stomatolog Wrocław

dr n. med. Paweł Bohater

Protetyk, Stomatolog

Czarnieckiego 5/80

Doktor Paweł Bohater to mistrz w swoim fachu łączy niespotykaną wiedzę z olbrzymim doświadczeniem życiowym w momencie zakładania mi protezy oświadczył , ze na pewno przetrwa 10 lat służy mi do dzisiaj a ma już 18 lat .Pragnę z całego serca polecić wszystkim Pana Doktora.
Opinia dodana przez: jan

lek. dent. Piotr Smołka

Gabinet Ortodontyczny
ul. Pomorska 32, I piętro

Jestem zadowolona z efektów leczenia. Wszystko przebiega dotychczas sprawnie, zgodnie z początkowymi zaleceniami. Gdy mam pytania - zadaję je, a nie oczerniam fachowca na anonimowym forum.

lek. dent. Małgorzata Sysło-Orzechowska

Chirurg stomatolog

Lompy Józefa 21/1

Pani Doktor, profesjonalnie i z uprzejmością podchodzi do pacjenta, Wyrwała mi ósemki, których wyrwania nikt nie chciał się podjąć, Szybko, bezboleśnie, kompleksowo,

dr n. med. Paweł Studnicki

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Stomatologia Studniccy
Brzozowa 22

Wspaniały lekarz!!! Trafiłam do pana doktora Pawła po kilkudniowym analizowaniu opinii na Jego temat, po zapytaniu na FB kogo polecają inni użytkownicy. Szukałam naprawdę dobrego stomatologa, ponieważ miałam już dość "przypadkowych" lekarzy. Wiele osób pisało, że jest to świetny fachowiec, pełen empatii, otwarty, sympatyczny i posiadający ogromną wiedzę. Trafiłam do pana doktora ze złamanym zębem, ale dodatkowo chciałam również sprawdzić jak wygląda stan pozostałych. Pan Paweł zaproponował zrobienie zdjęcia panoramicznego, …
Opinia dodana przez: Katarzyna Jaroch

Izabella Bielak

Kościuszki 108a lok. 20

Myślący lekarz, którego pacjent obdarza zaufaniem, który wie co robi, to jest własnie pani Iza. Pełny profesjonalizm, znajomość tematu, zawsze bezbłędna diagnoza i wspaniały uśmiech - pacjenta i lekarza. Polecam wszystkim, którzy chcą naprawde wyleczyć zęby, również przy użyciu nowego światowej klasy sprzętu. Jakie to ważne spotkać właściwego lekarza!
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Kornelia Buczek

OrtoDent NZOZ Krzyckie Centrum Ortodontyczno-Stomatologiczne
Skarbowców 122 b

Bardzo dokładna analiza mojego przypadku Wykonanie leczenia kanałowego a ciągu dwóch wizyt. Wykonane kilka zdjęć RTG, zalecony tomograf w celu odnalezienia czwartego kanału. Na koniec dr odesłała mnie do protetyka w celu ustalenia dalszego zabezpieczenia zęba po leczeniu Endo. Uprzejma, wszystko tłumaczy. Profesjonalna wizyta
Opinia dodana przez: Ola cz

lek. dent. Anna Paradowska-Stolarz

Traugutta Romualda 142/17

Serdecznie polecam lekarza! Odmówiono mi leczenia w trzech gabinetach, Pani Doktor się podjęła i jestem bardzo zadowolona!
Opinia dodana przez: Hania

prof. dr hab. n. med. Marek Ziętek

chałubińskiego

Bardzo profesjonalne i niezwykle miłe podejście do pacjenta, estetycznie i starannie wykonane wypełnienia. Polecam.

lek. dent. Agnieszka Kumala

SALUS CENTRUM MEDYCZNE
ulica Bulwar Ikara 25 b/14

Bardzo kompetentny lekarz-stomatolog. Profesjonalnie leczy moją cała rodzinę. Potrafi zdjagnozowac problem.Polecam

Michał Sarul

Max Dent
ul. Hallera

Lekarz godny polecenia, korekcja zębów u córki i syna 100%. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Z ręka na sercu namawiam niezdecydowanych. Bardzo rzadko wystawiam opinie, ale w tym przypadku się należy.

lek. dent. Rafał Dobrakowski

Chirurg stomatolog, Protetyk

Śliczna 7/1

Nie znam lepszego implantologa od dr Rafała, miałam już dwukrotnie przyjemność z doktorem i gabinetem. Zabieg wszczepienia ekspresowy, wszystko profesjonalnie wytłumaczone, zalecenia przekazane, recepta i zwolnienie do pracy bez problemu wystawione. Polecam serdecznie, doktor jest niezwykle otwarty, dowcipny i bezpośredni dla mnie to same atuty by czuć się komfortowo. Dla całego zespołu podziękowania !
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Szpara

lek. dent. Agnieszka Szpara

Stomatologia Twój Uśmiech
Wałbrzyska 9c

Nie polecam Dr. Agnieszkę Szparę. Miałam robione korony . Po miesiącu musiałam wymienić na nowe. Liczne nieszczelnosci , brak estetyki . Nie dopasowane w zgryzie . Szkoda ze nie można dodać zdjęć pracy Pani Szpary

dr n. med. Katarzyna Jankowska

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Sądowa 8/104

6.05.2022 Byla zroblena pierwsze wypelnienie. Wszytko bylo ok, oprocz tego ze trzeba bylo prosic kilka razu o wypolirowaniu oraz stosowaniu zwyklego wypelnienia (zamiast wypelnienia do odbudowy o którem prośilem). 13.05.2022, odbylo się leczenie dolnej siódemki na lewej stronie. Byla zalożona wielke wypełnienie ktore bolalo kiedy naciskalem na ten ząb. Myslałem ze to jest chwilowo. 20.05.2022, Na tej wizycie Pani lekarz usunęła część wypełnienia na bolesnej siódemki oraz założyła na ząb …
Opinia dodana przez: Alek

lek. stom. Sebastian Cieślak

Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zrowotnej
Horbaczewskiego 53A

U Doktora Cieślaka byłam wczoraj. Najlepszy lekarz stomatolog u jakiego byłam - a byłam u wielu. Pan doktor, bardzo cierpliwie i spokojnie tłumaczy cały przebieg leczenia, wszystko robi bardzo delikatnie, więc nawet zastrzyk był przyjemny i bezbolesny. Ząb, którego nie potrafiło mi wyleczyć 2 innych lekarzy, został wyleczony w pełni. W końcu przestało boleć :) Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Barbara Bruziewicz-Pupin

Praktyka Lekarza Rodzinnego Grażyna Koprowska - Adamczyk
Płońskiego 32

Polecam Panią dr Barbarę leczyłem zeby oraz wszczepiałem implanty pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Grzes

lek. dent. Piotr Biernikiewicz

Gwarecka 17

Wszystko dobrze a nawet lepiej niż dobrze. Chodzę od lat do tego dentysty i nigdy nie miałem problemów po wizycie. Mnóstwo znajomych czy z rodziny odwiedza dentystę nigdy nie słyszałem negatywnych opinii wręcz przeciwnie. Ile kroć naprawiał po innych luksusowych dentystach którzy robią wolno i drogo. Najprawdopodobnie zle opinie to od osób które źle się czują z tłumami do dentysty bo przecież dentysta kojarzony jest z luksusem itp bo drodzy …

Irmina Kuchar

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Biały Ząbek"
Kościuszki 33/3

Pani doktor stwierdziła na jednej wizycie: 9 zębów od razu do leczenia. Później odwiedziłam 3 dentystów i każdy niezależnie stwierdzał że zęby są w dobrym stanie i takie mogą pozostać długo. Do tego pani doktor jest dosyć nieuprzejma, a na informację że się przyjmuje takie a takie suplementy reaguje opryskliwie wypytując: "a na co pani to łyka"? Omijać szerokim łukiem.

lek. dent. Joanna Wojciechowska-Szulborska

Piłsudskiego 56 / 7

Super lekarz. Wrażliwa skrupulatna dokładna. Wszystko wytłumaczy i zawsze pomoże. Brak podejścia następny proszę. U niej przekonałem się że wizyta może być bezbolesna. U innych miejsce po samym zastrzyku bolało 2 tygodnie. U P Joanny nawet nie czuć samego zastrzyku.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Dagmara Hartleb

Skydental Gabinet Stomatologiczny
Partynicka 27c

Trochę głupio oceniać profesjonalizm Pani dr Dagmary, bo jestem totalnym laikiem.Jedno jest pewne, po 5 latach przerwy,gdzie Pani dr zrobiła mi remont zębów, chyba z 10, dzisiaj tylko dwa zęby do leczenia. Liczą się fakty,polecam z czystym sumieniem!

Marzanna Kalisz-Łukaszewicz

Kwiska 5/7 lok. 1

Witam. Nie, że nie polecam. SZCZERZE ODRADZAM. OMIJAJCIE TEN GABINET SZEROKIM ŁUKIEM. Zacząłem się leczyć (że tak się wyrażę) u "pani doktor" w styczniu 2012 roku. Na początku poinformowała mnie, że leczenie powinno potrwać nie dłużej niż 2 lub 2,5 roku. Rzeczywiście górny łuk zdjąłem po 2,5 roku, ale co się później okazało nie był on ustawiony prawidłowo. A konkretnie 7 prawa nie była w osi całego łuku, a 4 …
Opinia dodana przez: Adam