardzo empatyczna. Badanie jest dokładne, a jednocześnie delikatne. Pani doktor wyjaśnia, odpowiada na pytania, jest bardzo cierpliwa. Polecam w 100 procentach.

lekarz Teresa Jurak

Prywatny Gabinet Stomatologiczny E.Krause-Howis
Stefana Wyszyńskiego 40A/12
65-536 Zielona Góra

Super lekarka. Prowadzi moją ciąże. Zawsze wszystko wyjaśni. Badanie usg robi bardzo dokładnie. Ostatnio trwało ok 30 minut, bo chciała dokładnie sprawdzić jak rozwija się dziecko. Najlepszy ginekolog w ZG.
Opinia dodana przez: Kamila

Wojciech Sandecki

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Trafiłam do dr Sandeckiego po pierwszym nieudanym porodzie przedwczesnym w 24 t i stracie Synka z powodu niedokładności innego lekarza. Pan Doktor prowadził moją drugą ciążę i dzięki jego wspaniałej opiece w 34 t urodziłam wcześniaka ale zdrowego Synka! Obecnie jestem w połowie 3 ciąży również spodziewam się Synka.Pan Doktor jest bardzo fachowy, konkretny, zawsze poświęci swój czas jeśli trzeba. Wspanialy człowiek, godny zaufania. Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Wojciech Trusz

Medix
Osiedle Pomorskie 5d
65-547 Zielona Góra

W przypadku Doktora, wystawianie kolejnych pięciu gwiazdek przy poszczególnych kryteriach to już tylko formalność. Dlatego w swoim rankingu dorzucam kolejne superlatywy w uznaniu Jego medycznego kunsztu i serdecznie dziękuję
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Bartłomiej Gołębiewski

Prywatny Gabinet Ginekologiczny
Ul. Anny Jagiellonki 25
Zielona Góra

W trudnej i pilnej sytuacji Pan Doktor okazał pełne zaangażowanie. Badania zostały wykonane od razu, wszystko jasno wyjaśnione, a decyzja o skierowaniu do dalszego leczenia zapadła bez zbędnej zwłoki. Spokojny, konkretny i godny zaufania specjalista. Dziękuję za pomoc i polecam z całego serca.

lekarz Arkadiusz Bartkiewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

ALDEMED Poradnia Ginekologiczno - poloznicza (Fila Zastal)
ul. Sulechowska 4a
Zielona Góra

Dość specyficzny,ale z ogromnym doświadczeniem,kompetentny. Prowadził moją ciążę i jest moim ginekologiem od kilku dobrych lat. Nigdy nie lekceważy żadnych pojawiających się dolegliwości.

Mariusz Lach

Podgórna 20/1
Zielona Góra

Dr Lach jest sympatycznym, rzetelnym lekarzem. Byłam u niego po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Pełen komplet badań a co najważniejsze jako jedyny lekarz przepisał mi badania na hormony. Wizyta zgodnie z umówionym terminem i godziną. Gabinet fajny nie czułam się jak na stole operacyjnym. Gorąco polecał. Ja napewno nie zmienię lekarza.

Maciej Cerbiński

Ginekolog, USG

pl. Bohaterów 1
65-050 Zielona Góra

Pan dr posiada dużą wiedzę, którą przekazuje w języku zrozumiałym dla zwykłych ludzi. Odpowiadał na pytania nie poganiając, chociaż w poczekalni czekała już kolejka pacjentek, a przy tym bardzo uprzejmy i miły. Jak najbardziej polecam ;-)
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Joanna Czernicka

2 armii
Zielona Góra

Świetna lekarka, wysokiej klasy specjalistka. Pani doktor jest przy tym bardzo miła i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Wizyta nie jest dzięki temu stresująca. Polecam wszystkim!

Sławomir Laber

Zielona Góra

Nie polecam Pana doktora , na wizycie prenatalnej która jest teraz refundowana dla kobiet w ciąży to jakoś spadła … czy to kwestia ze teraz nfz refunduje czy brak empatii tego nie wiem . Mając porównanie bo to już jednak druga ciąża to na NFZ robi minimum . Zdjęcia w 4D nie chciał zrobić, jego odpowiedź była taka że głowica zużywa się a NFZ nie refunduje … jeszcze żadna moja …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Małgorzata Loroch

Łużycka 17
65-601 Zielona Góra

Byłam pacjentka u dr Loroch i szczerze to średnio byłam zadowolona. Doktor za każdym razem nawet przy wpisywaniu danych na USG pyta o imię, nazwisko itp który tydzień ciąży. Miałam wrażenie, że badania robi w sposób mechaniczny, często nieobecny. Roztargniona, wystawiła mi źle zwolnienie lekarskie z niepoprawna datą. Musiałam się do niej wracać od księgowej, by poprawiła. Badania robi szybko, spieszac się, a kasuje nie mało. Mało tego raz mnie …
Opinia dodana przez: Agnieszko

dr n. med. Michael Herbich

Akademicka 17
65-240 Zielona Góra

WITAM. Z całego serca polecam Doktora M.Herbicha. Argumentów mam wiele, ale najważniejszym jest podejście do pacjentki. Być może na pierwszy rzut oka nie wydaje się nad zwyczaj wylewny, ale drogie Panie nie o to chodzi w posłudze lekarskiej (same jesteśmy mniej lub bardziej ekspresyjne..). Zajmuje się "problemem" , czy naszą sytuacją od początku do końca, z góry i na dół - jest bardzo wnikliwy i szczegółowy. W razie potrzeby mogłam …
Opinia dodana przez: Magda i Paweł

lekarz Cezary Strakowski

Ginekolog

ALDEMED
Zielona Góra

Mialam do czynienia z dr Strakowskim kilka razy przy różnych okolicznościach związanych z pierwszą i drugą ciążą. Pan doktor zawsze rzeczowo i jasno odpowiadal na wszelkie pytania. Wyraźnie tlumaczyl wszystko. Za zadnym razem nie zbywał mnie i potrafił poświęcić tyle czasu, ile trzeba. A niektórym innym lekarzom często bardzo sie spieszy.. Polecam doktora jako świetnego specjalistę w swojej dziedzinie!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Krzysztof Mleczko

GABINET GINEKOLOGICZNY KRZYSZTOF MLECZKO
ZIELONA GÓRA, UL. ANNY JAGIELLONKI 25
66-016 Zielona Góra

Nie polecam lekarza. 0 zainteresowania pacjentem, a jedynie sprzedaniem wkładki domacicznej, o czym i tak jest 3/4 wizyty. Kontakt to jakaś tragedia, przez miesiąc dzwoniłam codziennie i dopiero po miesiącu udało mi się dodzwonić, aby poznać wyniki badań. O wystawieniu recepty nawet nie wspominam...
Opinia dodana przez: Karolina

Jerzy Hołowczyc

Zielona Góra

Doktor z sukcesem poprowadzil moje obie ciaze zakonczone cc. Od samego poczatku wszystko jasno tlumaczyl i wyjasnial. Zawsze poswiecil wystarczajaca ilosc czasu, nigdy nie zbywal i nie pospieszal. Lekarz z długoletnim doswiadczeniem, kompetentny i rzeczowy a przy tym bardzo sympatyczny i uprzejmy. Duzem atutem jest rowniez krotki czas oczekiwania na wizyte i nie wygorowana cena wizyty. Polecam z calego serca.

lekarz Grzegorz Jaraczewski

Słowacka 31
65-001 Zielona Góra

Byłam kilka razy u Pana Doktora. Mam ponad 60 lat i nie odczułam, że jestem traktowana jak przysłowiowe piąte koło ... Pan Doktor wzbudza zaufanie, jest kulturalny i miły. Jest jeden, a nas -pacjentek, sporo. Przyjmuje po kilkanaście pacjentek dziennie - pomyślmy o tym

lekarz Romuald Danielak

Ginekolog położnik, Radioterapeuta

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Byłam dziś na cytologii i usg u doktora Danielaka w przychodni w Lubsku ( to moja druga wizyta u tego lekarza ) Doktor bada bardzo delikatnie , zrobił dokładne ust brzucha po tym jak powiedziałam że często boli mnie brzuch. Zadawał konkretne pytania typu data ostatniej miesiączki. Dla mnie lekarz nie musi być rozmowny , ważne by dobrze wykonywał swoją pracę. Zarówno pierwsza jak i druga wizyta były udane i …
Opinia dodana przez: Iza

dr Maciej Kierkus

Poliklinika
Wazów 44
65-001 Zielona Góra

Lekarz z powołania. Cierpliwie tłumaczy zawiłe procedury leczenia, wpływ leków na organizm, w tym możliwe skutki uboczne, czego nie spotkałam u innych. Jest uprzejmy i delikatny. Zleca niezbędne badania. Doradza jak się odżywiać. Można chwilę porozmawiać nawet o zastosowaniu ziół, jako dodatkowym elemencie leczenia - zna się na tym. Mam pełne zaufanie do jego kompetencji, więc uważam, że jest godny polecenia. Korzystam z jego opieki od lat wraz z innymi …