lekarz Andrzej Jung

Internista, Lekarz rodzinny

Jagiellonka
Krasków 123b
46-200 Kluczbork

Lekarz, którego z całą pewnością mogę polecić. Leczy cała moją rodzinę od wielu lat i nawet podczas ciężkiego okresu covidu mogłam liczyć na jego pomoc. Co prawda dostanie się do niego jest z roku na rok coraz cięższe, ale jak potrzebowałam to doktor przyjął mamę w sobotę

lekarz Jagoda Derkowska

Zamkowa 3
46-200 Kluczbork

Pani Derkowska jest swietnym lekarzem i co najwazniejsze idealnie potrafi postawic diagnoze,byłam u niej 3 tyg temu,rozpoznała zapalenie siatkówki i skierowała do Katowic,tłumaczac wszystko,Jej diagnoze potwierdzili katowiccy Profesorowie okulistyczni,którzy mnie lecza,a mam dopiero 32l,goraco polecam pania Jagode,moja imienniczke-Jagoda Jędraik

lekarz Jolanta Flejsierowicz-Moniakowska

Podwale 4
46-200 Kluczbork

Mam nadzieję że kogoś przestrzegę przed wizytą u tej Pani. Nie wiem i już nie chcę wiedzieć z czego to wynikło ale nie rozumiem jak "lekarz" z wieloletnim doświadczeniem(by się wydawało) mógł nie zauważyć torbiela czekoladowego 5cm!TAK CENTYMETRÓW i polipa endometrialnego?!! i nie zlecając odpowiednich badań na bolesna miesiączka proponować lek przeciwból. Z samego wywiadu można podejrzewać ENDOMETRIOZĘ, którą może potwierdzić badanie!! Więc do czego doszło, że chodzimy do lekarza, …
Opinia dodana przez: "leczona"

dr n. med. Iwona Beń-Skowronek

Endokrynolog dziecięcy

Endokrynolog
Ligonia 18/5
46-203 Kluczbork

Nie polecam po wejściu do gabinetu rozkazuje i jest nie miła.Najgorszy lekarz na terenie Lublina.Stanowczo odradzam
Opinia dodana przez: Kacper

lekarz Grażyna Szajda

Podwale 4
46-200 Kluczbork

Do doktor Szajdy chodzę ok 5lat jestem bardzo zadowolona prowadziła moją pierwszą ciąże bardzo profesjonalnie!Jest bardzo ciepłą osobą,potrafi bardzo dobrze wszystko wytłumaczyć!Osobiście wcześniej chodziłam do wielu lekarzy ginekologów jednak odkąd poszłam do dr Szajdy już u innych lekarzy nie bywam!

lekarz Aldona Witek

Zamkowa 3
46-200 Kluczbork

Bardzo miła I kompetentna osoba, szanuje pacjenta i dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości, polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Krzysztof Hadzik

NZOZ Medyk
Michałowskiego 3
46-203 Kluczbork

Super lekarz, fakt czasem się spóźnia, ale niejednokrotnie siedzi dłużej żeby przyjąć poza numerkiem. Niejednokrotnie na prywatne wizyty przyjedzie zupełnie za darmo
Opinia dodana przez: Jane

Wiktor Naumik

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Kluczbork

Polecam Pana doktora z całego serca do wyrywania zębów i nie tylko bardzo profesjonalny delikatny wyrozumiały za nim podejmie jakąkolwiek decyzję wysyła na zdjęcie a nie jak nie którzy nie potrzeba a potem problemy

lekarz Janusz Kluczyński

Pulmonolog

NZOZ ,,Pulmo s.c" Poradnia Chorób Płuc i Gruźlicy
Poniatowskiego 22
46-200 Kluczbork

Byłam u lekarza na NFZ i zostałam przyjęta tak samo jak prywatnie. Dobry lekarz i ponowne badania które każe przeprowadzić to dla pewności i dla naszego dobra. Tak robi większość lekarzy. Polecam tego lekarz jest bardzo dobrym specjalistą.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Wojciech Moniakowski

Chirurg ogólny, Internista

Korfantego 17
Kluczbork

Lekarz z powołania, wszystko dokładnie i skrupulatnie sprawdza i bada, bez pośpiechu przeprowadza wywiad z pacjentem. Wszystko tłumaczy tak , aby było zrozumiałe.

lekarz Marek Czerski

Urolog

Rynek 21
46-200 Kluczbork

Potwierdzam opinię poniżej sprzed 6 lat. Wczoraj byłem u Pana Czerskiego na Witosa na kontroli po zabiegu, który miałem 2 dni wcześniej a wykonywał go młody lekarz niestety ze stresu nie znam nazwiska. Na początku w ogóle był zdziwiony co ja tu robię dwa dni po zabiegu u kontroli więc tłumacze, że dostałem takie skierowanie i tak jest na wypisie ze szpitala. Owszem na pierwszy rzut oka miły, do momentu, …
Opinia dodana przez: to tylko ja

lek. dent. Maria Fiutak

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kluczbork

Nie pamiętam gabinetu stomatologicznego, gdzie by mnie tak przyjmowano. Przede wszystkim fachowość, a wszystko to w miłej, przyjemnej atmosferze. Wspaniały zespół specjalistów, któremu w pełni można zaufać. Polecam.

Zdzisława Hadzik

Ortodonta, Stomatolog

Słowackiego 13a
46-203 Kluczbork

Jeżdżę do pani doktor już od 6 lat z córkami. Jestem bardzo zadowolona. Pięknie wyprowadziła mi starszą córkę, która miała poważny problem z podniebieniem i krzywymi zębami. Ząbki są proste i równe. Zawsze była cierpliwa, kompetentna i konkretna. Polecam.

Zdzisław Korzekwa

Ratownictwo Medyczne
Marii Skłodowskiej-Curie 23
46-200 Kluczbork

Mieliśmy ogromnego pecha trafiając w dzień porodu na dyżur tego człowieka. Żałujemy przez to wyboru szpitala do porodu, mimo super położnych i fajnych warunków na porodówce. Lekarz bardzo niemiło, zimno i przedmiotowo traktuje pacjentów. Podczas badania rozwarcia każdorazowo wyjątkowo nieczuły. Podczas bóli porodowych, które były bardzo długie i bolesne stwierdzał „co Pani teraz wyrabia, proszę tak nie jęczeć”. Już pomijam fakt niemiłego, przedmiotowego traktowania. To sprawa przełknięcia. Ale dyskwalifikującym całkowicie …
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Teresa Miziniak

Dermatolog, Wenerolog

ulica Waryńskiego 40
46-200 Kluczbork

Szybki termin wizyty z NFZ , trochę oschłe, lecz profesjonalne podejście. Trafna diagnoza, po tygodniu stosowania zaleconego przez panią Doktor robionego kremu, skora dziecka wróciła do zdrowia. Polecam

Agata Zalecińska

Przychodnia
46-200 Kluczbork

Pani Doktor Zalecińska to zdecydowanie najbardziej kompetentna, bezproblemowa, pomocna lekarka w całym medyku. Nigdy nie jest spóźniona, niepotrzebnie nie przeciąga wizyty- nie rozmawia się z nią o niczym, jedynie o stanie zdrowia. Każdemu polecałbym wizytę.

lekarz Przemysław Bartnik

Kwiatowa 11
46-200 Kluczbork

Wchodząc na profil tego lekarza jestem w szoku ze osoby piszą takie komentarze poniżej ponieważ lekarz całkowicie działa w odwrotną stronę, wszystko spokojnie tłumaczy, jeśli coś mu się nie zgadza natychmiast szuka problemu a nie odsyła do innego lekarza bądź szpitala. Polecam jak najbardziej . Oczywiście nie potępiam kogoś za wczesniejsze opinie bo kazdy przypadek jest inny lecz w moim przypadku lekarz złoto ! i ciesze sie że to własnie …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Elżbieta Kulpińska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Kluczbork

Stanowczo nie polecam Pani Kulpinskiej !!! Wraz z 3 miesięcznym dzieckiem poszliśmy na kosultacje gdyż martwiło nas zapadające się czasami ciemiaczko. Okazało się że wszystko jest ok jednak Pani po zbadaniu dziecka zaczęła straszyć nas że dziecko jest zacofane bo nie podnosi glowy i że ma zmniejszone napięcie mięśniowe.. straszla zapalebiem opon mozgowych ito itd ponadto stwierdziła że dziecko jest bardzo chude i jest wygłodzone, gdyż kp i moje mleko …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Janusz Hrehorów

Chirurg ogólny, RTG

Damrota 35
46-200 Kluczbork

Lekarz któego kfalifikuje poniżej przeciętnej, po sotanim artykule o tym iż wyrzucał śmieci do lasu i został podejrzany przez monitoring, tym bardziej takeimu nie ufam. Skoro żal zapłacic kilkanaście złotych za wywóz i szuka oszustwa, to czy do pacjenta będzie bardziej rzetelny - wątpie.

lekarz Aleksander Firlej

Dermatolog, Wenerolog

Waryńskiego 4
Kluczbork

Także nie polecam, nie dowiedziałam się nic konkretnego podczas wizyty, mimo to lekarz kazał umówić mi się na następną, kiedy dzwoniłam żeby się umówić na ową następną wizytę, zbył mnie i uznał iż ma ważniejszych pacjentów.