internista

lekarz Marzena Stopyra-Początek

Kanarkowa 13
55-010 Żerniki Wrocławskie

Wizyta punktualnie, podczas badania wszystko zostało dokładnie wyjaśnione w czym tkwi problem, cena porady przystępna, personel Medixu miły, miejsce położenia przychodni ok, jest gdzie zaparkować, polecam
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Internista
                                       lekarz Barbara Kwiatkowska

lekarz Barbara Kwiatkowska

Prywatna Praktyka Lekarska Kardiologiczno-Internistyczna Barbara Kwiatkowska
Broniewskiego 4/8
Toruń

Świetny lekarz, profesjonalistka w każdym calu. Bardzo dobrze dobrała mi leki, czuję się znacznie lepiej. Dodatkowo mam do niej zaufanie - wg mnie to jeden z lepszych lekarzy w Toruniu
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Jarosław Goldman

Gabinet Jarosław Goldman
Saperska 6/12A
59-220 Legnica

Doktorzy Nauk Medycznych, Profesorowie i Lekarze to Skarb Naszego Narodu. WIELCY LUDZIE. Doktor Jarosław Goldman do takich Ludzi należy. Poświęcił mi dużo czasu, wnikliwie zapoznając się z moimi chorobami współistniejącymi, żeby dobrać dla mnie odpowiednie leki, po których czuję się o niebo lepiej. Cenię Doktora za Przeogromną Wiedzę Medyczną, za Rzeczowość, Skrupulatność, Profesjonalizm i Intuicję. Chylę czoła przed Takimi Ludźmi jak Doktor. CHWAŁA IM ZA TO, że SĄ. Mam to …
Opinia dodana przez: Bolesława

Katarzyna Jakut

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital w Pszczynie
43-200 Pszczyna

Pani Doktor jest po prostu wspaniała! Zawsze odczuwałam stres przed wizytą u lekarza a do Pani Doktor idę wręcz z uśmiechem! Zero nerwów, zero spięcia, wszystko spokojnie, z poczuciem bezpieczeństwa i zaopiekowania! Jestem wdzięczna, że trafiłam pod Jej skrzydła 😊

lekarz Sławomir Łojek

Internista, Lekarz rodzinny

Nałkowskiej 8
09-200 Sierpc

Jako jedyny poświęcił czas kobiecie, która z dnia na dzień przestała mieć czucie w nogach, gdy inni lekarza odsyłali do psychiatry że udaje, inni chcieli leczyć na alergie. On jedyny zrobił podstawowe badania i znalazł przyczynę, że kobieta traci czucie w nogach. Cudowny człowiek.

lekarz Artur Fuglewicz

Róży Wiatrów 9A

Lekarz budzący ogromne zaufanie swoją widoczną kompetencją. Co najważniejsze: nie śpieszy się, poświęca całą swoją uwagę pacjentowi i tłumaczy wszystko w sposób jak najbardziej przystępny. Będę do niego wracał (choć mam nadzieję, że jak najrzadziej :-)).
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Robert Łowczak

Warszawska 30
10-086 Olsztyn

Dziś miałam wykonaną pierwszy raz w życiu hydrokolonoskopię przez Pana Doktora Roberta Łowczaka. Bałam się tego zabiegu, ale jestem bardzo mile zaskoczona- podejściem lekarza, jego serdeczną i rzeczową informacją na temat przebiegu badania, dokładnością, ale również delikatnością badania, by nie sprawić pacjentowi bólu. Tak więc badanie było wykonane profesjonalnie, w zasadzie bezbolesnie( czasem czuje się tylko niewielki dyskomfort). Jestem szczęśliwa,że w końcu zdecydowałam się na to badanie i że mam …

lekarz Aleksandra Jelińska

Centrum Medyczne Grupa LUX MED
Kościuszki 71
Toruń

Lekarz kompetentna, konkretna i zdecydowana. Przy tym wszystkim jednak miła i wyrozumiała dla pacjenta, nigdy nie zbywa nikogo, jest lekarzem z powołania. Szczerze polecam wszystkim taką opiekę.
Opinia dodana przez: Tadeusz

Michał Frybes

Endokrynolog, Internista

ENEL-MED Atrium Plaza
Jana Pawła

Pan Doktor to prawdziwy Anioł w lekarskim kitlu. Empatyczny, cierpliwy, ciepły i niezwykle kompetentny – człowiek, który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Już od pierwszych chwil rozmowy czuć, że spotyka się nie tylko z lekarzem, ale przede wszystkim z dobrym człowiekiem o ogromnym sercu. W czasach, kiedy często brakuje czasu, uwagi i zrozumienia, Pan Doktor potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Tłumaczy wszystko z niesamowitą cierpliwością, nie patrzy na …
Opinia dodana przez: Ewa i Mama Ewy

lekarz Krzysztof Rydzewski

Diabetolog, Internista

Szpital Św. Anny w Miechowie
ulica Szpitalna 3
32-200 Miechów

Bardzo kompetentny lekarz, miły i uprzejmy. Widać, że jest lekarzem z powołania, zrozumiale i szczegółowo przekazuje informację pacjentowi. Dokładnie przeprowadzone USG doppler! Bardzo polecam Pana Doktora Krzysztofa. Oby więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Grażyna Dyczek-Wejster

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Zdrowie" mgr Maria Grygierzec
ulica Traugutta 18A
43-502 Czechowice-Dziedzice

Życzę każdemu choremu aby trafił pod "anielskie skrzydła" Pani Doktor Dyczek. Gdyby wszyscy lekarze mieli takie podejście do chorego- nikt nie miałby problemu z zaufaniem do służby zdrowia. Lekarz z powołania!!!Dziękuję Pani Doktor:)

lekarz Piotr Pastwa

Mieszka I 19

Takich lekarzy już nie ma dużo spokojny ,uprzejmy i kompetentny człowiek. Cierpliwie wysłuchał co dolega, jakie zażywałem i zażywam lekarstwa zlecił dodatkowe badania, z badaniami umówić się na następną wizytę .Na koniec wizyty pożegnał się i życzył zdrowia i złożył mnie i rodzinie Wesołych Świąt ponieważ byłem u Pana Doktora przed Bożym Narodzeniem . Wielki szacunek, Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Wojciech Wyrwa

Centrum Medyczne s.c.
ulica Nacławska 15
64-000 Kościan

świetny lekarz ,czekając na wizytę myślałem ,że zesłabnę z bólu. Jak tylko wizyta się skończyła mi już się poprawiło ,nie zdążyłem jeszcze leków wykupić a już czułem poprawę. Gość zna się na rzeczy naprawdę ,mówi spokojnie,rzeczowo bez nerwów. Na gardło przepisał mi konkretny lek(nie dobry w smaku) ,bo lekarstwo musi być niesmaczne inaczej nie działa. Zaskoczyło mnie to ,że bardzo długo osłuchiwał mi klatkę piersiową(z 3-4 minut) jakby chciał sprawdzić …
Opinia dodana przez: heops

dr n. med. Wacław Burak

Zwycięstwa 63 lok. 3
Gliwice

Lekarz z powołania, tacy lekarze to gatunek na wymarciu. Pan Doktor niezwykle kompetentny, uprzejmy, fachowy, ma czas dla pacjenta nie na zasadzie płac pan i idź już sobie. Generalnie nie lubię lekarzy, ale przebywanie obok takiego fachowca to przyjemność dla pacjenta. Życzę Panu Doktorowi 120 lat w zdrowiu. Polecam z całego serca.

lekarz Krzysztof Łabuzek

Internista, Lekarz farmakolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Krakusa 1
43-600 Jaworzno

Moja tarczyca została okiełznana a co za tym idzie, odzyskałam życie bo już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać. Nie mam żadnych skutków ubocznych jeśli chodzi przepisane leki, czuję się rewelacyjnie. Mojego męża Pan prof. też leczy i polecamy z całego serca.

lekarz Arkadiusz Chmiel

Wrzosowa 6 g
Lubin

U Pana doktora leczę się od wielu lat. Wynik leczenia to znaczna poprawa stanu zdrowia, a co za tym idzie jakości życia. Jest to lekarz godny polecenia. Zawsze wysłucha, odpowie na każde pytanie, a co najistotniejsze potrafi postawić trafną diagnozę i wdrożyć skuteczne leczenie. Jest to nie tylko wyjątkowy lekarz ale również człowiek. Polecam każdemu, kto potrzebuje fachowego wsparcia i chce wrócić do zdrowia. Anna

lekarz Grzegorz Bereza

Internista, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej
Grzybowa 1

Porządny lekarz o wysokiej kulturze osobistej. Wizyty są przyjemne i rzeczowe. Do pacjenta podchodzi indywidualnie i z należytą starannościa. Chodzę na stałę do tego lekarza. Polecam.

dr hab. n. med. Andrzej Wykrętowicz

ulica Szeherezady 81

Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.

lekarz Mirosław Długosz

Opolska 9
47-300 Krapkowice

Prawdziwy lekarz z powołania, zawsze uśmiechnięty i sympatyczny. Jestem zachwycona podejściem do pacjenta i chęcią pomocy.

lekarz Maria Porzezińska

Internista, Pulmonolog

Dom Medyczny "Świętokrzyska" NCMed Przychodnie
Świętokrzyska 4

Pani Maria po prostu uratowała mi życie, odkrywając przyczynę mojej choroby w mojej skomplikowanej sytuacji i wykazując się wysokim profesjonalizmem. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Oleksandr