Gabinet Warszawa ul. Nowogrodzka40m60
Rzetelne traktowanie pacjenta, wnikliwy wywiad z pacjentem i badanie, ciepłe podejście, gruntowna wiedza poparta ogromnym doświadczeniem klinicznym.
Centrum Perynatologii
Kasprzaka 17 A
Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz
Szpital Bielański
Cegłowska 80
Serdeczne podziękowania dla p. dr Józefa Jodkowskiego za uratowanie mi życia w zawale przedniej ściany. Można mieć wielkie zaufanie do kompetencji Pana doktora. Specjalista wysokiej klasy.
SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza
Gabinet Kardiologiczny dr n. med. Aldona Browarek
lok 806, Polna 3
Bardzo spokojna, kompetentna ,i wnikliwa Pani Doktor, szczerze polecam, potrafi cierpliwie wysłuchac Pacjenta, dokładnie zbadać i wytłumaczyć zawiłości medyczne oraz sposób leczenia
Miedzynarodowa 48/51
Polecam Doktora Piotra , to była moja pierwsza wizyta ,ale napewno nie ostatnia, Doktor poświęcił bardzo dużo czasu odpowiadając na moje pytania,bardzo zaangażowany,empatyczny,wszystko dokładnie wytłumaczył,poszłam z problemem kardiologicznym a zostałam zbadana kompleksowo Doktor dał mi dużo praktycznych porad i wskazówek co do innych dolegliwości .Jestem mega zadowolona że właśnie trafiłam na Takiego lekarza.Polecam raz jeszcze :)
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Kilkukrotnie byłam u doktora. Za każdym razem starał się pomóc, umożliwiał kontakt przez wizyty w poradni podczas ustawiania leków, gdy potrzebowałam zaświadczenia do operacji (przyjmował na cito jeśli była taka potrzeba). Człowiek z SERCEM...
Przyszłam z (najprawdopodobniej) drobnym problemem ale nie zostałam potraktowana pobłażliwie. Lekarz zlecił dodatkowe badanie, by wykluczyć poważniejsze dolegliwości. Zebrał obszerny wywiad. Nie był pośpieszny jak wielu lekarzy, raczej metodyczny i staranny. Wizyta odbyła się w kulturalnej i rzeczowej atmosferze.
Trafiłem do Instytutu Kardiologii na ablację w trybie przyspieszonym parę tygodni temu i doktór Duda był moim lekarzem prowadzącym. Byłem bardzo zaskoczony opieką ze strony pana doktora, wydał mi się aż tak wspaniały, że aż niemożliwym dla mnie było by taki lekarz istniał. Jest bardzo miły i sprawia wrazenie, że zależy mu na swoich pacjentach. Właściwie nie ma za bardzo do czego się przyczepić, może tylko to, że zapomniał, że …
SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8
Dzięki kompetencji i zangażowaniu Pana doktora moja mama jeszcze żyje. Pan doktor ma w sobie tyle empati, życzliwości i cierpliwości wobec starszej osoby ,wszystko wytłumaczy tak aby pacjent zrozumiał. Jestem bardzo wdzięczna i ze szczerego serca polecam Pana doktora.Taki lekarz szczególne w obecnych czasach to Skarb.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ośrodek Pomocy Zdrowiu"
Bellottiego 1/10/11
Pani doktor jest godna polecenia. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi. Po przeprowadzonym wywiadzie na temat chorób współistniejących otacza serdeczną, troskliwą i umiejętną opieką. Kompetentne i skrupulatne wyjaśnienia działają uspokajająco.
NEWMED. LECZNICA SPECJALISTYCZNA
Gwiaździsta 5b
Zawsze sprawdzam opinie i uśmiecham się kiedy ktoś pisze, że lekarz jest niemiły. Lekarz ma być konkretny, ma znać się na swojej pracy, nie musi być super przyjazdy i gadatliwy, nie po to sie tam przychodzi. Pan Doktor może i nie jest najlepszym towarzyszem do pogaduch ale to profesjonalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem i to jest to co powinno interesować pacjentów najbardziej.
Ośrodek Leczenia Specjalistycznego Szpital Nowowiejski
Nowowiejska 27
W podejsciu dr Ryczka do pacjenta czuć ogromne doświadczenie szpitalne. Tu nie ma dywagacji, zastanawiania się, jest konkret. Fachowo, uprzejmie, precyzyjnie. Poza tym nie oczekujcie głaskania po głowie, dr Ryczek pracuje na codzień w szpitalu 'wojskowym' jest wiec punktualny, skoncentrowany na pracy, stawia pewne diagnozy, zwraca uwagę na szczegóły. Polecam z czystym sumieniem.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Jestem pod wielkim wrażeniem wizyty u Pana Dr Kulawika. Dzięki błyskawicznej diagnozie uniknąłem zawału.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Rzetelna Pani doktor z powołania. Dokładnie przebadała i wzięła pod uwagę wszystkie możliwe ewentualności, które pasują do obiawów zanim zastosowała leczenie. Z czystym sumieniem polecam
Trafiłam do Pani doktor przypadkiem, jako szukająca pomocy u kolejnego internisty. Od razu wzbudziła moje zaufanie swoją wnikliwością z jaką przeprowadzała wywiad. Jako jedyna wysłuchała moich problemów ze zdrowiem i nie zrzuciła ich na karb zaawansowanej ciąży tylko zleciła natychmiastowe, wnikliwe badania. Po jej zaleceniach moje ciągnące się dolegliwości wreszcie ustąpiły i po wielu miesiącach mogę powiedzieć, że dr Brizińska zwróciła mi zdrowie! Jest wielu sympatycznych, miłych, uśmiechniętych lekarzy, którym …
Wał Miedzeszyński 414A/6/4
Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Trafiłem przypadkiem (z ulicy) do Pana Piotra Kokowicza. Lekarz był bardzo uprzejmy, wyjaśnił przyczyny, sposoby leczenia mojej choroby, oczywiście bez dokonania dokładniejszego badania echa serca się nie obędzie, EKG to nie wszystko. Czytając wcześniejsze komentarze może lekarz miał gorszy dzień? Nie wiem, Ja jestem bardzo zadowolony, czystym sumieniem polecam.