Polecam Pana Doktora. Przemiły, konkretny, zlecił ponowne badanie rtg, do tego usg palca zrobił i powiedział co robić dalej. Trochę czekania na kolej swoją było, ale teraz wiem, że bardzo poważnie Doktor podchodzi do każdego pacjenta i jego schorzenia. Przy następnych problemach też będę odwiedzać Pana Doktora bo naprawdę warto. POLECAM!!!
Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32
Doktor POLAK to najlepszy neurochirurg, lekarz i.....człowiek. Specjalista wysokiej klasy, posiadający ogrom wiedzy, doświadczenia, pełen empatii i zrozumienia. Dziękuję mu każdego dnia za uratowanie życia mojego dziecka. A teraz dziękuję za opiekę nad moim mężem i ...mną w tym trudnym okresie choroby męża. Dziękuję że Pan jest.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Krosno-Zdrowie"
ulica 1000-lecia 13
Krosno
Doktor Grzegorz Gazda to znakomity lekarz, z życzliwym podejściem do pacjenta, konkretnie omawiający zawiłości choroby i metody leczenia. Jak najbardziej godny polecenia.
Mam 66 lat. Jako emerytowany oficer wielokrotnie wielokrotnie bywałem u różnych lekarzy specjalistów, w tym okulistów. Na ogół wychodziłem z mieszanymi uczuciami. Jakiś dobry los i wyjątkowe szczęście mnie spotkało, że w momencie, kiedy widziałem już tylko przez mgłę, zupełnie przypadkowo trafiłem na wizytę do Pana doktora Kaczmarka. Poczułem się jak bym był w zupełnie odległym, nieznanym kraju. Osobowość, uprzejmość, kontakt z pacjentem, skromność, rzeczowość i widoczny gołym okiem nieprzeciętny …
Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Pan dr jest najlepszym dentystą z jakim kiedykolwiek miałam styczność. Gdy na pierwszym spotkaniu, ok 5 lat temu, powiedziałam, że mam nieprzyjemne doświadczenia z dentystami i generalnie przez to czuję dość duży dyskomfort znajdując się na fotelu i lekką obawę, to od tego momentu zawsze dostaję znieczulenia. Mniejsze, wieksze, ale zawsze ;) Pan dr nawet już o nie nie pyta, tylko od razu aplikuje. (; Lekarz godny polecenia, atmosfera w …
Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SPZOZ w Ełku
ulica Kościuszki 20
Ełk
Witam serdecznie polecam. Miła sympatyczna i bardzo dobrze leczy i dużo pomaga i tłumaczy daje na każde części skierowanie
ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
Tarnów
Lekarka z sercem dla pacjenta. Szczególnie ciepłe podejście do dzieci. Córka bardzo zmieniła zdanie o lekarzach (dotąd po prostu się ich bała).Serdecznie dziękuję i polecam, jako fachowca z pasją.
Trimed Przychodnia Lekarska
Ludowa 5
Piaseczno
Bardzo mily I rzeczowy lekarz. Wszystko spokojnie wyjasni I zawsze ma czas na odpowiedz na wszystkie pytania. Nie czesto sie spotyka takich lekarzy.
Najwspanialszy lekarz jakiego znam! Pani Dr Chmielewska jest lekarzem który dobro pacjenta stawia na pierwszym miejscu. Poświęca mu swój cenny czas najlepiej jak potrafi. Wspaniała Kobieta i lekarz... Eh długo by pisać w samych superlatywach. Po prostu człowiek o gołębim sercu. Pozdrawiam Pani Anito.
Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Z całego serca dziękuję Panu doktorowi T.Koneckiemu za szczegółowe i zrozumiałe dla laika wyjaśnienia . Jest Pan człowiekiem o dużej empatii, profesjonalistą w każdym calu. Słowa nie wyrażą mojej wdzięczności i uznania za poświęcony mi czas i dokładną analizę mojej choroby oraz wydane zalecenia co do dalszej terapii. Jest Pan wyjątkowym lekarzem .
Wilcza 5/14
Byłam niedawno u Pana Przemysława ponieważ stan mojego uzębienia wołał już o pomstę do nieba. Była mi strasznie wstyd dlatego zdecydowałam się na implanty. Pan doktor wszystko mi przetłumaczył a i zabieg nie był wcale aż tak zły jak myślałam. Ząbki mam piękne i jestem teraz bardzo zadowolona. Wszystkim bardzo polecam to miejsce jak i Pana doktora i jeszcze raz mu za wszystko gorąco dziękuję !