lekarz Jerzy Agopsowicz

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Lekarz konkretny, jasno się wyraża, nie trzeba ciągnąć za język, wszystko tłumaczy jak należy, ja jestem zadowolona, i mimo płaczu mojej córki dużej kozy, umiał się odnależć w sytuacji i ją załagodzic.
Opinia dodana przez: Madzior

lekarz Adam Bezmian

Lelewela 7
75-449 Koszalin

Bardzo polecam, profesjonalne podejście zarówno do dorosłych jak i do dzieci, wszystko tłumaczy jasno i klarownie, dzięki Panu Adamowi zarówno pozbyłem się przewlekłego zapalenia zatok a także migdałków dzięki czemu już kompletnie nie choruję.
Opinia dodana przez: Szymon

lekarz Danuta Żabicka

Audiolog, Foniatra

al. Niepodległości 59
Inowrocław

W mojej opinii dobry lekarz. Zaangażowana i poświęca wiele czasu nad chorym. Nastawiona pozytywnie.

lekarz Bogusław Machowski

Niepodległości 16b lok. 19
38-400 Krosno

Dobry, miły, wyrozumiały. A to już bardzo wiele w tym fachu. Z zaufaniem poddaję się przepisanemu leczeniu. Zauważyłem, że niektórym respondentom nie podoba się antybioterapia. Nie jestem medykiem, ale trudno mi sobie wyobrazić inne podejście, by nie narażając się na utratę słuchu, pozbyć się silnego zapalenia ucha bez antybiotyku...
Opinia dodana przez: Andrzej

Małgorzata Nassalska

ulica Michałowskiego 26/35
42-200 Częstochowa

Witam jak dla mnie Pani doktor nie powinna leczyć w moim przypadku choroby gdzie lecial mi cały czas katar i czułem sie chory badanie miałem przeprowadzone czy rozpoznaje zapach i czy uchu nie mam zatkanych. Pani doktor stwierdziła że jest przegroda nosowa krzywa i żebym dużo wody pił i areozole przepisane pełen profesjonalozm brawo.... Postanowiłem jechac do Chorzowa do kliniki po zrobionym usg zatok stwierdzono ropę i zapalenie w zaawansowanym …
Opinia dodana przez: DAMIAN

lekarz Mieczysław Barański

Laryngolog, Pediatra

ul. Robotnicza 79
82-300 Elbląg

Problemem zgłoszonym przy rejestracji było sprawdzenie po pewnym wypadku oraz wyczyszczenie uszu. Wizyta skończyła się po minucie lekarz po powierzchownym sprawdzeniu powiedział ze jest w porządku i proszę wyczyścić sobie wodą z mydłem. Ta jakże cenna minutowa wizyta kosztowała 150zł za praktycznie powiedzenie dzień dobry i trzaśnięcie drzwiami. Odradzam korzystania z usług tego lekarza strata czasu i pieniędzy
Opinia dodana przez: Klient

lekarz Janina Najda

MEDICUS
Grajewo

Pani doktor ze specjalizacją laryngologii nie mogła stwierdzić, w jakim stanie jest moje gardło.Dodam, że poprzedni lekarz bez specjalizacji laryngologii mógł to zrobić.

lekarz Małgorzata Munk

Szpitalna 8 lok. 2
34-200 Sucha Beskidzka

Jestem wieloletnim pacjentem pani doktor Munk niestety dzwoniąc o nowy termin dowiedziałam się że termin luty ale mówię że jestem chora i mam skierowanie pilne pani doktor tak się oburzyła że zaczęła krzyczeć że jest również chora że absolutnie do innego lekarza albo do suchej do laryngologa , rozumiem mówię to czy mogę się zapisać w takim razie na termin na luty w słuchawce słyszę nagle, że nie, nie mogę …
Opinia dodana przez: Neta

lekarz Katarzyna Karczewska-Dudziec

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

ul. Wąwozowa 22/53

Pani doktor bardzo miła, wytłumaczyła wszystko spokojnym tonem i wyszła z inicjatywą rozwiązania problemu, gdyby nie było miejsc do zapisania się na kolejną wizytę. Obawiałam się wizyty po opiniach, dlatego zaraz po jej zakończeniu postanowiłam wystawić swoją:).

lekarz Magdalena Adamowicz

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Byłam z synem nastolatkiem. Profesjonalnie, rzeczowo, na każde pytanie otrzymałam satysfakcjonującą odpowiedź. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Katarzyna Zimoch

Czwartaków 4
Płock

Nie polecam tego laryngologa, mało czasu poświęca pacjentowi, nie ma podejścia do dzieci, na dodatkowe pytania odpowiada pobieżnie i z musu, dzisiaj czekałam z dzieckiem 1,5 godziny na wizytę. Rozumiem, iż musiałabym tyle czekac, gdyby byli przyjmowani zapisani pacjenci, ale Pani Doktor wielokrotnie wychodziła z gabinetu na kilkanaście minut bez podania przyczyny oraz przeproszenia pacjentów. Ponadto przyjmowała swoich znajomych pacjentów bez kolejki, prowadziła rozmowy telefoniczne, wypraszając pacjentów z gabinetu. Miałam …

lek. med. Aleksander Karpiesz

Laryngolog, Otolaryngolog

NZOZ Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Aleje Jerozolimskie 30

Zgłosiłam się do tego lekarza na wizytę kontrolną, dwa tygodnie po tym jak laryngolog w szpitalu na SORze stwierdził u mnie porażenie nerwu twarzowego. Pan doktor Karpiesz nie potrafił powiedzieć NIC na temat mojego stanu zdrowia. Powiedział tylko tyle, że jeśli nie pracuję NA ULICY (w tych słowach), to nic mi nie będzie. Zapytałam o skutki uboczne leku, którym się leczę (steryd Encorton) - czy to normalne, że mam mdłości …
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jolanta Soja

Laryngolog, Pediatra

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
ul. Piastowska 21
97-500 Radomsko

Serdecznie polecam Panią Doktor jako laryngologa i pediatrę! To specjalistka o ogromnej wiedzy i empatii. Pani Doktor zawsze z uwagą słucha pacjenta i szczegółowo wyjaśnia proces leczenia. Dzięki trafnej diagnozie i skutecznym rozwiązaniom pacjent wraca szybko do zdrowia. Wizyta u niej to prawdziwa przyjemność. Z całego serca dziękuję i polecam!
Opinia dodana przez: Bogusia

Małgorzata Brzóska

Kościuszki 75
64-700 Czarnków

Pani doktor zbadała mnie kompleksowo, wytłumaczyła wszystko dokładnie, oraz wskazała możliwe sposoby leczenia. Podczas badania bardzo uprzejma 😉
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Krzysztof Kwaśnik

Alergolog, Laryngolog

ul. Kośna 26
26-600 Radom

Wzór lekarza, wyśmienity specjalista, ale tez CZŁOWIEK przez duże "C", doskonały "psycholog"! Nie ma takich słów które wystarczająco dobrze określają Pana Doktora!!! Objeździliśmy "najlepszych profesorów" i utytułowanych laryngologów, ale pomoc przyniosły tylko wizyty u Pana Doktora! Dziękujemy Panu, a wszystkim czytającym polecamy...jeśli potrzebujecie pomocy w tej dziedzinie 200 % polecamy!!!! E. & M.
Opinia dodana przez: Zeber
Naprawdę nie rozumiem negatywnych komentarzy, bo lekarz jest kompetentny, poświęca czas, słucha, proponuje rozwiązania. A w komentarzach pojawiły się oceny pani odbierającej telefon , nie lekarza, co nie powinno mieć miejsca, to po pierwsze, a po drugie co do komentarza z gorączką - rozumiem, że powinien być milszy, natomiast faktycznie, co ma poradzić lekarz laryngolog na gorączkę ? To raczej do lekarza ogólnego powinno się umówić. Mi ten lekarz naprawdę …
Opinia dodana przez: Zuzanna
Pani doktor jest miła. Badanie jest szczegółowe i dokładne dlatego dla niektórych męczące. Potrafi powiedzieć do tego, że zastosowała swoje wszystkie możliwe środki (jeśli nie ma poprawy) kieruje pacjenta dalej. To rzadko spotykana ale i ceniona cecha.

dr n. med. Jarosław Kapuściński

Grabiszyńska 11/5

Bardzo skromny, ale kompetentny, nie czaruje i nie opowiada głupot jak inni, uczciwie daje informacje czy może pomóc, na 100% wole takiego lekarza niż tego który ma wypucowany extra nowoczesny gabinet a nic nie wie o niczym i szkodzi ludziom!!!!!!! ja ktoś chce mieć luxus to proponuję spa!!!!! miałam 2 zabiegi i 2 na fundusz, a przecież mógł pow że u niego tylko prywatnie się da!!!!

lek. med. Izabela Kosztulska

Laryngolog, Otolaryngolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Bardzo kontaktowy lekarz. Wszystko przekłada na "ludzki" język. Uważnie słucha i dużo dopytuje. Uważam, że to dobry lekarz godny polecenia.

dr n. med. Piotr Muszyński

Laryngolog dziecięcy, Otolaryngolog

ulica Legionów Polskich 11A
32-065 Krzeszowice

Bardzo rzetelny i kompetentny lekarz. Poświęca tyle czasu pacjentowi, ile ten potrzebuje. Mnie zdiagnozował ból gardła, z którym byłam już u wielu lekarzy i nie umieli mi pomóc. Od dr Muszyńskiego dostałam odpowiednie leki i wreszcie po tylu miesiącach cierpienia już nic nie boli.