lekarz Piotr Kusiak

ulica Struga 6/17
41-300 Dąbrowa Górnicza

Polecam Pana Doktora. Przemiły, konkretny, zlecił ponowne badanie rtg, do tego usg palca zrobił i powiedział co robić dalej. Trochę czekania na kolej swoją było, ale teraz wiem, że bardzo poważnie Doktor podchodzi do każdego pacjenta i jego schorzenia. Przy następnych problemach też będę odwiedzać Pana Doktora bo naprawdę warto. POLECAM!!!

lekarz Jarosław Polak

Neurochirurg

Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32

Doktor POLAK to najlepszy neurochirurg, lekarz i.....człowiek. Specjalista wysokiej klasy, posiadający ogrom wiedzy, doświadczenia, pełen empatii i zrozumienia. Dziękuję mu każdego dnia za uratowanie życia mojego dziecka. A teraz dziękuję za opiekę nad moim mężem i ...mną w tym trudnym okresie choroby męża. Dziękuję że Pan jest.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Joanna Murawska

ul. Jana Kozietulskiego 21/5

Krótko.Wspaniała kobieta i wspaniały lekarz. Polecam .Co tu więcej pisać trzeba się wybrać i przekonać .
Opinia dodana przez: Andrzej z ELBLĄGA

lekarz Grzegorz Gazda

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Krosno-Zdrowie"
ulica 1000-lecia 13
38-400 Krosno

Doktor Grzegorz Gazda to znakomity lekarz, z życzliwym podejściem do pacjenta, konkretnie omawiający zawiłości choroby i metody leczenia. Jak najbardziej godny polecenia.
Opinia dodana przez: Kazimierz

dr n. med. Radosław Kaczmarek

Gabinet lekarski

Mam 66 lat. Jako emerytowany oficer wielokrotnie wielokrotnie bywałem u różnych lekarzy specjalistów, w tym okulistów. Na ogół wychodziłem z mieszanymi uczuciami. Jakiś dobry los i wyjątkowe szczęście mnie spotkało, że w momencie, kiedy widziałem już tylko przez mgłę, zupełnie przypadkowo trafiłem na wizytę do Pana doktora Kaczmarka. Poczułem się jak bym był w zupełnie odległym, nieznanym kraju. Osobowość, uprzejmość, kontakt z pacjentem, skromność, rzeczowość i widoczny gołym okiem nieprzeciętny …
Opinia dodana przez: Aleksander

lekarz Izabela Bluj-Leska

Oś.1000-Lecia 1
97-400 Bełchatów

Niesamowity specjalista. Lekarz zaangażowany, życzliwy i tak po ludzku po prostu serdeczny. W trakcie wizyty wyjaśnia każdy krok, jest komunikatywna i cierpliwie znosi nadmierne mruganie ;) Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: LeszekB

lekarz Zygmunt Będkowski

pl. Wałowy 3

Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Opinia dodana przez: Bożena

lek. dent. Arkadiusz Błaszczyk

ulica Jaracza 69/9

Pan dr jest najlepszym dentystą z jakim kiedykolwiek miałam styczność. Gdy na pierwszym spotkaniu, ok 5 lat temu, powiedziałam, że mam nieprzyjemne doświadczenia z dentystami i generalnie przez to czuję dość duży dyskomfort znajdując się na fotelu i lekką obawę, to od tego momentu zawsze dostaję znieczulenia. Mniejsze, wieksze, ale zawsze ;) Pan dr nawet już o nie nie pyta, tylko od razu aplikuje. (; Lekarz godny polecenia, atmosfera w …
Opinia dodana przez: ola

dr Szymon Płaczek

Internista, Pulmonolog

ul. Na Glinkach 22
42-609 Tarnowskie Góry

Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Anna Wilczewska

108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SPZOZ w Ełku
ulica Kościuszki 20
19-300 Ełk

Witam serdecznie polecam. Miła sympatyczna i bardzo dobrze leczy i dużo pomaga i tłumaczy daje na każde części skierowanie
Opinia dodana przez: Mateusz

Anna Rokoszewska

Zachodniopomorski Szpital Specjalistyczny
72-300 Gryfice

Bardzo fajna Pani doktor , potrafi słuchać pacjentów i ich rodzin .Jest to lekarz z powołania Dziękuję Pani doktor.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Aleksandra Florek

ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
33-100 Tarnów

Lekarka z sercem dla pacjenta. Szczególnie ciepłe podejście do dzieci. Córka bardzo zmieniła zdanie o lekarzach (dotąd po prostu się ich bała).Serdecznie dziękuję i polecam, jako fachowca z pasją.

lekarz Włodzimierz Wojciechowski

Alergolog, Pediatra

Trimed Przychodnia Lekarska
Ludowa 5
05-500 Piaseczno

Bardzo mily I rzeczowy lekarz. Wszystko spokojnie wyjasni I zawsze ma czas na odpowiedz na wszystkie pytania. Nie czesto sie spotyka takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Edward Karkosza

ul. ks. Robaka 6/3

Bardzo dobra diagnoza i leki, które pomogły zwalczyć depresje. Świetny lekarz. Polecam z czystym sercem!
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Anita Chmielewska

Spacerowa 5
26-026 Morawica

Najwspanialszy lekarz jakiego znam! Pani Dr Chmielewska jest lekarzem który dobro pacjenta stawia na pierwszym miejscu. Poświęca mu swój cenny czas najlepiej jak potrafi. Wspaniała Kobieta i lekarz... Eh długo by pisać w samych superlatywach. Po prostu człowiek o gołębim sercu. Pozdrawiam Pani Anito.
Opinia dodana przez: Tomasz G.

lekarz Tomasz Konecki

Mateusza 19

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Z całego serca dziękuję Panu doktorowi T.Koneckiemu za szczegółowe i zrozumiałe dla laika wyjaśnienia . Jest Pan człowiekiem o dużej empatii, profesjonalistą w każdym calu. Słowa nie wyrażą mojej wdzięczności i uznania za poświęcony mi czas i dokładną analizę mojej choroby oraz wydane zalecenia co do dalszej terapii. Jest Pan wyjątkowym lekarzem .
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Radosław Brunowicz

Urolog

Bliżniąt 11/13

Rewelacja-zarówno pod względem wiedzy jak i kultury osobistej oraz skuteczności leczenia. Wzór do naśladowania. Taki lekarz to skarb w przychodni.
Opinia dodana przez: stefan

lekarz Bartosz Kucharczyk

ul. Majkowska13A
62-800 Kalisz

Bardzo pomocny lekarz godny polecenia ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lek. dent. Przemysław Szczyrek

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Wilcza 5/14

Byłam niedawno u Pana Przemysława ponieważ stan mojego uzębienia wołał już o pomstę do nieba. Była mi strasznie wstyd dlatego zdecydowałam się na implanty. Pan doktor wszystko mi przetłumaczył a i zabieg nie był wcale aż tak zły jak myślałam. Ząbki mam piękne i jestem teraz bardzo zadowolona. Wszystkim bardzo polecam to miejsce jak i Pana doktora i jeszcze raz mu za wszystko gorąco dziękuję !
Opinia dodana przez: Dagmara

lek. dent. Kamil Zacharski

20 Stycznia 1920 r. 25/3
85-081 Bydgoszcz

Lekarz rzetelny, , miły , pełny profesjonalizm ,z rzetelnym indywidualnym podejściem do klienta , efekt leczenia 100% zadowalające, sam się przekonałem . Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Andrzej