lekarz Ewa Węgier-Szewczyk

al. Wojska Polskiego 4 lok. 1
62-800 Kalisz

Nie polecam ani Pani doktor ani przychodni na Granicznej w której Pani pracuje. Pani doktor przykleja łaty swoim pacjentom. Jeżeli ktoś brał kiedykolwiek jakieś leki na depresję itp to co by się nie działo diagnozą będą nerwy. Bez żadnych badań i sprawdzenia objawów. Na ropne zapalenie woreczka żółciowego dostałam leki na uspokojenie. Pani doktor mało nie wpędziła mnie do grobu- uznała to za nerwobóle przed maturą. Miała aparaturę do USG …
Opinia dodana przez: Ania

Dorota Kaim-Hagar

Spółdzielcza 28
42-350 Rzeniszów

lekarka (mała litera użyta dla podkreślenia rangi)-BEZNADZIEJNA. Syn drugi raz po "leczeniu" u tej pani kończy z zapaleniem płuc. Jak przepisane leki nie przynosiły efektu to dostaliśmy skierownie do szpitala jako rozwiązanie problemu. Inny lekarz w ten sam dzień zareagował jak prawdziwy Pediatra, przepisał inny antybiotyk i dziecko wyszło z choroby bez hospitalizacji. Da się? Da się! Pozdrawiam Ola
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Anna Kuncewicz

bik med
pomorska
Gniewino

Bardzo dobry lekarz ! zleca badania jest kompetentna odpowiada rzeczowo na pytania , miła , przychodząc do niej nie ma się ciągle wirusówki jak u innej pani dr w tej przychodni , bada szczegółowa polecam!

lekarz Ewa Kozińska

Powstańców Listopadowych 19D
35-606 Rzeszów

Lekarz bardzo oddany pacjentom, zawsze pomoże, znajdzie czas. Leczy się u niej cała nasza rodzina i zawsze byliśmy zadowoleni. Nie robi problemów z badaniami. Dodatkowo jest po prostu przesympatycznym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Jarek N

lekarz Ilona Zdeb

Lekarz medycyny pracy

Przychodnia Przyzakładowa Przemysłowa
Jędrzejowska 74
29-100 Włoszczowa

Dziękuję bardzo Pani doktor- wizyta z 20.09.2024.Lekarz który pierw wysłuchał a potem zrozumiał.Sukcesów.

lekarz Karol Senenko

Centrum Medyczne ENEL-MED - AMBULATORIUM
ul. Powstańców Śląskich 4-6

Zdecydowanie najlepszych internista, na jakiego trafiłem w swoim życiu. Powiedzieć, że się zna, to nic nie powiedzieć. Genialny lekarz i człowiek. Na pewno ktoś, kto szczerze opowie o dolegliwościach, będzie prawidłowo zdiagnozowany. Takich lekarzy już prawie nie ma, niestety.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Andrzej Pomykała

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora, sumienny , rzetelny i doradzi jak nikt inny.Zawsxe zleci komplet badań i doceni nam poświęcony czas.
Super podejście do dzieci. Swietnie i cierpliwie tłumaczy wszystko, wyjścia opisuje radzi . Poleca co robić c gdzie się udac wrazie potrzeby dalszego leczenia .
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Józef Wojnar

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

Sadowa 29
33-100 Tarnów

Do dzisiaj jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia Pana Doktora, który bezblędnie rozpoznał u mnie chorobę i skierował mnie tam, gdzie trzeba. Nawet lekarze, do których później trafiłem byli pod wrażeniem Jego kompetencji, że nawet specjaliści z ich dziedziny mają problemy z trafną diagnozą, a co tylko potwierdziły dodatkowe badania. Dzięki Doktorowi teraz cieszę zdrowiem i korzystam rozsądniej z życia. I nie zgadzam się z moim przedmówcą, że każdy lekarz …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Grzegorz Fara

Lekarz rodzinny

Przychodnia Lekarzy Rodzinnych "ZDROWIE"
Obrońców Westerplatte 1A
78-500 Drawsko Pomorskie

Beznadziejny lekarz , trzeba się prosić o przyjęcie z małym dzieckiem w ciężkim stanie z zapaleniem płuc. Czego ten tzw. "lekarz" nie potrafił zdiagnozować. Zero empati. Serdecznie nie polecam
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Anna Westrych

Krucza 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Pierwsza wizyta pani doktor wepchnela dziecku 6 cio tygodniowemu patyczek drewniany do buzi po czym go obkrecila i uszkodzila dziecku dziaslo. Jedna z kolejnych wizyt gdzie dziecko bylo szczepione 7 miesiac pani doktor tak naciagnela dziecku napletek ze skora na nim popekala dziecko placze podczas oddawania moczu. Nie polacam brak kompetencji.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Jerzy Szpilewicz

Poradnia Lekarzy Urolog-Ginekolog Wiesław Kotarski i Partner
Wodociągowa 2A
11-500 Giżycko

Bardzo dobry lekarz, przejmujący się pacjentem (który jest naprawdę chory). Miły, sympatyczny i konkretny lekarz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Barbara Chełmińska-Milkiewicz

Grota-Roweckiego 9c
63-101 Śrem

Leczę u Pani dr swoje dzieci. Do dzisiaj! -dosyć mam już wystawania przed przychodnią przez 7 rano aby się zarejestrować, -dosyć mam już dzwonienia do południa aby się zarejestrować (a jak się uda dodzwonić-numerków brak!), - dosyć mam wyczekiwania na Panią dr, - dosyć mam wyczekiwania w ciasnej poczekalni, gdzie są dzieci zdrowe i chore, - dosyć mam opóźnień po 2 godziny na swoją kolejkę(gdzie wizyty wyznaczane są co 10 …
Opinia dodana przez: PACJENTKA

Marzena Bieńkowska

NZOZ „Eskulap”
27-200 Starachowice

Najlepszy lekarz rodzinny na świecie!!! Leczy czwórkę naszych dzieci i nas a także znajomych i ich dzieci. Jest naszym lekarzem rodzinnym od 14 lat i nigdy Jej nie zmienimy. Pani doktor zawsze stawia trafne diagnozy i dobiera właściwe leki oraz sposób leczenia. Poza tym uwielbia dzieciaki a dzieciaki Ją :) Zawsze nam pomoże kiedy tego potrzebujemy. Polecam wszystkim ... chociaż wszyscy wiedzą, że jest naj, naj, najlepsza.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Tadeusz Tuzel

Prosta 5
63-400 Ostrów Wielkopolski

Mój lekarz rodzinny. Dzięki niemu trafiłam szybko do odpowiedniego specjalisty, co pozwoliło na szybką diagnozę. Lekarz drąży temat, sprawdza, nie ogranicza się do ogólnego wywiadu. Kiedy coś się dzieje, nie zostawia pacjenta samemu sobie. Do tego sympatyczny... a po 3 godzinach oczekiwania w kolejce to ważne ;). Polecam i sama nie zmienię lekarza :)

lekarz Zofia Dziuba-Łączna

Łazienna 32/2
87-100 Toruń

Bardzo uprzejma Pani doktor. Zostałam wypytana o dużo szczegółów dotyczących zdrowia i przekaz informacji przez samą Panią doktor był jasny i zrozumiały.
Opinia dodana przez: Zuzanna

dr Grażyna Rogowska

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

47-220 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor jest profesjonalistka w każdym calu. Poświęca dużo czasu aby bardzo uważnie wysłuchać pacjenta. Dokładnie analizuje dokumentację co sprawia ze leki, które przepisuje są bardzo trafione i skuteczne. Pani doktor jako jedyna z pośród pięciu lekarzy dopasowała mi odpowiednie leki na nadciśnienie. Bardzo dziękuję.

Hanna Najdowska

Neurolog, Lekarz orzecznik ZUS

nie ma takiego orzecznika w ZUS
Zielona Góra

Pani doktor jest osobą bardzo życzliwa i uprzejmą osobą .Tłumaczy sposób leczenia choroby. Polecam leczenie u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Katarzyna Kossakowska-Świetlik

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Nie wiem skąd negatywne opinie o pani doktor. Jedna z lepszych lekarek w Piasecznie. Zawsze służy pomocą. Przy pandemi covid jako jedna z nielicznych lekarzy nie schowała się w domu, tylko jeździła po domach do ludzi z zarażeniem covid i ich osłuchiwała i leczyła (między innymi moją mamę). PRAWDZIWY LEKARZ POLECAM Z CAŁEGO SERCA
Opinia dodana przez: Mikołaj Pru

Krzysztof Zieliński

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

praktyka prywatna
Nasielsk
Nowe Miasto

To lekarz o dwóch twarzach, a którą poznamy, zależy od tego czy pójdziemy do niego prywatnie czy na NFZ. Ja poznałam obydwie. Pierwsza to lekarz miły, pomocny, wszystko wytłumaczy, pożartuje, nie zbywa, odpowie na każde pytanie. Druga to człowiek arogancki, nieuprzejmy, chcący jak najszybciej pozbyć się pacjenta, robi ze wszystkim problem, trzeba go wręcz prosić np. o skierowanie na badania, sam mówi że "jak nie wiadomo o co chodzi to …
Opinia dodana przez: G.K.