lek. dent. Magdalena Malec

Dental Service Sp. z o.o. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Niedziałkowskiego 25

Świetna profesjonalistka. Jej wiedza lekarska wraz z profesjonalnym, cierpliwym podejściem do pacjenta to duet cech, które charakteryzują Panią Doktor. Sympatyczna, cierpliwa, profesjonalna, życzliwa, nie komentująca, nie oceniająca pacjenta. Zawsze stara się podsunąć najlepsze rozwiązanie, uwzględniając możliwości pacjenta. Dzięki atmosferze panującej w gabinecie (personel również super) zaczęłam normalnie oddychać na fotelu dentystycznym. Polecam szczególnie osobom panicznie bojącym się dentysty. Nie myślałam, że nastąpi taki czas że będę dumna i zadowolona opuszczać …

mgr Krystyna Langa

Psycholog

Centrum Terapii Krótkoterminowej
ul. 3- go Maja 3, pok. 2
84-200 Wejherowo

Od lat leczyłem się z powodu nerwicy lekowej. Po terapii nie biorę już leków i mam święty spokój. Myślałem, że będę się z nią męczył całe życie. Cały czas oswajam się z nową sytuacją. Dlaczego lekarze nie mówią, że można się wyzbyć nerwicy lękowej dzięki terapii psychologicznej.
Opinia dodana przez: Konrad

lekarz Sergiusz Turowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
16-400 Suwałki

Witam Państwa chciałam podzielić się opinią dot Pana Doktora Turowicza. Jestem z Warszawy przytrafiło mi się złamanie ręki kości strzałkowej z przemieszczeniem. Pan doktor doskonale nastawił rękę. Wyjątkowy fachowiec. Spokojny, empatyczny. Potrafi rozmawiać ze zbolałym pacjentem. Polecam każdemu.

lekarz Jan Biskup

Zakład Opieki Ginekologicznej
11 Listopada 76
28-300 Jędrzejów

To dzięki profesjonalizmowi i opiece Doktora udało nam się zajść i utrzymać ciążę. Byliśmy pacjentami w Gamecie w Chęcinach. Wcześniej wiele lat leczyliśmy się w innej placówce- zupełnie niepotrzebnie ;) Mimo, że miałam inne problemy zdrowotne to dzięki wiedzy i doświadczeniu Doktora udało się pokonać przeszkody. Terapie dopasowuje do pacjentki, podejście jest bardzo indywidualne. Wszystko na spokojnie tłumaczy. Nie warto się zrażać, jeśli nawet to długo trwa. Jest konkretny i …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Halina Barszczewska-Bąk

Salon optyczny Perfekt Vision
Jana III Sobieskiego 8
21-500 Biała Podlaska

Serdecznie polecam Panią doktor, bardzo miła, z bardzo dobrym podejściem do dzieci ale i osób dorosłych. Sama jestem jej pacjentką od dziecka i mogę bardzo polecić Panią doktor.

lekarz Agnieszka Woźniak

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Pierwszy raz w swoim życiu spotykam lekarza rodzinnego,który wita mnie z uśmiechem na twarzy🙂 Bardzo miła, sympatyczna,pomocna i jednocześnie profesjonalna lekarz. Kiedyś byłam świadkiem ,jak po korytarzu chodziła płacząca staruszka szukając pomocy u pielęgniarek i lekarzy,kto zareagował? własnie P. Dr Agnieszka Woźniak Jednak można 🙂Polecam P. Doktor i stawiam za wzór innym naburmuszonym kolegom😉

lekarz Patrycja Gburzyńska-Czudzinowicz

PRZEDSIĘBIORSTWO LECZNICTWA SZPITALNEGO
ulica Szpitalna 2
75-720 Koszalin

W kręgu swoich "kolegów" po fachu - najwspanialszy pediatra z jakim miałam do czynienia. Po pierwsze stosunek do dziecka: delikatna, obchodząca się z szacunkiem, nie traktuje dziecka jak mięsa, ogromna serdeczność i empatia. To samo w kierunku rodziców - wielka wyrozumiałość dla obaw. Mnóstwo wiedzy i fachowości. Byłam na 2 wizytach. My rodzice jesteśmy zachwyceni. Gabinet super. Dziecko zadowolone, bez stresu, bez płaczu z wielką sympatią do Pani Doktor. Rozpływam …
Opinia dodana przez: Roksana

lekarz Damian Chwaliński

NZOZ Łużyckie Centrum Medyczne w Lubaniu Sp. z o.o.
Zawidowska 4
59-800 Lubań

Wybitny lekarz z ogromną wiedzą. Rzeczowy i bardzo uprzejmy. Doskonale podejście do pacjenta. Serdecznie dziękuję za precyzyjnie wykonany zabieg resekcji żołądka. Serdeczności!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Piotr Grabiec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Medycyny Rodzinnej "KRISMED" Krzysztof Stolarczyk
ulica Główna 36
44-290 Jejkowice

Pan Doktor to niezwykle kompetentny specjalista, który podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i życzliwością. Jest uprzejmy, cierpliwy i zawsze dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane ze zdrowiem. Wizyta odbywa się w spokojnej atmosferze, a lekarz poświęca tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. To naprawdę bardzo dobry lekarz, godny zaufania i polecenia każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.

lekarz Krystyna Baś-Łyszkowska

Al. Włókniarzy 240A m. 15

Najlepszy lekarz na świecie, nie bagatelizuje nawet najmniejszej przypadłości, wysłucha, podpowie, zastanowi się 10 razy zanim przepisze jakiś lek... Wszystko opiera się na badaniach a nie na "oko" , jesteśmy zachwyceni podejściem Pani doktor, rzadko można spotkać w tych czasach lekarza z powołania i takim sercem do dzieci❤️
Opinia dodana przez: paulina
Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera podczas badań. Wszystko wytłumaczone i pokazane jak należy. Lekarz kompetentny, uprzejmy z poczuciem humoru. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Mariusz Sarba

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Profesjonalne a przede wszystkim ludzkie podejście do pacjenta. Doktor jest osobą bardzo życzliwa w kierunku pacjenta . Wielu lekarzy mogło by vrać przykład z Pana doktora .Bardzo polecam doktora Mariusza Sarbę

dr n. med. Tomasz Gach

Chirurg ogólny, Proktolog

Medicina
Grzegorzecka 67c

Doktor Gach wykonywał u mnie biopsję cienkoigłową w SCM clinic. Bałam się tego badania, ale lekarz okazał się tak miły, że rozładował cały stres i myślę, że badanie wykonał najdelikatniej jak mógł. Do tego spodobało mi się jego podejście, konkretny, merytorycznie odpowiedział wszystkie moje pytania. Rekomenduje.
Opinia dodana przez: Jola
{'id': 274, 'name': 'Rumia'} Psychoterapeuta
                                       mgr Delfina Bronk-Hebel

mgr Delfina Bronk-Hebel

Psychoterapeuta, Terapeuta

Mgr Delfina Bronk-Hebel - psychotraumatolog, pedagog, terapeuta, TSR
Poznańska 10
84-230 Rumia

Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Dudziak

Neurochirurg

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Z wiarygodnych źródeł informacji, dowiedziałem się iż oddział neurochirurgii w Tarnowie należy do absolutnie ścisłej czołówki oddziałów w Polsce specjalizujących się w chirurgii kręgosłupa . Zdecydowałem się na operację a moim lekarzem prowadzącym był dr Piotr Dudziak, którego wybrałem też nie przez przypadek. Sam oddział- organizacja, opieka i personel zasługuję na swoją sławę , natomiast profesjonalizm starannie dobranej kadry lekarzy przez Ordynatora Prof. Maciejczaka mocno kwestionuje stereotyp polskiej służby zdrowia, …
Opinia dodana przez: Wojciech Socha

dr n. med. Joanna Bartlewicz-Wójcik

Chirurg naczyniowy

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Bardzo jestem zadowolona z wizyt jak i z samego zabiegu usuwania żylaków u Pani dr Bartlewicz - Wójcik. Bardzo pomocna pani doktor, wszystko wytłumaczyła dokładnie, w szpitalu była bardzo dobra opieka. POLECAM Panią Doktor w 100%.

lekarz Piotr Kuźmiński

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Wspaniały lekarz, prawdziwy specjalista, wszystko jasno tłumaczy, oby każdy kardiolog miał takie podejście do pacjenta jak dr Piotr Kuźmiński
Gorąco polecam dr Andrzeja Zmaczyńskiego u którego leczę się od 1,5 roku . Mam porównanie z innymi lekarzami gdyż od prawie 10 lat staram się o ciąże z uwagi liczne problemy zdrowotne (m.in.PCO, Choroba Hashimoto , endometrioza i inne) i "zwiedziłam" sporo placówek medycznych, zarówno prywatnych jak i państwowych i leczyłam się u rożnych ginekologów: kobiet i mężczyzn, w rożnym wieku,z krótsza lub dłuższa praktyką zawodowa. Dr Zmaczyńskiego na ich …
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Michał Groborz

Żorska 148 C
44-200 Rybnik

Lepszego lekarza chyba nie ma, lekarz, do którego wrócę z przyjemnością i bez strachu. Polecam serdecznie każdemu z problemami na tle neurologicznym! Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Tarluch Senat

COR-MED Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej M&S Diallo
ulica Długa 4
59-170 Przemków

To ginekolog, który naprawdę słucha, rozumie i troszczy się o pacjentki. Wizyty są komfortowe, profesjonalne, a przy tym pełne cierpliwości i empatii. Każda kobieta zasługuje na takiego lekarza! 💖 Jeżeli zależy Ci na prawdziwej opiece i bezpieczeństwie, dr Tarluch to ktoś, kto naprawdę robi różnicę.
Opinia dodana przez: Julia Przybyla