polecam , poznałem już wielu dentystów ale ten jest najlepszy! usunięcie zęba totalnie bezbolesne aż przyjemne ;))))
Opinia dodana przez: noname
Narazie miała jedną operację zaćmy i czeka mnie jeszcze jedna. Operację prowadzi dr Marszałek. Jak zdjęłam opatrunek po operacji to już widzę bardzo dobre efekty. Dr Piotr Marszalik jest jak anioł. Ratuje mój wzrok i są efekty. Wszystkim polecam właśnie tego lekarza. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Krystyna Agopsowicz

Centrum Okulistyczne we Wrocławiu
Powstańców Śl. 73-95

witam . pani doktor Agopsowicz jest bardzo dobrym specjalistą, traktuje pacjentów indywidualnie dużo czasu poświęca nie tylko na badanie ale na tłumaczeniu tematyki leczenia i postępowania w trakcie leczenia .ma bardzo dobre podejście do dzieci, jest miła serdeczna i bardzo ciepła.Jest godna polecenia . Gdyby wszyscy lekarze byli tacy jak pani doktor Agopsowicz to nasza służba zdrowia byłaby na bardzo wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Leszek Ernst

GABINET LEKARSKI LESZEK ERNST
3 Maja 15/2
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz z przeogromną wiedzą, poswiecajacy pacjentce tyle czasu ile potrzeba, Dzięki Panu Doktorowi nasza córeczka żyje

lekarz Mariusz Balla

Dmowskiego 9 lok. 9

Najlepszy stomatolog w 3mieście. Chodzi do niego cała moja rodzina i wszyscy inni, którym dałam kontakt.:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Piotr Biskup

Kasprowicza 59
Nowy Targ

Stomatolog z powołania. Bardzo miły, rzetelny, KONKRETNY i dokładny. Na takiego dentystę jeszcze nie trafiłam. Poszłam z problemem, który by mnie finansowo 'zjadł' i początkowo Pan Doktor nie rozważał innej opcji leczenia natomiast po jednej wizycie, po dokładnym sprawdzeniu stwierdził, że można zastosować mniej inwazyjną, tańszą i równie skuteczną metodę. Zanim coś powie czy podejmie decyzje dwa razy się zastanowi co zrobić i wyjaśni dokładnie każdy problem, skąd się bierze, …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Krystyna Marszałek

ul. Baczyńskiego 11
42-200 Częstochowa

Pani Doktor jest po prostu wyjatkowa !!! Profesjonalizm , empatnia , ludzkie podejscie do pacjeta. Lecze sie u P. Doktor okolo 20 lat !!! I nigdy sie nie zawiodłam. POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Arkadiusz Gadaj

ul. Lwowska 62 A
22-400 Zamość

Krótko mówiąc - tanio, szybko, fachowo, uprzejmie, bez bólu, kompetentnie. Moja pierwsza "ekstrakcja" w życiu. Teraz wiem u kogo mogę spokojnie usunąć resztę zębów :):)

lekarz Monika Drozd

Gabinet logopedyczny - umowa z NFZ
ul. Trzech Kotwic 11b, Ipiętro
49-300 Brzeg

Pani Doktor jest sympatyczną uśmiechniętą osobą, co sprawia, że wizyty u niej to przyjemność. Moja mama robiła u niej protezę i mówiła, że mogła spać w fotelu gdy Pani Drozd wyrywała jej zęby. Gdy miałam jakiś problem z dziąsłem poszłam do niej, a tak sprawdziła i powiedziała, że nic sie nie dzieje. Bezpłatnie! Widać, że kocha swoją pracę. Polecam serdecznie

dr Dorota Kaźmierczak

Choroby zakaźne, Hepatolog

Pracownia Diagnostyki Laboratoryjnej
Niemcewicza 24

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Potrafi wysłuchać pacjenta. Oddana swojemu zawodowi. Gorąco polecam. Wcześniej zajmował się mną prawdziwy szołmen i wodzirej, a nie lekarz.
Opinia dodana przez: Stefan

lekarz Paweł Maga

Angiolog

II Katedra Chorób Wewnętrznych Poradnia Chorób Alergicznych
Skawińska 8

Wspaniały czlowiek i lekarz . Czekalam na swoja kolejkę i podziwialam cierpliwość i uprzejmość Pana doktora dla pacjentów A szczególnie osób starszych którzy po kilka razy dopytywali się o to samo. Jak weszłam na wizytę to byłam bardzo zaskoczona dokładnością badania, wszystko szczególowo wytłumaczone i napisane. Pan doktor przeprosił za opóźnienie. Ale nie dziwię się ze troche inne wizyty sie wydluzyly bo mnie również odpowiedział na wszystkie pytania bez pośpiechu. …
Takich lekarzy jak Pan Doktor niestety brakuje. Podejście do pacjenta — pełne empatii, spokoju i rzetelności. Dokładne badanie, cierpliwe odpowiedzi na wszystkie pytania, a co najważniejsze — realna pomoc, także po wizycie, gdy coś jeszcze się dzieje. Czuliśmy się zaopiekowani i spokojni o zdrowie dziecka. Z całego serca dziękujemy i polecamy każdemu rodzicowi!

lek. med. Sylwia Młynarczyk

Diabetolog, Internista

PIAS-CORDIS
UL. RYNEK 6 PIASKI
Gostyń

Pani doktor to lekarz z powołania, bez wątpienia godny polecenia. Wyróżnia się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale i niezwykłą życzliwością wobec pacjentów. Wielokrotnie ja i moja rodzina korzystaliśmy z pomocy tego lekarza i szczerze dziękujemy za tak profesjonalne i zawsze skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: G.G.

dr Piotr Kalinowski

Serdecznie polecam 😊 Dr Kalinowski jest bardzo uprzejmym człowiekiem i świetnym specjalista, który dba o swoich pacjentów. Jestem bardzo wdzięczna za opiekę, poświęcony czas i udana operację. Anna Rojek

lekarz Stanisław Paradowski

Chirurg dziecięcy

Medicus

Wspaniały lekarz, wspaniały specjalista Z ogromnym sercem Oby wszyscy lekarze tacy byli , ma świetne podejście do dzieci. Bardzo cierpliwy i i wyrozumiały
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jarosław Ładoń

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDICUS"
ulica Szkolna 6 A
21-450 Stoczek Łukowski

Doskonały lekarz i człowiek. Jest osobą dokładną i rzeczową. Cieszę się , że trafił do naszej miejscowości ponieważ potrafi przy ograniczonych możliwościach szybko postawić właściwą diagnozę. Uratował tutaj zdrowie i życie wielu pacjentów. Takich lekarzy nam potrzeba.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Joanna Streb

lek. med. Joanna Streb

Lekarz rodzinny, Onkolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Leczyłam się u Pani doktor w SCM clinic. Śmiało mogę powiedzieć, że miałam ogromne szczęście, trafiając do tak kompetentnego lekarza w tak trudnej chorobie. Dzięki jej wsparciu i zaangażowaniu udało mi się wyjść na prostą i wrócić do zdrowia. Teraz jestem pod stałą kontrolą Pani doktor i mam do niej pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Kasia F
Wspaniały lekarz zdolny powiązać objawy i wydać właściwą diagnozę. Pani doktor poświęca czas, rozumiejąca, kompetentna a to rzadkość!
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Piotr Krawczuk

Wielkopolska Przychodnia Sportowo-Lekarska
ulica Reymonta 35

Pan Doktor to ortopeda z powołania! Wykonuje świetne operacje. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję.

lekarz Witold Wołyniec

Grzegorza z Sanoka 8
48-303 Nysa

"Wizyta odbyła się terminowo i punktualnie . Przebieg wizyty w bardzo przyjemnej atmosferze. Wywiad lekarski ,odpowiednie badanie i skrupulatne wytłumaczenie diagnozy. Jasne i przejrzyste zalecenia. Polecam!!"
Opinia dodana przez: klaaudia