U pacjenta zdiagnozowano pozytywny wynik na COVID-19. Jedyne zalecenia Pani lekarz to paracetamol na zbicie gorączki oraz dobre słowo „trzeba to wyleżeć, to naturalne przy tym wirusie”. Pacjent od dłużnego czasu leżący, osłabiony, przez cały okres choroby nie spożywał pokarmów, gdyż wszystko zwracał. Pani doktor nie była skłonna wystawić skierowania do szpitala czy chociażby pofatygować się do pacjenta by go przebadać. Pacjent trafił do szpitala, zdiagnozowano ostre zapalenie płuc spowodowane …
Opinia dodana przez: Były pacjent

dr n. med. Jadwiga Gural

Westerplatte 10
72-415 Międzywodzie

Bardzo miła i sympatyczna lekarka,bardzo dokładnie bada i czyta wyniki .Polecam Panią Doktor Jadwigę Gural.

lek. med. Antoni Gugulski

Gastroenterolog, Gastrolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Uważam,że to najlepszy lekarz w tej dziedzinie! Byłam u kilku lekarzy w całej Polsce i on jako jedyny dopasował mi idealnie leki, postawił właściwą diagnozę. Gdyby nie Pan Doktor pewnie nie pisałabym teraz tej opinii. Dziękuję !
Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna osoba. Doradzi ,wyjaśni przebieg choroby. Chodzę do pani doktor i nie żałuję. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Andrzej Rumiński

Częstochowska 46a
42-350 Koziegłowy

Taki lekarz to skarb. Leczy się u niego cała nasza rodzina. Zawsze dokładny, wszystko wyjaśni. Cierpliwy, sympatyczny, naprawdę szczerze polecam.

lekarz Marcelina Krupka

Poniatowskiego 8b
44-200 Rybnik

Polecam z całego serca panią doktor ,jest to osoba przesympatyczna,umiejąca słuchać pacjenta ,rozmawiać i i tłumaczyć nawet przez godzinę.Bardzo dobrze rozpoznała moje dolegliwości . Dziękuję jej za wszystko co dla mnie robi .

lekarz Piotr Wolański

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ " EWA CHRZANOWSKA, KRYSTYNA WOLAŃSKA, PAWEŁ CHRZANOWSKI S.C.
OS. TĘCZOWE 12A
58-200 Dzierżoniów

Lekarz godny polecenia. Profesjonalizm pod każdym względem. Rozszerza diagnostykę o innych specjalistów tak dľugo, aż pacjent jest znajdzie przyczynę złego samopoczucia.

lekarz Bolesław Lisikiewicz

Słoneczna 20/9
43-225 Wola

Kolejny raz serdecznie dziękuję za fachową pomoc kardiologiczną w oddziale Panu doktorowi Lisikiewiczowi i przemiłe potraktowanie. Pozdrawiam serdecznie Malgorzata Przybysz.

lekarz Jan Bocianiak

Internista, Onkolog

Poli Gojawiczyńskiej 14
06-400 Ciechanów

Pan doktor pomógł mojemu ojcu gdzie w Warszawie już spisywali go na straty i chcieli wysłać do hospicjum. Doktor zaproponował nowe leczenie i mój ojciec miał szanse przeżyć jeszcze trzy lata a nie tygodni w hospicjum. Doktor jest bardzo empatyczny, jednocześnie bardzo konkretny, wyjaśnia każdy etap leczenia, naprawdę polecam, jak do onkologa to tylko tego, wybitny specjalista.
Opinia dodana przez: Alek

lekarz Andrzej Cyganek

ulica Juliusza Słowackiego 21/28
32-400 Myślenice

Lekarz wyjątkowy.Profesjonalista.Trafnie stawia diagnozy i kieruje na własciwe leczenie.Spokojny i cierpliwy.Polecam wszystkim Pana Doktora-to prawdziwy lekarz,który służy ludziom.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Stanisław Dzimira

ulica Sadowa 11A
38-500 Sanok

Dziękuję Panu doktorowi za okazaną pomoc, profesjonalizm oraz szybką trafną diagnozę. Polecam Pana doktora wszystkim którzy poszukują lekarza pełnego empatii i godnego zaufania. Wdzięczny pacjent dr. Zwoliński.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Lidia Karzyńska-Karpierz

Internista, Reumatolog

Iwaszkiewicza 50 lok. 8
74-100 Gryfino

Fatalny lekarz ,przepisał lek na biegunkę gdy nie miałam takich objawów męczyłam się 3 dni bez leków przeciw gorączkowych ani nic na bol gardla wszystko było zgłaszane podczas wizyty brak wiedzy i zainteresowania pacjentem porażka. Zwolnienie od poniedziałku do środy, w środę udałam się do lekarza i okazało się że to angina ręce opadaja
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Ewa Kwiecińska

Diabetolog, Internista

M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
62-510 Konin

Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
Opinia dodana przez: JERZY

dr n. med. Wanda Drewniak

Endokrynolog, Internista

Karłowicza
Bydgoszcz

Byłam u tej pani jakies 3 lata temu. Bez wiekszych ceregieli zapisala mi hormony do brania zupelnie nie patrzac na moje wczesniejsze wyniki i ogolny przebieg choroby w czasie. Nie bylam przekonana co do jej porady wiec poszlam prywatnie do jeszcze jednego Specjalisty przez naprawde duze S. Okazalo sie ze nie musze brac zadnych hormonow!!! A gdybym je wziela to juz napewno rozpierniczylabym sobie cala gospodarke hormonalna! Bo jak sie …

lekarz Dariusz Giezowski

Gastroenterolog, Gastrolog

ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii Dariusz Giezowski
Zdrojowa 2
65-142 Zielona Góra

Znakomity lekarz. Bardzo życzliwy, empatyczny. Duża wiedza i fachowość. Zabieg kolonoskopii i gastroskopii przeprowadził perfekcyjnie. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Narcyz

lekarz Ewa Filipowicz-Paszyń

Diabetolog Gliwice NFZ
ul. Średnia 10 (poradnia Corpora-Med)
44-100 Gliwice

Bardzo bezczelna i opryskliwa Pani, bo lekarzem jej nazwać nie można. Nie zrobiła nic, nie pomogła pomimo wyraźnych zaleceń od innych lekarzy. Cały wcześniejszy wieczór spędziłam na infolinii i na konsultacjach z lekarzami, którzy przez telefon nie byli w stanie wystawić mi skierowania na badanie ale wszyscy starali się pomóc wystawiając skierowania na cito do wszystkich możliwych wyników lekarzy łącznie z internista i ortopeda, u których takie skierowanie na miejscu …
Opinia dodana przez: P

lekarz Zbigniew Kaczmarczyk

pl. św. Małgorzaty 1-2
58-100 Świdnica

Podczas wizyty u doktora Kaczmarczyka spotkało mnie bardzo nieprzyjemne doświadczenie. Zostałem potraktowany w sposób opryskliwy, momentami wręcz poniżający, co było dla mnie wyjątkowo trudne i nie do przyjęcia. W reakcji na moją próbę obrony swojej godności, pan doktor zakończył wizytę i wyprosił mnie z gabinetu. Tym bardziej było to dla mnie rozczarowujące, że zgłosiłem się po pomoc – potrzebowałem zwolnienia lekarskiego w związku z trwającą rehabilitacją prowadzoną w ramach Medicover. …
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Aleksandra Kubiczek

Liliowa 19
43-340 Kozy

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, leczy całą moją rodzinę od lat. Polecam Panią doktor. Jest kompetentna i miła .

lekarz Tomasz Bąk

Gastroenterolog, Internista

Ośrodek Usług Medycznych "Alergopol"
ulica 3 maja 31
44-200 Rybnik

Doktor Tomasz Bąk to jeden z niewielu lekarzy którzy zdrowie pacjenta stawiają na pierwszym miejscu. Jako lekarz gastrolog nie ma.sobie równych w tej specjalizacji, spokojny ,rzeczowy,potrafi wszystko wyjaśnić i uspokoić pacjenta. Bardzo dużo mu zawdzięczam i dlatego gorąco polecam wszystkim wszystkim pacjentom ,którzy mają problemy gastryczne.

lekarz Barbara Śliwińska-Knast

Diabetolog, Internista

Zachodnia 17
63-300 Pleszew

Nie polecam!!! Nigdy tam więcej nie wrócę. Na dzień dobry Pani doktor kazała mi pójść leczyć się tam, gdzie do tej pory a nie u niej. Moje prywatne wyniki badań popisała bez pozwolenia. Na pytanie o badanie na temat insulinooporności wzięła telefon i pokazała mi Google i mam sobie poczytać. Do tego nie znając absolutnie podstaw dietetyki wciska ludziom dietę 1200 i 1400 kcal nie sprawdzając nawet CPM ani PPM. …