lekarz Paweł Maga

Angiolog

II Katedra Chorób Wewnętrznych Poradnia Chorób Alergicznych
Skawińska 8

Wspaniały czlowiek i lekarz . Czekalam na swoja kolejkę i podziwialam cierpliwość i uprzejmość Pana doktora dla pacjentów A szczególnie osób starszych którzy po kilka razy dopytywali się o to samo. Jak weszłam na wizytę to byłam bardzo zaskoczona dokładnością badania, wszystko szczególowo wytłumaczone i napisane. Pan doktor przeprosił za opóźnienie. Ale nie dziwię się ze troche inne wizyty sie wydluzyly bo mnie również odpowiedział na wszystkie pytania bez pośpiechu. …
Takich lekarzy jak Pan Doktor niestety brakuje. Podejście do pacjenta — pełne empatii, spokoju i rzetelności. Dokładne badanie, cierpliwe odpowiedzi na wszystkie pytania, a co najważniejsze — realna pomoc, także po wizycie, gdy coś jeszcze się dzieje. Czuliśmy się zaopiekowani i spokojni o zdrowie dziecka. Z całego serca dziękujemy i polecamy każdemu rodzicowi!

lek. med. Sylwia Młynarczyk

Diabetolog, Internista

PIAS-CORDIS
UL. RYNEK 6 PIASKI
Gostyń

Pani doktor to lekarz z powołania, bez wątpienia godny polecenia. Wyróżnia się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale i niezwykłą życzliwością wobec pacjentów. Wielokrotnie ja i moja rodzina korzystaliśmy z pomocy tego lekarza i szczerze dziękujemy za tak profesjonalne i zawsze skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: G.G.

dr Piotr Kalinowski

Serdecznie polecam 😊 Dr Kalinowski jest bardzo uprzejmym człowiekiem i świetnym specjalista, który dba o swoich pacjentów. Jestem bardzo wdzięczna za opiekę, poświęcony czas i udana operację. Anna Rojek

lekarz Stanisław Paradowski

Chirurg dziecięcy

Medicus

Wspaniały lekarz, wspaniały specjalista Z ogromnym sercem Oby wszyscy lekarze tacy byli , ma świetne podejście do dzieci. Bardzo cierpliwy i i wyrozumiały
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jarosław Ładoń

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDICUS"
ulica Szkolna 6 A
21-450 Stoczek Łukowski

Doskonały lekarz i człowiek. Jest osobą dokładną i rzeczową. Cieszę się , że trafił do naszej miejscowości ponieważ potrafi przy ograniczonych możliwościach szybko postawić właściwą diagnozę. Uratował tutaj zdrowie i życie wielu pacjentów. Takich lekarzy nam potrzeba.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Joanna Streb

lek. med. Joanna Streb

Lekarz rodzinny, Onkolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Leczyłam się u Pani doktor w SCM clinic. Śmiało mogę powiedzieć, że miałam ogromne szczęście, trafiając do tak kompetentnego lekarza w tak trudnej chorobie. Dzięki jej wsparciu i zaangażowaniu udało mi się wyjść na prostą i wrócić do zdrowia. Teraz jestem pod stałą kontrolą Pani doktor i mam do niej pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Kasia F
Wspaniały lekarz zdolny powiązać objawy i wydać właściwą diagnozę. Pani doktor poświęca czas, rozumiejąca, kompetentna a to rzadkość!
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Piotr Krawczuk

Wielkopolska Przychodnia Sportowo-Lekarska
ulica Reymonta 35

Pan Doktor to ortopeda z powołania! Wykonuje świetne operacje. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję.

lekarz Witold Wołyniec

Grzegorza z Sanoka 8
48-303 Nysa

"Wizyta odbyła się terminowo i punktualnie . Przebieg wizyty w bardzo przyjemnej atmosferze. Wywiad lekarski ,odpowiednie badanie i skrupulatne wytłumaczenie diagnozy. Jasne i przejrzyste zalecenia. Polecam!!"
Opinia dodana przez: klaaudia

lekarz Zbigniew Słomkowski

Kieleckie Centrum Urazowo-Ortopedyczne i Rehabilitacyjne
ul. Zagnańska 71a (naprzeciwko cmentarza)
25-558 Kielce

Gdybym chciał wyrazić swoją opinię o Panu Doktorze,jako lekarzu i człowieku, z którym zetknąłem się w potrzebie (chory kręgosłup spowodował,że ledwo i z ogromnym bólem i niemalże niedowładem lewej nogi i dysfunkcji stopy nie mogłem normalnie funkcjonować), musiałbym napisać długi tekst pochwalny. Lecz myślę,że jeśli ograniczę swój wpis do kilku przymiotników,które ,ponad wszelką wątpliwość,charakteryzują tego człowieka,to powinno w zupełności wystarczyć (kompetentny,wielkiej kultury osobistej i medycznej,godny zaufania,uprzejmy,cierpliwy,empatyczny i tak mógłbym jeszcze …
Opinia dodana przez: Wacław

lekarz Wojciech Kukier

ulica Podgórna 6 A
43-195 Mikołów

Mój mąż siedziałby pewnie teraz na wózku inwalidzkim w pampersie. Mieliśmy ogromne szczęście że trafiliśmy na PANA DR. WOJCIECHA KUKIERA. Wiele osób w wieku mojego męża, 75 lat, mając problemy z samodzielnym poruszaniem się, nie trzymaniem moczu, jest po prostu unieruchomiona. Choroba w pewnym momencie przyspieszyła i nie mogliśmy nic z tą chorobą zrobić. Nie umiałam mężowi pomóc. Lekarze rozkładali ręce, przypisywali to wiekowi i starością. Dopiero Pan doktor nam …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Zofia Zmysłowska

Walasiewiczówny 10
86-032 Niemcz

Polecam Panią dr w 100%, jest bardzo dokładna i można jej zaufać, wysyła na wszystkie potrzebne badania i widać że zna się na rzeczy. My jesteśmy bardzo zadowoleni, jeździmy do Pani doktor ponad 10 km do przychodni, ciężko teraz o tak dobrego pediatrę. Pozdrawia Filip, Kubuś i Kacperek J. :)
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Marcin Siwek

Europejskie Centrum Zdrowia i Urody Przedsiębiorstwo Podmiotu Leczniczego (PPL)
Krakowska 39/1 i 6

Mam schizofrenię i leczyłam się w wielu szpitalach ale dopiero opieka profesora Marcina Siwka pozwoliła mi stanąć na nogi. Były takie czasy że już nie liczyłam na to że będzie lepiej, całe szczęście że do niego trafiłam. Ma ogromną wiedzę, żaden inny psychiatra nie potrafił mi pomóc i ciągle trafiałam do szpitala, a on dobrał leki i w końcu jestem w domu i mogę opiekować się synem. Poza tym profesor …

lek. dent. Mira Wróbel-Domżalska

Neo-Dent
47-400 Racibórz

Bardzo miła, serdeczna i uczynna młoda Pani Doktor potrafiąca pomóc w każdym przypadku. Znająca i stosująca nowoczesne materiały i metody leczenia. Do problemów stomatologicznych podchodzi nietuzinkowo, a wykonana przez nią praca jest staranna, dokładna i bardzo zadowalająca. Sam jestem pacjentem pod względem stomatologicznym jak i ortodontycznym. Jestem bardzo zadowolony z leczenia stomatologicznego oraz ortodontycznego. Żeby nie być gołosłownym to mogę podać przykład, że dwóch lekarzy chciało mi wykonać leczenie kanałowe …
Opinia dodana przez: Krzysiek
{'id': 22335, 'name': 'Żory'} Stomatolog
                                       lek. dent. Artur Woźniak

lek. dent. Artur Woźniak

Stomatologia WOŹNIAK - stomatologia mikroskopowa, implanty, medycyna estetyczna
Osiedle Księcia Władysława 27
Żory

Polecam gabinet stomatologiczny Favedent, leczyłem zęby kanałowo pod mikroskopem, dr Woźniak dokładnie wytłumaczył mi na czym będzie polegało leczenie. Uratował mojego zęba, bardzo dziekuję calemu zespołowi.

lekarz Grzegorz Pruś

Szpital Wojewódzki
Bielsko-Biała

Polecam wszystkim zainteresowanym osobom które mają problem z kręgosłupem.To jest DOKTOR i MISTRZ w swoim fachu,i posiada jeszcze serce anioła.P.doktorze bardzo dziękuję za operacje i za opiekę oraz dziękuję całemu personelowi medycznemu.Wdzięczny pacjent Wiesław M.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Bartosz Cukierman

ulica Józefa Piłsudskiego 64A/4
16-030 Supraśl

Lekarz godny zaufania, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem już osobą w słusznym wieku, i mam bardzo poważne schorzenie, a Pan doktor zajmuje się mną jak modym człowiekiem, którego trzeba postawić na nogi.Jestem mu za to bardzo wdzięczna i polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Gertruda

lek. dent. Grzegorz Bienek

Kochanowskiego 1A/2
Tychy

Najlepszy dentysta. Został mi polecony przez innego dentystę, który nie mógł poradzić sobie z moim zębem. Ząb został uratowany, a pacjentami Pana Doktora jest cala moja rodzina i przyjaciele. To nie tylko niezastąpiony specjalista, ale również bardzo ciepły, spokojny człowiek, który wprowadza tak przyjemną atmosferę, że nawet moje przedszkolaki chętnie siadają na fotel.
Opinia dodana przez: MMG

lekarz Rafał Sadło

Młodego Górnika 5/9
41-808 Zabrze

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zaangażowany i odpowiedzialny człowiek na odpowiednim stanowisku. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Sara